TTwizardYer Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Chciałbym przestrzec, że pytanie jest zapewne lamerskie, ale lepiej zapytać niż głowić się. Właśnie przyszedł do mnie taki procek jak w tytule i przygotowuje się do montażu(mojego pierwszego) na płyte główną. I teraz moje pytanie co do pasty termoprzewodzącej, którą trzeba umieścić na procku... gdzie ona jest ? Czy powinna być w boxowym pudełku ? Ja jej tam nie widzę i niewiem co robić;/ Proszę o szybką odpowiedź bo jakby co muszę gdzieś pojechać ją kupić eh... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurczak80 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Pasta jest już rozprowadzona pod radiatorem zajrzyj tam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TTwizardYer Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Jeżeli ma ona wygląd szarego kwadrata to tak. Wielkie dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurczak80 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Własnie taki wygląd ma najlepiej byś zrobił jakbyś zakupił chociaż arctic ceramique i wytarł tą z radiatora i założył własnie ją dużo lepsza i wydajniejsza jak ta silikonowa kupa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekN8 Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Dodam jeszcze że to nie tylko silikonowa kupa, ale jeszcze po czasie twardnieje (prawie kamień :blink: ) i przykleja sie do procesora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...