ranger Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 (edytowane) http://www.enlight.com/bdla/ http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=4912 - info PL ;) Obejrzyj trailera: http://www.gametrailers.com/downloadnew.ph...type=wmv&f= Juz kiedys jak o tej grze czytalem bardzo mnie zainteresowala , a dzisiaj co widze ? Swiatowa premiera i do tego po polsku w cd-action ! :D Polecam wydac te 15zl, bo gierka jest tego warta , ale wiadomo kazdy lubi co innego ;) Edytowane 8 Sierpnia 2006 przez ranger Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Patrząc na screeny to ja bym nie chciał tej gry nawet za darmo. Może jakby mi zapłacili to bym ją wziął ale i tak bym nie grał. <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 niezłe! zabawa musi być zarąbista. musze poszukać cd action na mieście :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Charnaś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 zainstalowałem, pograłem trochę i poszedł uninstall .. nie wiem jakoś nie za bardzo mi ta gra przypadła do gustu .. nie jest zła, ale to nie moje klimaty :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 moze gra nie ma super grafiki , ale ma mnostwo humoru ;]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdefelek Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 klimacik amerykańskiej "czarnej komedii" , w dodatku niepoprawnej politycznie, można przejść w 5-7 godzin momentami totalnie nudna po prostu śmiejesz się jak ktoś ginie na ekranie... przykre to trochę.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Patrząc na screeny to ja bym nie chciał tej gry nawet za darmo. Może jakby mi zapłacili to bym ją wziął ale i tak bym nie grał. <_< Fajne podejscie. Ciekawe czy kazda gre oceniasz po grafice.Wedlug tej teorii potrakotwana Cell Shadem XIII to tez gniot.... Albo takie FF7 z PSx to zenada...lub co smieszniejsze nawet MGS.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3qu!l!br!um Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zainstlowałem pograłem chwile i całkiem niezłe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Gra jest nudna jak cholera, biegasz, gasisz zombie, zabijasz, do tego sameo strzelanei jest zrobione dziwnie i misje nie sa ciekawe. Syf jakich malo - ladna grafika i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 heh zaliczone w ciągu 6 godzin :] Zakończenie nawiązujące do outtra pewnej wielkiej gry a dokładnie części drugiej :] Ogólnie gra jest bardzo fajna. Pokazuje czego się boją amerykanie i wyśmiewa to. Naprawdę polecam :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek_KB Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Ktos mi moze pomoze ? TSUNAMI misja z dotarciem do helikoptera. Biegam w tym banku kolo depo, zabilem wszystkich i nic. Co dalej ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 (edytowane) Ktos mi moze pomoze ? TSUNAMI misja z dotarciem do helikoptera. Biegam w tym banku kolo depo, zabilem wszystkich i nic. Co dalej ? Znajdź windę? Nie wiem, gdzie jesteś dokładnie, więc to jedyna rzecz jak mi przychodzi do głowy. A teraz o grze. Nie wiem ile czasu mi zajęła, w kążdym razie niewiele. Grafika rzeczywiście nie zachwyca, ale nie kłuje aż tak bardzo w oczy. W sumie możnaby grćc dla samych cut-scenek, które są zabawne i wesołe. Muzyka w grze taka sobie - czasem jest, czasem nie ma, no i odgłosy broni, zombie, itd... Bardzo zabawni głównie bohaterowie. Jak na taką niska cenę bardzo fajna gra. Edytowane 14 Sierpnia 2006 przez mayo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...