Gość Wintereq Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Witam, Szukałem na Allegro, na stronach, znalazłem fajne katany na Arizona Jeans, jednak nie mogę znaleźć dystrybutora. To co szukam to zestaw katana + spodnie w tych samych kolorach, ale problem jest ciężki, ponieważ szukam bardzo jasnego zestawu (kiedyś przeważnie takie produkowali), teraz są same ciemne i mi nie pasują. W dodatku nie chce dużego rozmiaru (mam jedynie 170 cm wzrostu). Możecie podać adresy jakichś sklepów, gdzie coś takiego znajdę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 niżej jest temat o UBRANIACH , tak zadaj takie pytanie !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Ja myślalem, ze o jakiś stroj samurajski chodzi, a tu jakaś gwara. 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Rotfl, jakby nie post burro to bym do teraz myślał że o miecz chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 No więc OCB bo może się wypowiem jak o "scyzoryk'' 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Myslalem ze szukasz katany + spodnie jakies fajne... ale katany i spodni samurajskich. Za duzo kill billa sie naoogladalem i wylecialo mi z glowy ze jest katana, czyli ta dzinsowa kurtka ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...