piecykpp Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Ohh, gwarantuje, to w końcu chyba ten sam chip wzbogacony o obsługę Sli. Mam taką moboto co widac w sigu. Htt 380? Nie ma problemu. Stabilność? Jak skała, nawet po ostrych manipulacjach z ramem nie wymagała resetu biosu - sama ustawiała all na defalut po 3 nieudancyh probach botowania. Do tego jest zielona, ma 3 niebieskie diody, i bardzo przyjemny soft :wink: Po pierwsze co to htt :D jaki mnożnik tego, po 2 byś mi mógł wysłac ustawienia w biosie timingów do tych ramków gskill hz :) bo miałem gdzieś i mi wcieło a na auto sie wieszają. GG 4340852 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Mnoznik dałem 8 bo na 9 to bym mial real 3500 mhz :D Co do Giskilli mam all na auto oprócz T bo się jeszcze nie bawiłem w ustawianie timingów :wink: 270 idą na defie wiec nie ma potrzeby kombinować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...