KaxxL Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Witam Chce sciagnac plik z megaupload ale caly czas 1500slotow dla Polski jest zajete. Czy da sie to jakos puscic przez proxy albo tunelowanie? Jesli tak moglby ktos zarzucic jakis porgram i opisac jak to zrobic :] bo jak raz sie naucze to mi sie napewno jeszcze kilka razy przyda Pzdr z gory thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Co da proxy? Jak jest zajęte 1500 slotów dla Polski to nikt z Polski tego w tym czasie nie ściągnie. W rapidshare to by zadziałało, bo tam jest to uzależnione od IP. Przez proxy i możesz ciągnać z rapidshare. W megaup to chyba konto musisz wykupic ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Znajdz w rejestrze cos, co nazywa sie 'post platform' (jest kilka takich wpisow, ale zmian dokonujemy w pierwszym, ktory zostanie wyszukany) i zmien wartosc defaultowego klucza czy tam wpisu (jest jeden) na 'Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322; FDM; Alexa Toolbar)' i po klopocie z ograniczeniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wodnikpl Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 (edytowane) Witam podaje link do stronki przez którą magaupload idzie bez ograniczeń. Działa jak należy. <bez ograniczeń> http://www.guardster.com/ 1 Po otwarciu stronki na samym dole kliknąć na: - Access the free Proxy 2 Następnie skopiować adres ściąganego pliku z megaupload .http://megaupload..........(na końcu jest oznaczenie np: HGYT6 itd.) 3 Wkleić w "Address" 4 Trzeba odznaczyć "No Scripts" 5 Kliknąć na "I agree and wish to surf anonymously" Edytowane 9 Sierpnia 2006 przez wodnikpl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Nie dziala :[ Jak zrobie wszystko jak kazales w adres wklejam to http://www.megaupload.com/?d=ECWE3GFX odznaczam no script i klikam to to laduje mi sie cos chwilke i potem jest biala pusta strona forefoxa i pisze done ;( chlip da sie cos z tym zrobic? Dzieki za pomoc :D jak sie uda bezinwazyjnie to bede musial sprobowac spozobem ATH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 U mnie też nie chodzi :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Znajdz w rejestrze cos, co nazywa sie 'post platform' (jest kilka takich wpisow, ale zmian dokonujemy w pierwszym, ktory zostanie wyszukany) i zmien wartosc defaultowego klucza czy tam wpisu (jest jeden) na 'Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322; FDM; Alexa Toolbar)' i po klopocie z ograniczeniem.Czy ta sztuczka nie dotyczy przypadkiem Opery? Widziałem podobny bajer wczoraj. Aby zrobić to prościej, wpisujemy w operze w pasku adresu "about:config", klikamy enter. Potem pojawia się konfiguracja przeglądarki, wartości "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322; FDM; Alexa Toolbar)" wpisujemy w sekcji "Special" w polach od 2 do 5. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Post Platform dodaje tylko dodatkowe wpisy w nawiasie(nie zmienia calej identyfikacji). Identyfikacje IE mozna zmienic X-Tweakerem. Trochę długi mam coś UA w IE... Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.2; MathPlayer 2.0; http://sgj.cjb.net/; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04307.00) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 X-Tweaker: 2264790[/snapback] Gdyby ktos mial problemy ze slotami na MegaUpload to taka mala instrukcja: FireFox 1. W pasku adresu wpisujemy about:config 2. Klikamy prawym klawiszem myszki na jakimś wpisie, wybieramy "Dodaj ustawienie typu>>Łańcuch (string)" 3. W oknie, które się pojawia wpisujemy: general.useragent.override 4. W kolejnym okienku wpisujemy: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322; FDM; Alexa Toolbar) 5. Restartujemy przeglądarkę. W tym momencie nasz Firefox przedstawia się światu jako Internet Explorer z zainstalowanym spyware o nazwie Alexa. a w operze 1. W pasku adresu wpisujemy about:config 2. klikamy special 3. wklepujemy w wszystkie okienka oprócz pierwszego Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322; FDM; Alexa Toolbar) 4.zapisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 THX dziala XDDD :* :* :* :* :* <3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Chodzi ;) THX hakery :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BilGejtZ Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Odświeżę temat, ponieważ żadna sztuczka nie działa... Wpisy do rejestru nic nie dają, a w X-Tweakerze nie wiem co wpisać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zainstaluj sobie ten ich toolbar do IE. Wtedu w IE bedzie działało bez tych ograniczen dla Polski. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Ale ma spyware ten tolbar i jest ogólnie nie polecany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Alexa? Z tego taki spyware... A tak poza tym nowy toolbar ma zmienioną identyfikację. Teraz jest Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows 98; Win 9x 4.90; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727; MEGAUPLOAD 1.0) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 SGJ - nie widziałęm, THX.... ALe powiem że ostatnio mi działało z wpisem z Alexą... Tylko że ostatnio jest inne ograniczenie :/ np 6 godzin wstrzymany download za free :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 (edytowane) W ogóle ten MU to niezły wałek Nawet jak masz ten ich toolbar, to rano można pobierać za free (tylko po pobraniu większego pliku trzeba się łączyć ponownie - całe szczęście, że mam Neostradę) a po południu już wyświetla się, żeby kupić premium Jeżeli sobie założycie konto, to czas oczekiwania zmniejszy się z 45 do 25s, poza tym to nic nie daje A w nocy ściąganie przez MU z ludzką szybkością? Można zapomnieć. Wczoraj łączyłem się przez jakieś proxy i miałem prądkość ok. ~35 KB/s (normalnie mam ~130 KB/s) Edytowane 9 Kwietnia 2007 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 13 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2008 Alexa? Z tego taki spyware... A tak poza tym nowy toolbar ma zmienioną identyfikację. Teraz jest Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows 98; Win 9x 4.90; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727; MEGAUPLOAD 1.0) Odkopuje. Czy jest moze jakis aktualny sposob na Megaupload ? Moze znowu pojawila sie jakas nowa identyfikacja ? Bo probowalem i podane wyzej i ta z koncowka MEGAUPLOAD 1.0 i nie dziala niestety :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 13 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2008 (edytowane) Przez user agenta juz nie przedzie, bo ich toolbar dodaje string z hashem do adresu hhtp. http://www.prx.centrump2p.com/ Edytowane 13 Maja 2008 przez Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 13 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2008 http://www.prx.centrump2p.com/ Zabardzo nie orientuje sie w tych calych proxy :) Nie wiem co to jest. Masz moze jakiegos linka, gdzie by bylo to mniej wiecej wytlumaczone ? Bo narazie to uzytku z tej tabeli nie zrobie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...