bhaal Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 (edytowane) Witam Chcialem sie dowiedziec czy ktos mial stycznosc z ta pamiecia i czy to prawda ze jest na kosciach winbonda bh-5?? Pozdro EDIT: W spisie pamieci jest napisane ze to Winbond CH-5 ale powolujac sie na to: http://forums.whirlpool.net.au/index.cfm?a...amp;tag=rmp_rsc nie jestem juz pewny. Edytowane 9 Sierpnia 2006 przez bhaal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Hmm dziwne. HyperX'y które znam bez A bywały na BH5, te z A to CH5. Obecnie miały nawet pakowane kostki Infineon'a. Możesz obejrzeć te pamięci :?: Jeśli spojrzysz na kostki przez szparę między radiatorem, a pcb będziesz miał 99% pewność, że to Winbondy - po obu stronach kostki będą miały po dwie srebrne blaszki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 jezeli winbondy to tylko ch-5 , a obecnie infeony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bhaal Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Hmm dziwne. HyperX'y które znam bez A bywały na BH5, te z A to CH5. Obecnie miały nawet pakowane kostki Infineon'a. Możesz obejrzeć te pamięci :?: Jeśli spojrzysz na kostki przez szparę między radiatorem, a pcb będziesz miał 99% pewność, że to Winbondy - po obu stronach kostki będą miały po dwie srebrne blaszki. Jezeli chodzi o blaszki to widze ze po obu stronach symetrycznie za chipami sa jakies niby blaszki ale czy to to to nie wiem <_< A ile takie ch-5 moga robic??W tej chwili chodza 230 2.5-3-2-6 2.9v. Ile bezpiecznie napiecia moge im dac? Z gory dzieki za odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Jezeli chodzi o blaszki to widze ze po obu stronach symetrycznie za chipami sa jakies niby blaszki ale czy to to to nie wiem <_< A ile takie ch-5 moga robic??W tej chwili chodza 230 2.5-3-2-6 2.9v. Ile bezpiecznie napiecia moge im dac? Z gory dzieki za odpowiedz Jeżeli to winbondy to mozesz dać nawet 3.2v albo 3.3v (bez nadmuchu). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bhaal Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Jeżeli to winbondy to mozesz dać nawet 3.2v albo 3.3v (bez nadmuchu). Ok...a chodzi o te blaszki co je zaznaczylem?? http://biniu.top100.org.pl/kingston.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 (edytowane) Miałem na myśli te blaszki na bokach czarnych kostek, to wyróżnik Winbondów Edytowane 9 Sierpnia 2006 przez Grimlock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bhaal Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 No wyglada mi to na Winbondy...po obu stronach chipa sa po 2 pary kropeczek ktore sa dosc blisko siebie i sprawiaja wrazenie blaszek. Dzieki za odpowiedzi Pozdrawiam P.S.Special thx to Grimlock :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...