Gość MaRuH Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 (edytowane) Witam znów mam problem z motka l6 :mur: :mur: teraz rozklekotała mi sie obudowa tzn trzeszczy mi tylna klapka, jest jakis sposób aby sie tego trzeszczenia pozbyć???? Edytowane 19 Września 2006 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Chyba tak ma. U mnie w SLVR jest to samo... :unsure: Po odblokowaniu i odlozeniu przyciski swieca jak chca :wink: BTW: Pogratulowac projektantom z Motki :arrow: TransFlash z boku ma nieciekawa klapke. Przy zamontowanej karcie lekko wystaje ale nie ma problemow z wyjeciem i zmiana karty... Niestety ostatnio upchnalem troche za bardzo... Jeszcze nie zabieralem sie za wyjecie tego malenstwa :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 ma czujnik swiatla zeby oszczedzac prad tak maja motorole, nawet moja stara niezniszczalna e365 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 (edytowane) Teraz odkryłem ze ta L6 sie piep..y tylko jak położe ją na biórku dlatego ze mam na nim 2 głosniki creative'a i chyba ich nie lubi ;] jak wyjde z pokoju to wszystko działa jak nalezy. Edytowane 9 Sierpnia 2006 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 bardzo mozliwe ze oswietlenie dziala tez na jakis dzwiek :] moja motka e365 tez ma takie zonki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 No i motorolka poszła na serwis, jednak coś z nią było nie tak <_< w czasie połończen i pisania sms'ów się wieszała i wywalała że ''brak sieci'', potem coś jej odbiło i wywalały mi komunikat włóż karte sim <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 Witam znów mam problem z motka l6 mur.gif mur.gif teraz rozklekotała mi sie obudowa tzn trzeszczy mi tylna klapka, jest jakis sposób aby sie tego trzeszczenia pozbyć???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 Na czym polega to trzeszczenie ?? Wysuwa się troszkę ?? Nie myślisz o jej wymianie np. na Samsunga X700, Motkę E398 itp. ?? Ja bym już się załamał :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 Hmmm... no jak pisze sms/y to strasznie trzeszczy tylna klapka, ogólnie w normalnym uzytkowaniu trzeszczy, strasznie mnie to wnerwia, ale nic sie nie wysówa, tak mysle a moze by tam jakis kawałek gumy dac cos podłozyć? sam już nie wiem, chyba dam go matce a sam wezme coś innego z era fun ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 Chociażby z takiego powodu nie kupiłem Motki, choć szukałem telefonu typu slim ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badman Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2006 Ja mam L6 i nie narzekam... nawet kilka razy mi upadła i mimo wszystko nic nie trzeszczy, a bałem się, że się rozpadnie B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...