Skocz do zawartości
Gość MaRuH

Problem Z Motorolą L6

Rekomendowane odpowiedzi

Witam znów mam problem z motka l6 :mur: :mur: teraz rozklekotała mi sie obudowa tzn trzeszczy mi tylna klapka, jest jakis sposób aby sie tego trzeszczenia pozbyć????

Edytowane przez maruh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba tak ma. U mnie w SLVR jest to samo... :unsure: Po odblokowaniu i odlozeniu przyciski swieca jak chca :wink:

BTW: Pogratulowac projektantom z Motki :arrow: TransFlash z boku ma nieciekawa klapke. Przy zamontowanej karcie lekko wystaje ale nie ma problemow z wyjeciem i zmiana karty... Niestety ostatnio upchnalem troche za bardzo... Jeszcze nie zabieralem sie za wyjecie tego malenstwa :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz odkryłem ze ta L6 sie piep..y tylko jak położe ją na biórku dlatego ze mam na nim 2 głosniki creative'a i chyba ich nie lubi ;] jak wyjde z pokoju to wszystko działa jak nalezy.

Edytowane przez maruh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i motorolka poszła na serwis, jednak coś z nią było nie tak <_< w czasie połończen i pisania sms'ów

się wieszała i wywalała że ''brak sieci'', potem coś jej odbiło i wywalały mi komunikat włóż karte sim <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam znów mam problem z motka l6 mur.gif mur.gif teraz rozklekotała mi sie obudowa tzn trzeszczy mi tylna klapka, jest jakis sposób aby sie tego trzeszczenia pozbyć????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm... no jak pisze sms/y to strasznie trzeszczy tylna klapka, ogólnie w normalnym uzytkowaniu trzeszczy, strasznie mnie to wnerwia, ale nic sie nie wysówa, tak mysle a moze by tam jakis kawałek gumy dac cos podłozyć? sam już nie wiem, chyba dam go matce a sam wezme coś innego z era fun ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi