Caleb Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 A kartę master to gdzie chcesz kupić? Bo z ich dostępnościa raczej kiepsko .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Gdybym nie miał swego x1900XT(730/880) to na bank brał bym 2xX1900XT(256MB 1 szt.ok 1000pln) i postawił w CF .Nawet OC X1950 nie powala na kolana pamiątki max.2100 ok. i rdzeń 700-730 więc nie rewelacja(wyszperałem z neta)Chciałbyś...ale wszystkie karty z serii x1900 wymagają karty master więc nie da rady 2x1900xt 256MB niestety. Do tej możesz dokupić karte master (ceny też spadły) i będzie mega power :D Ciekawe kiedy wypuszczą master do 1950? Saphire nie ma jeszcze nic w ofercie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 tandem x1950 w CF to już abstrakcja ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Ale jaka wydajność! :) Patrzcie tu!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 (edytowane) Ale jaka wydajność! :) Patrzcie tu!!! Phi ... taka wydajność jak 2x7900GTX, i wydaje sie że 1950XTX CF dostają częściej po doopie od zielonych ... zalezy z resztą od gry/benchmarka. Spodziewałem sie czegoś bardziej spektakularnego <_< Edytowane 6 Września 2006 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darok Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 http://sklep.komputronik.pl/katalog.php?kat=5016 cos mi sie tu zaczyna nie podobac teraz gigabyte z super cena ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 http://sklep.komputronik.pl/katalog.php?kat=5016 cos mi sie tu zaczyna nie podobac teraz gigabyte z super cena ????Normalnie rece opadaja :-| Patrzyles na ceny w innych sklepach? chyba nie. Komputronik ma zawsze najwyzsze ceny i tak jest od dawna, w innych sklepach ten sam gigus kosztuje 1600-1700zl. Nastepnym razem przeczytaj temat bylo juz o tym pisane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darok Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 http://www.frazpc.pl/artykuly/476/Druga/ml...z/X1900XT/256MB kolejny tescik pl . karty tuz tuz :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanEk Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 http://www.frazpc.pl/artykuly/476/Druga/ml...z/X1900XT/256MBMialo byc umiarkowanie cicho .... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasht Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 http://www.frazpc.pl/artykuly/476/Druga/ml...z/X1900XT/256MB kolejny tescik pl . karty tuz tuz :-P Czy mi sie tylko wydaje czy ten "artykul" jest totalnie zwalony??? Same bledy, przeskakiwanie z X1900 na X1950 - w ogole nie da sie polapac o co autorowi chodzi... na dodatek obrazki poucinane (http://i.frazpc.pl/pliki/2002/artykuly/art476/COMPARE.jpg) ... zenada! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 (edytowane) jednak staniały troche :) http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=31772 Czyżby ktoś ze sklepu czytał forum PurePC.pl :D ? Edytowane 11 Września 2006 przez rafa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ras1984 Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 A dzwoniłeś do tego sklepu czy je mają ? To jest magiczny sklep :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chr1st Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 (edytowane) ja czekam niech przychodza szafiry za ~16XXpln, widac na razie tylko oni (producent/dystrybutor) maja normalne ceny. reszcie sodówka uderzyla, wiec sik prosty jest w ich strone kierowany przez moj organ. za 1900pln to 'wiesz co' :) Edytowane 11 Września 2006 przez chr1st Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 Na dzień dzisiejszy to nigdzie nie jest dostępna ta karta, nie wiem po co ją wprowadzać w cennik jak jej nie ma na stanie. Miały być na początku tego tygodnia, ale coś mi się zdaje że się to przeciągnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chr1st Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 obstawiam realnie ostatni tydzien wrzesnia. i licze na/oczekuje/wymagam ;) ceny ~1700pln brutto. sraczki na razie nie mam, przynajmniej odswieze skilla w q3, bo tylko to mi chodzi na substyszrocie ktorego wlozylem w oczekiwaniu.. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 Komputronik znowu dodał nowa kartę, tylko szkoda ze z 4 grafik wszystkich brak. Zaczyna być to coraz zabawniejsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darok Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 tam juz zaczeli my musimy jeszcze poczekac http://www.nvision.pl/news.php?extend.5882 ja juz drugi miesiac korzystam z s3virge wiec zaczynam sie lekko danerwowac a propo w siriusie kolejna wirtualna premiera i cena nawet przyzwoita http://www.sirius.pl/komputery/towar_cenni...t_PCI-E_2x.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 15717 punktów w 3DMark06, kartą Master jest radeon X 1950 XTX, myślałem że nie można łączyć różnych kart w CF, jeszcze w dodatku z różnymi zegarmi są puszczone. http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=92751 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chr1st Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 Komputronik znowu dodał nowa kartę, tylko szkoda ze z 4 grafik wszystkich brak. Zaczyna być to coraz zabawniejsze. oj tam czepiasz sie ;) dodali bo maja juz zamowione u dystrybutora, wiec de facto taka pozycje juz moga wpisac do oferty, czekaja tylko na dostawe. zabawniejsze sa ceny ktore wystawili.. szafir ktory w siriusie kosztuje 1695pln tu 2kpln LOL :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ras1984 Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 No to czekamy na pierwszy test na łamach forum :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 W znaku normlanie z cena. http://ckznak.pl/index.php?cid=143&sci...XTXAsu512+VI+BO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 Razmawiałem z Milansem i mowil ze cena hurtowa to 1790 zl. Takze nie jest tak rozowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SILAN Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 "Ostatnimi czasy trzeba przyznać, że ceny high-endowych kart graficznych nie są tak wysokie jak kiedyś. Jeszcze niedawno topowe modele potrafiły kosztować sporo ponad 2 tyś. zł. Dziś, krótki czas po premierze, można już zakupić najwydajniejszą kartę graficzną firmy ATI bazującą na chipsecie RADEON X1950 XTX za równowartość 1460 zł. Niestety – jeszcze nie w Polsce. Sapphire oferuje swój model już za 370.17 € (aktualny kurs euro to 3.96 zł) w niektórych sklepach internetowych w Niemczech. Cena modelu firmy Power Color wynosi natomiast 404.79 €. Przyczyny relatywnie niskich cen nie są żadną tajemnicą: NVIDIA posiada najwydajniejszą pojedynczą kartę graficzną, R600 i G80 nadchodzą wielkimi krokami, a technologie CrossFire i SLI przeżywają swój rozkwit. Producenci i sprzedawcy mają więc nadzieję, że zamiast jednej karty za ponad 2 tyś. zł, zdecydowany klient kupi dwie karty za łączną sumę trochę ponad 3 tyś. zł. " widomo w polsce pronoxy,actiony i inni złodziejscy dystrybutorzy chcą się na chapać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 no to się zaczęło. od jutra karty mają być dostępne u naszych południowych sąsiadów. Jezeli ktoś zainteresowany to mogę załatwić za około 1839 zł taką karcioszke by HIS. termin realizacji - 4 dni ;) Dostępne są również inne modele kart - m.in 1650Pro ddr3. TUTAJ ciut więcej info. Cenami sie nie przejmujcie (poza allegro mogę z ceną zjechać) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 Jaka cena przy odbiorze osobistym, dwóch kart do CF, pewnie daleko od Warszawy mieszkasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 no daleko od wawy bo prawie poznań. Jak na ironię His nie ma jeszcze kart do CF. rozwiązaniem jest Asus ale nie wiadomo kiedy będą :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 Na allegro pojawiła się jedna pozycja X1950XTX od HIS-a-1899zł, cena jednak zbyt wygórowana jak dla mnie. Poczekam na kumpli ze sklepu, pewnie dużo taniej ją kupię. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SILAN Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 MILANS są dostepne x1900xt 512 mb jeśli tak to ile PLN ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 (edytowane) w cennikach jest ale nie ma na stanie :/ . informacja o najbliższej dostawie: "towar długotrwale niedostępny" Edytowane 17 Września 2006 przez MILANS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 @MILANS cenowo stoisz jak komputronik... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...