Black_war Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Ej no nie śmiejcie się :D Kolega chciał zaszpanować, że "kupi sobie" x1900xtx czy x1950xtx. Nie przemyślał tylko wszystkiego. BTW. Ati nie mogłoby skopiować chłodzenia od evc turbo 2.. prostota i geniusz tkwi w tym chłodzeniu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Czy on napisal, że kupuje karte do kompa z siga?? Zastanowcie sie zanim cos napiszecie <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanEk Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Ej no nie śmiejcie się :D Kolega chciał zaszpanować, że "kupi sobie" x1900xtx czy x1950xtx. Nie przemyślał tylko wszystkiego. BTW. Ati nie mogłoby skopiować chłodzenia od evc turbo 2.. prostota i geniusz tkwi w tym chłodzeniu :) Cfg z siga mam aktualnie w Polsce, nowa grafike wkladam na Conroe i Giagbyte DQ6. btw. thx Buu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 ot ->hehe przebrnałem trzez wszystkie strony tego topicu ale wiekszość to niepotrzebne gadanie co w stylu wojny zwolenników ati vs nvidia a wracając do tematu to uważam że każdy powinien brać co na daną chwilę jest najlepsze a nie kierować się miłością do marki, sam miałem sporo atek i sporo nvidii i zawsze biorę to co w danej chwili najlepsze, obie firmy są ok i trzeba przyznać ze nowa atka mimo ze niewiele nowego wnosi i przyrostu wydajności jakiegoś strasznego niema jest niezłym wyborem choc miałbym spory problem z decyzją czy 1950xtx czy 7950gx2, cena jest ważna ale jak sie kupuje karty za niezłą kase to 300zeta na plus czy minus jest do przełkniecia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imalas Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Ale numer z ceną!, ale bedzie ..............399 Euro!!!!!! http://komputery.wp.pl/kat,12773,wid,84733...mp;ticaid=123c0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeoPL Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Cena odpowiednio wysoka jak na nowosc ktora wejdzie dopiero na rynek:) poczekamy chwilke i pojdzie wdol poco przeplacac:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Hmmm...? Cena jest akurat niska jak na nowość... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Cena odpowiednio wysoka jak na nowosc ktora wejdzie dopiero na rynek:) poczekamy chwilke i pojdzie wdol poco przeplacac:]gdzie wysoka, cena jest zadziwiająco niska jak za nowość widziałeś kiedyś wchodzący high-end za 1650zł ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chr1st Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 masakrycznie nisko :) zwykle ceny balansowaly na poziomie ~2300pln chce ktos mojego x1900xtx tanio? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SILAN Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 (edytowane) http://www.sirius.pl/komputery/towar_cenni...6bit_PCI-E.html chyba jeszcze nie ma na stanie ale ale 8) :banana: http://sklep.komputronik.pl/katalog.php?kat=5016 komputronik ja zawsze najlepszy Edytowane 1 Września 2006 przez SILAN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Dlugo sie zastanawialem co do karty jaka mam kupic, widze ze warto bylo poczekac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeoPL Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 no w sumie jak na nowosc tanie chociaz wiadomo ze normalnego czlowieka nie stac na takie cudenko;/ 1000zl dac za grafe to juz naprawde sporo kasy a co dopiero 1600zl:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 A komputronik swoje. Czym oni kurcze klientow przyciagaja :blink: . X1950XT i ta cena!! X1900XT 256MB i...ta cena! Mozliwe, ze jak juz dostana to zejda z cena choc po nich bm sie tego nie spodziewal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Ale numer z ceną!, ale bedzie ..............399 Euro!!!!!! http://komputery.wp.pl/kat,12773,wid,84733...mp;ticaid=123c0 A z kąd oni wzięli te ceny? tutaj sklep1 oferuje za 465euro = czyli ok 1850zł tutaj sklep 2 oferuje za 328.94funty = ok 1900zł Te 400 to zbyt optymistycznie na początek, ale pewnie po paru miesiącach tak będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Chca na poczatku zedrzec kase, z tych co nie wiedza jaka jest docelowa cena tych kart :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 ...Podobnie jest z samochodami. Ktos kto ma kase na Mercedesa klasy S, nie kupi jakiegos diesla V6, tylko kupi benzyniaka V12... bo go satc i chce miec najlepsze.Akurat o tym temacie nie masz wogóle pojecia - ci ludzie właśnie kupują głównie diesela V6/V8 Nie zawsze cena ma decydujące znaczenie, niektórzy kupją x1950xtx bo lubią ATi i mają prawo ją lubić... B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darok Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 oczekujemy w dalszym ciągu na informacje odnośnie najbliższej dostawy, natomiast cena powinna oscylować w tych granicach.(dokladnej ceny na dzień dzisiejszy nie jestem w stanie podać). To wiadomosc od sklepu sirius jak taka cena bedzie to brawo juz sie niemoge doczekac dobrze ze padla mi 7900gt po 2 godzinach to nie byl pech to byl znak by dolozyc kasy i poczekac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cypher Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Tak, znak z niebios :D W UK pierwsza dostawa ma być koło 11 września, ciekawe kiedy u nas ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasht Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 http://www.sirius.pl/komputery/towar_cenni...6bit_PCI-E.html chyba jeszcze nie ma na stanie ale ale 8) :banana: http://sklep.komputronik.pl/katalog.php?kat=5016 komputronik ja zawsze najlepszy e???? co w komputroniku tak drogo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 e???? co w komputroniku tak drogo?Bo to Komputronik? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darok Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 komputronik pewnie straszy cena aby pozbyc sie starych dostaw 1900xt xtx jak sie ukaze na stanie 1950xtx to podejrzewam ze zejda z ceny <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chr1st Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 no, moj x1900xtx wlasnie dzisiaj wyszedl w swiat (w opcji 'wszyscy zadowoleni' :P ), a tu od razu 1950 sie pojawia :D teraz tylko dostawa, normalna cena (~1700) i laduje u mnie w budzie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 no, moj x1900xtx wlasnie dzisiaj wyszedl w swiat (w opcji 'wszyscy zadowoleni' :P ), a tu od razu 1950 sie pojawia :D teraz tylko dostawa, normalna cena (~1700) i laduje u mnie w budzie :PNo to pięknie, ja też złożyłem zamówienie, co do ceny jeszcze nie wiem jaką będę musiał zapłacić. Jak tylko trafi karcioszka w Twoje łapki, zapodawaj wyniki z testów. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chr1st Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 (edytowane) w siriusie sie pojawil x1950xtx asusa za 1953pln, wiec ta idiotyczna cena to nie wybryk komputronika pewnie, tylko dystrybutora asusa <_< Edytowane 5 Września 2006 przez chr1st Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darok Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 http://www.in4.pl/recenzje.htm?rec_id=348 kolejny polski tescik najbardziej martwi mnie chlodzenie karty ktore przysloni mi wentylatorek na chipsecie plyty dfi i temperatury pewno wzrosnal ale z tego co sie orientuje mozna przelozyc karte w dolny slot bez straty wydajnosci po zmianie zworek????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chr1st Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 tescik mowi o tym co bylo wiadomo juz od jakiegos czasu - zadnej rewolucji, tylko troche kosmetyki wlasciwie. ja jestem zadowlony, niczego wiecej sie nie spodziewalem (tak na prawde bede mogl sie wypowiedziec po paru wlasnych testach), chociaz zmiana z suszarki na ladna czerwona hitpipe'owa, ale wciaz suszarke, troche mnie zmartwila, myslalem ze bedzie cisza. porownanie z z dwuprocesorowa gx2 to pomylka. @darok: chip bedzie sie grzal, mialem tak na swojej dfi jak wrzucilem 78gtx. ale pociesz sie, ze wrzucenie do dolnego slotu (przestawiajac zworki na 8x-8x) nie zabierze ci nic z wydajnosci. jesli cokolwiek to imho w granicy bledu, ja nie zauwazylem zadnej roznicy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darok Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 to pozostaje tylko czekac az beda dostepne ja juz zamowilem w siriusie maja mi odlozyc jak tylko dojada a maja dojechac prawdopodobnie w przyszlym tygodniu :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Czytaliście ten artykuł, już tak pięknie nie jest: http://www.nvision.pl/content.php?article.99 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chr1st Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 daj spokoj, tak jak juz napisalem, rewolucji nikt sie nie spodziewal. ja wymieniam bo jest ladna, ok? :) a tak btw, to 6800pkt vs. ichnie 5900pkt w 3dm06 to juz mam ;) z 1950 bedzie tylko lepiej :) za 2 tygodnie poleci pare testow na budach prywatnych uzytkownikow, to troche da szerszy obraz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Czytaliście ten artykuł, już tak pięknie nie jest: http://www.nvision.pl/content.php?article.99 Gdybym nie miał swego x1900XT(730/880) to na bank brał bym 2xX1900XT(256MB 1 szt.ok 1000pln) i postawił w CF .Nawet OC X1950 nie powala na kolana pamiątki max.2100 ok. i rdzeń 700-730 więc nie rewelacja(wyszperałem z neta) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...