konrad Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 :?: do ilu moge podkrecic athlona xp1700 bez kupowania specjalnego ukladu chlodzenia i jak najlepiej to zrobic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Kurde dwa takie same wątki, a wystarczy troszkę pogrzebać w archiwum :/. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZEUS Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 szukaj jest tu mnóstwo tematów na ten temat ale tez muszis podac jakies info np seria itp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 heh... jak wpadnie tu jakiś admin/moderator to Ci odpowie :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 "zamykam" :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 oki jeszcze ja... do tylu ile mam w podpisie, a zrobisz to tak jak zawsze się to robi teraz możecie zamykać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zawsze chciałem to wstawić :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 same chęci jak widać nie wystarczają hehehehehehehhehe ...popraw obrazek hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Patrz podpis :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 sorry modemowców, ale ostatno się tego namnożyło: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 "zamykam" :lol: ja miałem to powiedzieć 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...