Skocz do zawartości
art13

Co To Za Dysk, Który Mam W Toshibie A100-220? -help

Rekomendowane odpowiedzi

To jest taki dziwny konektor, ani Serial ATA ani IDE -niewiem co to jest a jest to dysk Hitachi Travelstar 7K100 HTS721040G9AT00, chodzi mi rodzaj połaczenia z kontrolerem, w kazdym razie podaje linka gdzie mozna go sobie obejrzec:

HDD Z TOSHIBY -HITACHI

Jesli ktos wie gdzie moge kupic do tego kieszen lub jakas przejsciowke na standartowe IDE 2.5 lub 3.5 cala to bede wdzieczny, ze o usb niewspomne.

pomóżta chlopaki

:razz:

Edytowane przez art13

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jest najzwyklejsze w świecie SATA. Tak wygląda SATA w lapach. Przejściówki są dostępne tylko do komputerów z SATA. Kieszenie pod USB (takie co się nie wieszają, bo już są ale te są problemowe) będą dostępne w ciągu 2 tygodni.

Edytowane przez Excray

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jest najzwyklejsze w świecie SATA. Tak wygląda SATA w lapach. Przejściówki są dostępne tylko do komputerów z SATA. Kieszenie pod USB (takie co się nie wieszają, bo już są ale te są problemowe) będą dostępne w ciągu 2 tygodni.

Dzieki za odpowiedz, wlasnie mam taka przejsciowke z ide 2.5 na 3.5 ide tylko niestety zwykla na "bolce-piny", chcialem sobie zrobic buckup calej partycji C, zanim podziele dysk.

Czyli, że niemusze juz histeryzowac ...

dzieki za odpowiedz

:D :-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi