LT Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Mam problem. Wpisuję adres www.wp.pl a wykakuje mi strona arnet.pl. Firma oczywiści nic o takim czymś nie wie. Dzieje się tak zarówno w IE jak i NS. Podobnie reaguje na inne strony (www.onet.pl). Co to może być? Programy antyviruowe nic nie wykryły (MKS i Symantec). Jakieś pomysły? Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 jak, czym, przez jaką firmę jesteś podpięty do internetu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LT Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 1 komp w98, SDI + AnalogProxy do niego 5 innych przez switch mój to jeden z tych 5 na innych ten prolem nie występuje, ale tylko na moim jest w2000, inne ME i 98 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 nie mam pojęcia, ale może coś schrzanione jest na proxy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LT Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 proxy jest tak prosty, że to chyba nie to. Szczególnie że inne kompy chodzą bez kłopotu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...