Shenlong Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Nalezy zarejestrowac sie na www.joinfear.com, aby dostac cd-key i 17 sierpnia sciagnac gre. UWAGA! gra bedzie do sciagniecia tylko przez 1 dzien ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 czyzby chcieli pobic popularnosc CS'a dajac to za free? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shenlong Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 CS'a nic nie przebije poniewaz: - male wymagania - duzo wiary = turnieje na wielka skale [ CPL / WCG itp ] masa lanow, sponsorow - skillowa gra [ trzeba umiec opanowac recoil ] - taktyki - przebijanie przez sciany [ to co najpiekniejsze w tej grze ] - gra na sluch Te elementy tworza gre legende niczym legenda StarCraft Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Czy do tego jest potrzebna podstawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 A ten kluczyk to wysylaja teraz, czy 17, bo sie zarejestrowalem i @ pusty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Myślę, że 17. Czekam z niecierpliwością:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 (edytowane) Kurczę, 17 mnie nie będzie w domu :cry: . Ile czekaliście na ten E-mail ? Edytowane 10 Sierpnia 2006 przez eragonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Czy po rejstracji dostaliście jakikolwiek e-mail jeśli tak to co w nim było. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Nie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Ja też nie dostałem :blink: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Luk3 Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 http://www.download.com/F-E-A-R-multiplaye...4-10441263.html <-= to o to cchodzi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 To jest demo, tamto ma sie nazywac F.e.a.r. Combat i bedzie do pobrania dopiero 17 sierpnia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamesein Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 http://www.download.com/F-E-A-R-multiplaye...4-10441263.html <-= to o to cchodzi ?Nie. To jest zwykłe demo. Natomiast FEAR Combat bedzie to gra w ver. multiplayer pozbawiona SP i za free. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Luk3 Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 (edytowane) znaczy sie to http://www.joinfear.com/us/ tyle że jakos nie moge wyczytać że to za free jest :] ( nie sądzę zeby było :P ) edit: as a free download to public itd - tylko ze ja zrozumiałem po swojemu- jak masz fear to dostaniesz za free obiekt tego tematu- ot taka wrodzona przewrotność :/ edit2: oczywiście i tak sie zapisałem ale od czego sie ma 5 adresów maili - gdzieś muusi sie pomieścić ten spam :P Edytowane 10 Sierpnia 2006 przez Luk3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamesein Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 znaczy sie to http://www.joinfear.com/us/ tyle że jakos nie moge wyczytać że to za free jest :] ( nie sądzę zeby było :P )Najciemniej pod latarnią: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 A ja tam wole zassać za free niż potem płacić. A nóż się trafi fajny gierek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zarejestrowałem się ;] Maila żadnego nie dostałem [; Także maile pewnie 17 dostaniemy ;) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evil-bart Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Ja grałem w FEAR mp demo i mi się bardzo podobało :-P Takze i to pewnie bedzie spox, jak sie pokaze to tez bede ssał :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Juz widze jak ludzie przestaja grac w obecne MP i zasysaja FEARA....aby grac na Multi. Gra ma niemale wymagnia to raz. Nie kazdy w to pogra nawet na minimum to dwa. Dodatkowo to multi wiec znowu kwestia laczy przy czyms takim jak FEAR. chca ludzi na sile zatrzymac przy tym tytule, zwazywszy ze niedlugo bedzie dodatek do kupienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Luk3 Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 chca ludzi na sile zatrzymac przy tym tytuleNikt cie na sile nie trzyma naprawde :D NIE musisz tego ssać :] świat sie nie zawali serki będą luźniejsze ... 95pro styka do osiągnięcia płynności ( 50 fps przy 30 minimalnych ) w sensownych detalach - grafa kosztuje 190 zł na odchodzący w przeszłość agp 8] :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsgs2 Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 (edytowane) a ja mam pytanie... ile to zajmuje MB? :) Edytowane 11 Sierpnia 2006 przez tsgs2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamesein Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 a ja mam pytanie... ile to zajmuje MB? :)Zapytaj się wróżki. Jak byś czytał to byś wiedział. Skoro FULL ma 5CD no to moim zdaniem zejda z MP na 1 lub 2 CD :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 (edytowane) hmmm a gra jest od ilu lat? jaką datę urodzenia trzeba podac?? ps dam rade na 256kb to sciagnac w jedej dzien?? pozdr a i czy to się różni cokolwiek od F.E.A.R w muliplaeyerze, czy to ot samo bez sp?? pozdr Edytowane 11 Sierpnia 2006 przez 05_03_1992 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomos Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 (edytowane) Zarejestrowałem się ;] Maila żadnego nie dostałem [; Także maile pewnie 17 dostaniemy ;) Pozdro "sign up to get an email alert when F.E.A.R. Combat is released" literowka :P Edytowane 11 Sierpnia 2006 przez tomos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Luk3 Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 a i czy to się różni cokolwiek od F.E.A.R w muliplaeyerze, czy to ot samo bez sp?? pozdr :lol: grales kiedys w jakies multi ? rownież pozdr 8] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 cos panowie czytac nie umiecie to bedzie pelna zawartosc multiplayer z gry Fear ... pozbawiona single ... i nie TYLKO 17tego.. tylko od 17tego bedzie dostepna .. a SING UP jest po to zeby ci przypomniec na maila ze juz jest dostepna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 a SING UP jest po to zeby ci przypomniec na maila ze juz jest dostepnaCiekawe kto zapomni <_< pewnie jakieś 5% ludu w porywach do 6% :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Jak jest z wymaganiami tej gry? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamesein Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Pentium 4 1.7 GHz lub równorzędny, 512MB RAM, karta graficzna 64MB kompatybilna z DirectX 9.0 obsługująca pixel shading, 1.4GB wolnego miejsca na dysku, Windows 2000/XP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 (edytowane) Jak jest z wymaganiami tej gry? Jak wyszlo demko to mialem 9550 (troche mniejsze o/c niz Ty) i dalo sie grac w sp, oczywiscie trzeba bylo poobcinac to fajniejsze efekty, ale masakty nie bylo. ;] W mp juz gralem ze wszystkim praktycznie na low, aby osiagnac satysfakcjonujacy mnie framerate, na ktorym moge swobodnie i bezstresowo grac. ;] Btw wtedy mialem chyba duronka 1,6 podkreconego i kilkaset mhz, juz nie pamietam dokladnie. ;] Edytowane 11 Sierpnia 2006 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...