Skocz do zawartości
Shenlong

F.E.A.R. Combat

Rekomendowane odpowiedzi

#Mreko

lol dla ciebie wielki znawco feara. juz nie mogę czytać tych twoich wypocin. czy tylko ja to zauważyłem że jesteś zły na vivendi za to, że wydało combat za friko??

Mreko zmiennym jest widac. Raz sie cieszy a potem klnie, że za free, imo problemy z osobowoscia ma ;))))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pogrywam sobie na r9550 @ 525/520, w roz 1024x768, tektury na medium, coś tam jeszcze włązcone aby ladnie wyglądało i gra chodzi na przyzwoitym poziomie :D ~40fps ;)

Grałem u kolesia na Gf6800gt i tam to już gierka zasuwa :D i jak łądnie wygląda! :D

Edytowane przez Maks!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja za chwile zainstaluje. Wydaje mi sie ze cdkeye ktore do tej pory nie doszły JUZ chyba nie dojdą. Jak cos to moge 3 odpalic na PW.

Lipa Mreko, jestem FEARowym n00bem i teraz nie dam ci zyc, moze z nerwów zrobisz kozła w monitor to sie wyłaczysz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@ #Mreko

czyli mam rozumieć, że ta gra jest TYLKO dla mistrzów takich jak ty? przecież do jasnej cholery każdy kiedyś musi zacząć. nie pisz, ze laczenie z torrentem to kicha bo u mnie gra sciagnela sie w kilka godzin przy ponad 500 seedach, transfer szedl maxem (2mbit). i mam prawo miec pretensje, nie podoba sie to nie odpisuj to tylko moja opinia.

jesli sprawia ci przyjemnosc grania na piracie to spoko, powodzenia.

to taki maly ot :mur:

co do gry to jedyna broń, którą da się jako tako w ogóle strzelać to Pentrator coś tam. poza tym ta gra ma zjechany klimat jak dla mnie, wszystko ciemne i jakieś takie ble. i te mapy strasznie ciasne...ale nie mowie ze nie gram i nie bede grac bo bede - w koncu za darmo ;)

Edytowane przez AAF

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stop. Odpowie ktoś ile jest map i czy te same co fearmp ? ile jest trybów i czy te same co w fearmp ?

Nie grałem na wszystkich bo nie wiem jak włączyć PunkBustera :mur: :mur: Ale na pewno są 2 nowe bo widziałem po nazwach a ile więcej to już Ci nie powiem.

Jak włączyć PunkBustera w grze ;/ ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to taki maly ot :mur:

co do gry to jedyna broń, którą da się jako tako w ogóle strzelać to Pentrator coś tam. poza tym ta gra ma zjechany klimat jak dla mnie, wszystko ciemne i jakieś takie ble. i te mapy strasznie ciasne...ale nie mowie ze nie gram i nie bede grac bo bede - w koncu za darmo ;)

dokładnie klimat jest dobry w singlu a nie w multi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ale gdzie ? Bo jakoś nie moge tej opcji znaleźć <_<

edit - ok już mam

to było w Client Settings przy wybieraniu serva :D

Edytowane przez Mike

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ej jak sie crosshaira zmniejsza do kropki ? chyba tak sie dało. Może sie myle :/

Ja jak narazie nie moge sie połaczyć z niczym nie wiem czemu :lol:. Odblokowalem fear w firewallu i nic mi sie nie wyświetla zupełnie jak w demomp ;/. Nie pamietam o co chodzilo. Eh.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

CS'a nic nie przebije poniewaz:

- male wymagania

- duzo wiary = turnieje na wielka skale [ CPL / WCG itp ] masa lanow, sponsorow

- skillowa gra [ trzeba umiec opanowac recoil ]

- taktyki

- przebijanie przez sciany [ to co najpiekniejsze w tej grze ]

- gra na sluch

Te elementy tworza gre legende niczym legenda StarCraft

Radze zagrac w Americas Army, to dopiero zaobaczysz co to taktyka , opanowanie odrzutu i gra na sluch. CS przy tym to zwyjla zrecznosciowka......

Bynajmniej nie chodzi mi tu o oczernianie CS, ja w CS gram dla rozluznieienia tak samo jak w CoD. Jak chce w/w elementow to odpal AA i to dopiero jest przyjemnosc z zaliczani OBJ.

Pozdrawiam

Przepraszam za OT

Edytowane przez malinek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@ #Mreko

:mur: :mur: Wyobrażam juz sobie jaki z Ciebie jest pr0 :D Znam wielu kolesi takich jak Ty, pograja miesiąc w cs'a, bf2 lub ET i myslą już, że są najlepsi w kraju :lol2:

Sry z OT

A co do gry po 20 min wróciłem do css.

Edytowane przez 3qu!l!br!um

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wczoraj z kolei odpalilem F.E.A.R.a oryginalnego MP i zauwazylem, ze przybylo duzo serwerow a i nowe mapki sie pojawily na niektorych. W zwiazku z tym pytanie: czy F.E.A.R. (update 1.06 bodajze - ostatni dla wersji UK) jest kompatybilny z F.E.A.R. Combat - ergo: czy posiadajac oryginalnego F.E.A.R.a musze sciagac Combata?

Na stronce nic na ten temat nie znalazlem, ale przyznaje, ze za bardzo mi sie nie chcialo szukac i wnikac :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wczoraj z kolei odpalilem F.E.A.R.a oryginalnego MP i zauwazylem, ze przybylo duzo serwerow a i nowe mapki sie pojawily na niektorych. W zwiazku z tym pytanie: czy F.E.A.R. (update 1.06 bodajze - ostatni dla wersji UK) jest kompatybilny z F.E.A.R. Combat - ergo: czy posiadajac oryginalnego F.E.A.R.a musze sciagac Combata?

Na stronce nic na ten temat nie znalazlem, ale przyznaje, ze za bardzo mi sie nie chcialo szukac i wnikac :)

http://fear.gram.pl/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie przesadzajcie z adresami e-mail, że na onet nie dochodzi bo dochodzi. Zarejestrowałem się, wypełniłem ankietkę i po 5 może 10 minutach miałem już wiadomość od vivendi z kluczem do combat'a.

Do mnie nie doszlo ani na onecie, ani na tenbicie. Na szczescie na sluzbowe aliasy doszlo ;) i dochodzi bez problemu wiec kilkanascie osob jest juz szczesliwymi posiadaczami ck-key ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszedłem na stronkę, zarejestrowałem się, cofnęło mnie do step1, ale mail przyszedł na gmail w sekundę. Być może macie poblokowane javascripty? Gdy wyłączyłem noscripta dla www.sierra.com, już normalnie szło do step3.

Na niektóre skrzynki przychodzi i chowa się w SPAM'ie ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba wiem co jest nie tak :? problemem nie jest domena jako taka (chodzi mi o to co jest za @) tylko nazwa usera :blink:

Moze wyjasnie:

U siebie w pracy na serwerze pocztowym zrobilem konto, na ktore przychodza maile z webmaster@joinfear.com. Maila mozna uzyc tylko raz do rejestracji, wiec aby nie robic 15 tysiecy skrzynek pocztowych, robie jak potrzeba (czyli gdy przychodzi pm z prosba o cd-key ;) ) alias do danej skrzynki a potem go wywalam.

Co dziwne przed chwila chcialem dostac cd-key i dopiero za 3 razem dostalem, czytaj na aliasi ktos@xxx.org.pl nie chial przyslac maila, potem zmienilem na alien@xxx.org.pl i nadal to samo wiec zmienilem trzeci raz na ariel@xxx.org.pl i tym razem doszlo.

Za kazdym razem adres serwera byl taki sam, jedyne co sie zmienilo to nazwa usera. Troche mnie to dziwi ale wyjasnia czemu niektorym na o2, onecie, tenbicie dochodzi mail a innym nie (ja na onecie i tenbicie mam takiego samego uzytkownika i ani na jeden ani na drugi nie doszlo).

Dziwna sprawa z tymi mailami :blink:

Edytowane przez Buu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ej jak sie crosshaira zmniejsza do kropki ? chyba tak sie dało. Może sie myle :/

Ja jak narazie nie moge sie połaczyć z niczym nie wiem czemu :lol:. Odblokowalem fear w firewallu i nic mi sie nie wyświetla zupełnie jak w demomp ;/. Nie pamietam o co chodzilo. Eh.

kliknij Find Servers po lewej u góry ;) lista sama się nie pokaże, przynajmniej nie u mnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi