Skocz do zawartości
Shenlong

F.E.A.R. Combat

Rekomendowane odpowiedzi

kliknij Find Servers po lewej u góry ;) lista sama się nie pokaże, przynajmniej nie u mnie

Luz :P. Firefall jednak cos blokował ale jest już git. Dzieki za zainteresowanie i tak :P.

Gra dla mnie była bardzo fajna i w sp i multi. W multi gralem u kumpla i sie grało zajefajnie tak samo jak w demomp. Zdaje mi sie, że nie ma nowych map ale nie jestem pewnien bo dużo w FEARmp nie grałem :P. Zajefajnie sie gra i tutaj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam wrażenie że chodzi wolniej niż demo MP, gram cały czas z frapsem i jest huśtawka framerate'a... :-|

Do tego dochodzi dziwne "rwanie" grafiki, nie wydaje mi się by było spowodowane lagami gdzyż pojawia się niezależnie od pinga czy ilości ludzi na serwerze.

Którą z ostatnich wersji sterów do Radeona byście polecili?

Może jak zainstaluję nowe to się poprawi...

Edytowane przez 100lec

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po co oni darmowa gre zabezpieczaja jakims badziewiem, ktore uniemozliwia mi odpalenie gry ? ;]

Co to jest securom 7 czy co ? Fajnie bede kombinowal roznymi srodkami aby odpalic orginal i to juz nie pierwszy raz. ;]

:blink:

Zapraszam na nocke w F.E.A.R'a (z niedzieli na poniedziałek). Zagramy tylko w swoim gronie i będzie promultiplayerowo :D

Edytowane przez Mike

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapraszam na nocke w F.E.A.R'a (z niedzieli na poniedziałek). Zagramy tylko w swoim gronie i będzie promultiplayerowo :D

Jestem za :P. fajnie jeszcze by bylo jakby ktoś podał ip dobrego serva z jakims fajnym "contentem" i customowymi mapami.

Może jest jakiś fajny mappack ? jak tak to dajcie linka.

A i jeszcze jedno. Skad można sciagnąć sdk do fear'a ? Z chęcią by go oblookał i sam może coś fajnego zrobił :P

Edytowane przez yuucOm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niektore zabezpieczenia sie gryza z roznymi rzeczami, np. nie pasuje im zainstalowany virtualny dysk itp. , ale juz sobie z tym poradzilem. ;]

Czy ja nie widze, czy na serio w grze nie ma tego testu wydajnosci, ktory byl w f.e.a.r. ?

Poza tym gra jest milutka, ile to ja spedzilem h przy demku mp. ;]

Edytowane przez ath

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niektore zabezpieczenia sie gryza z roznymi rzeczami, np. nie pasuje im zainstalowany virtualny dysk itp. , ale juz sobie z tym poradzilem. ;]

A wirtualny dysk to w jakim celu :twisted: ?

Edytowane przez Mike

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde ja dopiero we Wtorek zmieniam grafę a lubie mieć dużo fps jak gram w MP i dlatego jestem zmuszony grać na średnich <_< (gf6600)

A ja to co ? :P Gram na med/low dx80 shaders i 800x600 ale nie liczac factory to mi ponizej 40 rzadko spada :P więc ujdzie. Grafy teraz nie kupie bo już niedługo g80/r600 :P.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja to co ? :P Gram na med/low dx80 shaders i 800x600 ale nie liczac factory to mi ponizej 40 rzadko spada :P więc ujdzie. Grafy teraz nie kupie bo już niedługo g80/r600 :P.

No ale ja jakoś dziwnie mam. Jak się popatrze na światła jakieś albo jak jestem na otwartej przestrzeni to potrafi na podanych wyżej ustawieniach spaść na ok 20 fps :|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A wirtualny dysk to w jakim celu :twisted: ?

Akurat nie byla to kwestia virtuala, cos kiedys napieszalem z usluga SR 7.0 i od tej pory jestem zmuszony omijac to zabezpieczenie, bo nie chce mi sie robic specjalnie dla tego formata mojego 2 letniego windowsa, ktory przyzyl juz 3 platformy. ;]

Co do wymagan jak ktos napisal, ja tez mam wrazenie, ze to cale combat chodzi jakos wolniej od dema/full'a f.e.a.r...

Co do lojenia to ja tez moge pograc, ale trzeba serwera z duzym up, bo jak teraz gralem to na 25 kb mojego up juz 4 osoby z ledwoscia graja...

Edytowane przez ath

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do lojenia to ja tez moge pograc, ale trzeba serwera z duzym up, bo jak teraz gralem to na 25 kb mojego up juz 4 osoby z ledwoscia graja...

Czyli tak jak w kazdym fpp od czasow half-life? => Edytowane przez Jin*

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz to już na poważnie się WKUR#$&!!! :mur:

Wywaliłem dotychczasowe stery, zainstalowałem najnowsze - i to samo!

Co chwilę obraz minimalnie przeskakuje i nie jest to napewno wina lagów, bo gdy zakładam mapę jest dokładnie tak samo.

Spotkał się ktoś z podobnym problemem?

Kilka minut takiej gry i mam ochotę wyskoczyć przez okno razem z tym zafajdanym komputerkiem.

Framerate utrzymuje się na poziomie 50-70fps, tyle że przy większych wybuchach zwalnia do 30...

Mam R9700pro i Athlona 2500, gralem przedtem w demo MP i wszystko chodziło rewelacyjnie (oraz jak juz wczesniej wspomniałem - szybciej!)

K.. mać, dlaczegoooOOOOOOoooOOoooOoAAAAAAAaaaaaaaa a a a a aaa a a :ploom: :ploom: :ploom: :ploom: :ploom: :ploom: :ploom: :ploom: :ploom: :ploom: :ploom: :ploom: :ploom: :ploom: :ploom: :ploom: :ploom: :ploom: :ploom:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mi sie gra nie uruchamia dopuki nie wyalcze dzwieku. (wywala blad eax.dll) Mam nadzieje ze najnowsze stery pomoga.

No i aktualizacja pomogla ^^

Bez definiowania klawiszy kilku nawet zabilem.

No to teraz tylko grac :D

Edytowane przez s0n1c

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kamesein- hmm u mnie działa identycznie jak full, kumpel ma 9200SE chyba nie musze mówić jakąto ma wydajność, mimo tego 640, low detail i gra sie bez problemów ...

a sama gra oczywiście świetna zresztą jak ktoś grał w multi fear wcześneij to wie o co chodzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

100lec znajdź te same stery co wcześniej u mnie multi chodzi lepiej niz singiel ( i to zeznanie mnie poniekąd obciąża ) bo okazało sie że wymaga mniej ramu: fps powyżej 40 ( zwykle między 50 a więcej ) przy 1024*768 2*AA i tam różnie opcje medium/minimum cienie of, PD on, efekty trzeba wylączyć bo przeszkadzają w kilowaniu :P no chyba że ktoś chce robić za mojego fraga :>

wrażenia: deathmatch to nic sensownego, TD juz coś tam ze soba niesie :] ide testować acha ja używam ostatnich omeg jakie wyszły no i fakt - system ma tydzień ... :D

i oficjalne podziękowania dla Buu za key

Edytowane przez Luk3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coz, wkoncu i mi udalo sie sciagnac gre. Odpalilem, pogralem ze 3 mapki i tez odnosze wrazenie, ze gierka dziala gorzej niz oryginalny FEAR. Co wiecej w niektorych miejscach (opcje) widac pozostalosci po trybie SP ;P

Jesli chodzi o multi to jest calkiem calkiem. Te ciasne korytarze to wkoncu jakas odmiana od wcale nie malych przestrzeni w Q3 ;) Rozwalil mnie tylko gosciu grajacy pod nickiem "twoj_stary", ale coz, dzieciom trzeba czasami rozne grzechy wybaczyc ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi