fidian Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 gram.pl-fear.gram.pl|CTF 212.203.134.114:27888 frag.pl|FEAR.GRAM.PL-TDM 193.222.135.239:27888 Heh jeszcze 4h ściągania. Napewno na dniach pojawią się kolejne rodzime serwery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 kliknij Find Servers po lewej u góry ;) lista sama się nie pokaże, przynajmniej nie u mnieLuz :P. Firefall jednak cos blokował ale jest już git. Dzieki za zainteresowanie i tak :P. Gra dla mnie była bardzo fajna i w sp i multi. W multi gralem u kumpla i sie grało zajefajnie tak samo jak w demomp. Zdaje mi sie, że nie ma nowych map ale nie jestem pewnien bo dużo w FEARmp nie grałem :P. Zajefajnie sie gra i tutaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proofit Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 :D Heh 5 minut temu dostałem 3 maile z ck-keyem na ten sam e-mail (po 19 godzinach oczekiwania ;) ) Teraz tylko czekam aż mi się ściągnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Ssajcie: http://www.gamershell.com/download_15038.shtml Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
100lec Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 (edytowane) Mam wrażenie że chodzi wolniej niż demo MP, gram cały czas z frapsem i jest huśtawka framerate'a... :-| Do tego dochodzi dziwne "rwanie" grafiki, nie wydaje mi się by było spowodowane lagami gdzyż pojawia się niezależnie od pinga czy ilości ludzi na serwerze. Którą z ostatnich wersji sterów do Radeona byście polecili? Może jak zainstaluję nowe to się poprawi... Edytowane 18 Sierpnia 2006 przez 100lec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Po co oni darmowa gre zabezpieczaja jakims badziewiem, ktore uniemozliwia mi odpalenie gry ? ;] Co to jest securom 7 czy co ? Fajnie bede kombinowal roznymi srodkami aby odpalic orginal i to juz nie pierwszy raz. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 (edytowane) Po co oni darmowa gre zabezpieczaja jakims badziewiem, ktore uniemozliwia mi odpalenie gry ? ;] Co to jest securom 7 czy co ? Fajnie bede kombinowal roznymi srodkami aby odpalic orginal i to juz nie pierwszy raz. ;] :blink: Zapraszam na nocke w F.E.A.R'a (z niedzieli na poniedziałek). Zagramy tylko w swoim gronie i będzie promultiplayerowo :D Edytowane 18 Sierpnia 2006 przez Mike Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 (edytowane) :blink: Zapraszam na nocke w F.E.A.R'a (z niedzieli na poniedziałek). Zagramy tylko w swoim gronie i będzie promultiplayerowo :D Jestem za :P. fajnie jeszcze by bylo jakby ktoś podał ip dobrego serva z jakims fajnym "contentem" i customowymi mapami. Może jest jakiś fajny mappack ? jak tak to dajcie linka. A i jeszcze jedno. Skad można sciagnąć sdk do fear'a ? Z chęcią by go oblookał i sam może coś fajnego zrobił :P Edytowane 18 Sierpnia 2006 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 (edytowane) :blink: Zapraszam na nocke w F.E.A.R'a (z niedzieli na poniedziałek). Zagramy tylko w swoim gronie i będzie promultiplayerowo :D Niektore zabezpieczenia sie gryza z roznymi rzeczami, np. nie pasuje im zainstalowany virtualny dysk itp. , ale juz sobie z tym poradzilem. ;] Czy ja nie widze, czy na serio w grze nie ma tego testu wydajnosci, ktory byl w f.e.a.r. ? Poza tym gra jest milutka, ile to ja spedzilem h przy demku mp. ;] Edytowane 18 Sierpnia 2006 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 (edytowane) Niektore zabezpieczenia sie gryza z roznymi rzeczami, np. nie pasuje im zainstalowany virtualny dysk itp. , ale juz sobie z tym poradzilem. ;] A wirtualny dysk to w jakim celu :twisted: ? Edytowane 18 Sierpnia 2006 przez Mike Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Kurde ja dopiero we Wtorek zmieniam grafę a lubie mieć dużo fps jak gram w MP i dlatego jestem zmuszony grać na średnich <_< (gf6600)A ja to co ? :P Gram na med/low dx80 shaders i 800x600 ale nie liczac factory to mi ponizej 40 rzadko spada :P więc ujdzie. Grafy teraz nie kupie bo już niedługo g80/r600 :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 A ja to co ? :P Gram na med/low dx80 shaders i 800x600 ale nie liczac factory to mi ponizej 40 rzadko spada :P więc ujdzie. Grafy teraz nie kupie bo już niedługo g80/r600 :P. No ale ja jakoś dziwnie mam. Jak się popatrze na światła jakieś albo jak jestem na otwartej przestrzeni to potrafi na podanych wyżej ustawieniach spaść na ok 20 fps :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Mike a jaką masz grafikę? wyłącz cienie u mnie skok z 22fps do 54 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 (edytowane) Mike a jaką masz grafikę? wyłącz cienie u mnie skok z 22fps do 54 ;)Co to za gra bez cieni :) ? Edytowane 18 Sierpnia 2006 przez Mike Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Co to za gra bez cieni :) ? Chociaż przyznam, że jeszcze na r9550 bez cieni przeszedłem całego FEAR'a ;PMoże masz włączone volumetric lights ? Jak tak to je wyłacz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zapraszam na nocke w F.E.A.R'a (z niedzieli na poniedziałek). Zagramy tylko w swoim gronie i będzie promultiplayerowo. Ja jestem za, ale chyba jeszcze nie z niedzieli na poniedziałek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 (edytowane) A wirtualny dysk to w jakim celu :twisted: ? Akurat nie byla to kwestia virtuala, cos kiedys napieszalem z usluga SR 7.0 i od tej pory jestem zmuszony omijac to zabezpieczenie, bo nie chce mi sie robic specjalnie dla tego formata mojego 2 letniego windowsa, ktory przyzyl juz 3 platformy. ;] Co do wymagan jak ktos napisal, ja tez mam wrazenie, ze to cale combat chodzi jakos wolniej od dema/full'a f.e.a.r... Co do lojenia to ja tez moge pograc, ale trzeba serwera z duzym up, bo jak teraz gralem to na 25 kb mojego up juz 4 osoby z ledwoscia graja... Edytowane 18 Sierpnia 2006 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 jeszcze 4.5h ściągania... 2 mirrory ;p dopiero jutro zagram ;p ale od wtorku wracam do mojej obudowy, więc jak będe grał to mniej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Ktos wspominal o rozgrywkach w niedziele.. Jezeli tylko moja grafika pozwoli w miare plynnie grac i ktores z laczy w domu bedzie sie nadawalo do gry to sie zglaszam.. Wlasnie na jakich laczach gracie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daamain Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Neo 512, żadnych lagów niezależnie od ilości ludzi na serwerze. Ping pokazuje duzy, a ja wcale tego nie oczuwam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 (edytowane) Co do lojenia to ja tez moge pograc, ale trzeba serwera z duzym up, bo jak teraz gralem to na 25 kb mojego up juz 4 osoby z ledwoscia graja...Czyli tak jak w kazdym fpp od czasow half-life? => Edytowane 18 Sierpnia 2006 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
100lec Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Teraz to już na poważnie się WKUR#$&!!! :mur: Wywaliłem dotychczasowe stery, zainstalowałem najnowsze - i to samo! Co chwilę obraz minimalnie przeskakuje i nie jest to napewno wina lagów, bo gdy zakładam mapę jest dokładnie tak samo. Spotkał się ktoś z podobnym problemem? Kilka minut takiej gry i mam ochotę wyskoczyć przez okno razem z tym zafajdanym komputerkiem. Framerate utrzymuje się na poziomie 50-70fps, tyle że przy większych wybuchach zwalnia do 30... Mam R9700pro i Athlona 2500, gralem przedtem w demo MP i wszystko chodziło rewelacyjnie (oraz jak juz wczesniej wspomniałem - szybciej!) K.. mać, dlaczegoooOOOOOOoooOOoooOoAAAAAAAaaaaaaaa a a a a aaa a a :ploom: :ploom: :ploom: :ploom: :ploom: :ploom: :ploom: :ploom: :ploom: :ploom: :ploom: :ploom: :ploom: :ploom: :ploom: :ploom: :ploom: :ploom: :ploom: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 :blink: Zapraszam na nocke w F.E.A.R'a (z niedzieli na poniedziałek). Zagramy tylko w swoim gronie i będzie promultiplayerowo :D Jestem za! To do niedzieli czeka mnie długi trening :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamesein Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zawiodlem sie. Gre sciagalem 18 godzin. Demo smigalo mi w medium 800x600 natomiast Combat nie jest grywalny nawet na minimalnych na tym samym kompie. Na PW zapraszom po 2 cd-kye jak by ktos mial problemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 (edytowane) A mi sie gra nie uruchamia dopuki nie wyalcze dzwieku. (wywala blad eax.dll) Mam nadzieje ze najnowsze stery pomoga. No i aktualizacja pomogla ^^ Bez definiowania klawiszy kilku nawet zabilem. No to teraz tylko grac :D Edytowane 18 Sierpnia 2006 przez s0n1c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 kamesein- hmm u mnie działa identycznie jak full, kumpel ma 9200SE chyba nie musze mówić jakąto ma wydajność, mimo tego 640, low detail i gra sie bez problemów ... a sama gra oczywiście świetna zresztą jak ktoś grał w multi fear wcześneij to wie o co chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Luk3 Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 (edytowane) 100lec znajdź te same stery co wcześniej u mnie multi chodzi lepiej niz singiel ( i to zeznanie mnie poniekąd obciąża ) bo okazało sie że wymaga mniej ramu: fps powyżej 40 ( zwykle między 50 a więcej ) przy 1024*768 2*AA i tam różnie opcje medium/minimum cienie of, PD on, efekty trzeba wylączyć bo przeszkadzają w kilowaniu :P no chyba że ktoś chce robić za mojego fraga :> wrażenia: deathmatch to nic sensownego, TD juz coś tam ze soba niesie :] ide testować acha ja używam ostatnich omeg jakie wyszły no i fakt - system ma tydzień ... :D i oficjalne podziękowania dla Buu za key Edytowane 18 Sierpnia 2006 przez Luk3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Coz, wkoncu i mi udalo sie sciagnac gre. Odpalilem, pogralem ze 3 mapki i tez odnosze wrazenie, ze gierka dziala gorzej niz oryginalny FEAR. Co wiecej w niektorych miejscach (opcje) widac pozostalosci po trybie SP ;P Jesli chodzi o multi to jest calkiem calkiem. Te ciasne korytarze to wkoncu jakas odmiana od wcale nie malych przestrzeni w Q3 ;) Rozwalil mnie tylko gosciu grajacy pod nickiem "twoj_stary", ale coz, dzieciom trzeba czasami rozne grzechy wybaczyc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 tez juz mam i gralem, niezle jest, wciarz jeszcze szukam najodpowiedniej konfiguracji :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 @sesq I jak Ci to chodzi na takim sprzecie? Mamy w sumie podobne.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...