Skocz do zawartości
Shenlong

F.E.A.R. Combat

Rekomendowane odpowiedzi

ur8an napisał(a):

Ktos wspominal o rozgrywkach w niedziele..

Jezeli tylko moja grafika pozwoli w miare plynnie grac i ktores z laczy w domu bedzie sie nadawalo do gry to sie zglaszam..

Wlasnie na jakich laczach gracie?

neo 512 i na niemieckich serwach ping 50-60. karta jaka jest każdy widzi :P. ujdzie gra.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja ściągałem już 2 razy dzisiaj plik z instalką z fangaming, ale za każdym razem był jakiś zwalony :/ plik exe nie ma nawet ikonki a próba odpalenia go kończy się bezowocnym mieleniem dysku przez kilka minut i zamułą całego systemu. Z niczego innego nie chce mi się ściagać z prędkością większą jak 10-15 kB/s (1mbit łącze :/ )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

KrzyguG, ja widzialem kolesia z nickiem zażenowany zlewo-zmywak.

Kiedy gramy? Moze jutro wieczorem no i oczywiscie w niedziele jeszcze. Tylko jest mala sprawa... gramy tak ze pan Mreko jest sam w jednym timie bo on tak wymiata ze jak wpada do pomieszczenia to mozna tylko kawalki zbierac :\

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pogralem klik

i tak widzę że to multi troszke tak na przyczepke :/ do singla

nie powiem pistole i naprzod ale zadna inna giwera :/

i do tego postaci sie ewidentnie za szybko ruszają :x wyszła z tego troszke sieczka tylko biegasz i walisz zadne przycelowanie nie ma najmniejszego sensu - trwa za długo unieruchamia cie i naraża na cel :/ hlip a miało byc tak pieknie :cry:

Edytowane przez Luk3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Luk3 napisał(a):

100lec znajdź te same stery co wcześniej

Problem w tym że miałem dokładnie te same stery na których demo śmigało bezproblemowo.

Po zmianie na nowe dalej tnie, więc to raczej nie wina sterowników...

Cro napisał(a):

Ja ściągałem już 2 razy dzisiaj plik z instalką z fangaming, ale za każdym razem był jakiś zwalony :/ plik exe nie ma nawet ikonki a próba odpalenia go kończy się bezowocnym mieleniem dysku przez kilka minut i zamułą całego systemu.

Miałem taką samą sytuację-plik nie miał ikonki, a po dwukrotnym kliknięciu zaczął mielić, poczym zawiesił się explorer.

Za drugim razem kliknąłem na pliku prawym klawiszem myszki, potem "uruchom" i poszło. :huh:

Komputery coraz bardziej mnie wk.. , tak się napalałem na tą grę, a tymczasem jeśli nie uda mi się zrobić czegoś z tymi przeskokami obrazu, pozostanie wywalenie całości z dysku żeby niepotrzebnie się nie denerwować... :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cro napisał(a):
Ja ściągałem już 2 razy dzisiaj plik z instalką z fangaming, ale za każdym razem był jakiś zwalony :/ plik exe nie ma nawet ikonki a próba odpalenia go kończy się bezowocnym mieleniem dysku przez kilka minut i zamułą całego systemu. Z niczego innego nie chce mi się ściagać z prędkością większą jak 10-15 kB/s (1mbit łącze :/ )

Moim zdaniem najlepiej sciagać z filefronta.

Tutaj daje link: 2277940[/snapback]

Oj chyba nie wiesz co mowisz Luk3.. zagraj sobie ctf na polskich serwerach, to zmienisz zdanie. Postacie imho nawet troche za wolno sie poruszaja ;) Bronie sa fajne i dobrze wywazone, moim faworytem jest Penetrator z ktorego sie ladne heady sadzi.

Penetrator jest dla newbie ;d. W demie mp też go tylko używałem. Na wiekszości mapach (ciasno itp) najlepsze jest smg ;).

Edytowane przez yuucOm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pograłem godzinkę i stwierdzam, że mi się nie podoba :/ nie wiem czemu. jakieś to wolne takie, te postacie biegają jakby chciały i nie mogły, no i te mapy są straszne, może niedługo jakieś nowe mapy gracze stworzą to zagram. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Luk3 napisał(a):

Pogralem2277535[/snapback]

Co to za gra bez cieni :) ?
heh czasy dooma2 wracaja

ta gra trzeba grac na maxa min na medium

inaczej to wyglada strasznie ubogo

Pluskwa napisał(a):

No ja za chwile zainstaluje. Wydaje mi sie ze cdkeye ktore do tej pory nie doszły JUZ chyba nie dojdą. Jak cos to moge 3 odpalic na PW.

Lipa Mreko, jestem FEARowym n00bem i teraz nie dam ci zyc, moze z nerwów zrobisz kozła w monitor to sie wyłaczysz.

noob noobowi nie rowny

najgorsze sa takie co stoja w miejscu kucaja i sie czaja az ktos przejdzie

tzw kamperka

jak ktos jest multiplayerowym wyjadaczem to smykalke moze zalapac po 5 minutach gry

co do walki bez broni potrzebna jest dluzsza praktyka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

#mreko zbierasz sobie - oszczędzaj te emoty- jedna po drugiej oczywiscie ladniej wyglądają, a jak 12 ludków wali glową w mur - to dopiero efekt ! nie ? - tylko że to jest nie zgodne z regulaminem ..

szybkość jest pojeciem względnym , ale przy tak "wielkich" mapach ta, która w grze jest jest zbyt duża - ja bardzo bym chciał używać dokładniej broni ale po prostu nie ma na to czasu :/

CTF gra się znacznie fajniej gra nieco nabiera sensu ale DM i TDM ( jeszcze nie można ustrzelić swojego co sprowadza sie do tego że jak napotkasz walczących w korytarzu naparzasz prawie ze na ślepo - i zwykle kogoś trafiasz ) to imho porażka - biegasz i strzelasz :/

wątpię żeby cienie cokolwiek wprowadzały do gameplay'u a są sporym (zbędnym) obciążeniem

ET też ładniej wyglada ze śniegiem, deszczem, krwią, wybuchami, łuskami, rozbłuskami ( szczegolnie te ostatnie są fajne ) i co z tego skoro żeby widzieć jak najwiecej nietrorzy bron nawet wylączają :]

Edytowane przez Luk3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ur8an napisał(a):

@sesq

I jak Ci to chodzi na takim sprzecie? Mamy w sumie podobne..

800x600 da sie na medium ( niektore ustawienia na low a niektore na max tekstury na medium ) ale i tak pozniej zrezygnuje z niektorych efektow bo potem kurz zasłania przeciwnikow i tak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

#Mreko napisał(a):

ta gra trzeba grac na maxa min na medium

inaczej to wyglada strasznie ubogo

haha przeciez to multiplayer a nie jakis singiel, co mi tam po wygladzie ? :lol: gra ma byc na maxa plynna i dynamiczna

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Luk3 napisał(a):

#mreko zbierasz sobie - oszczędzaj te emoty- jedna po drugiej oczywiscie ladniej wyglądają, a jak 12 ludków wali glową w mur - to dopiero efekt ! nie ? - tylko że to jest nie zgodne z regulaminem ..

szybkość jest pojeciem względnym , ale przy tak "wielkich" mapach ta, która w grze jest jest zbyt duża - ja bardzo bym chciał używać dokładniej broni ale po prostu nie ma na to czasu :/

CTF gra się znacznie fajniej gra nieco nabiera sensu ale DM i TDM ( jeszcze nie można ustrzelić swojego co sprowadza sie do tego że jak napotkasz walczących w korytarzu naparzasz prawie ze na ślepo - i zwykle kogoś trafiasz ) to imho porażka - biegasz i strzelasz :/

wątpię żeby cienie cokolwiek wprowadzały do gameplay'u a są sporym (zbędnym) obciążeniem

ET też ładniej wyglada ze śniegiem, deszczem, krwią, wybuchami, łuskami, rozbłuskami ( szczegolnie te ostatnie są fajne ) i co z tego skoro żeby widzieć jak najwiecej nietrorzy bron nawet wylączają :]

Jaka poraszka skoro to jest to samo co fearmp :blink:. Nie grałeś wcześniej to sry, ale tereaz też nie musisz..

HiS napisał(a):

haha przeciez to multiplayer a nie jakis singiel, co mi tam po wygladzie ? :lol: gra ma byc na maxa plynna i dynamiczna

Dokładnie :P. Ale jak ktoś gra dla zabawy to proponuje texty ustawić chociaż na medium.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój już kolei 3 tym razem z innego serwera też nie chciał się odpalić... Ale dałem mu chwilę do namysłu. Odpal go, idź do kuchni, postaw wodę w czajniku, zrób herbatę, wróć z herbatką to zacznie się instalować :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bio napisał(a):

i w połowie instalacji wesoły błąd... skąd ściągaliście?

Jeśli Ci się rozpakowało to błędy CRC w czasie instalacji ignorujesz. Gra i tak będzie działać!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi