niko2003 Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Grałem na mode ustawione 1.2 I graczy 18/18 zawsze full (ekipa niemiecka) Nie da sie grac, niektore mapy to jest jakas pomyłka. Respawn i pyk,pyk,pyk (czasami kilka razy pod rząd). Ciasno, wąsko - ekch Oczywiście wszysyc GA2 walczą, ciekawe czemu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Luk3 Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Jaka poraszka skoro to jest to samo co fearmp :blink:. Nie grałeś wcześniej to sry, ale tereaz też nie musisz..a pewnie że nie muszę ale chyba mogę się wypowiadać odrobinę krytycznie co ? a moze nie mogę ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 dla ludzi z błedami CRC - wystarczyło ciągnąć z torrenta, takich wielkich plików nie opłaca się się imo ściągać z serwera bo może w każdej chwili się coś schrzanić :D co do gry to się powtórzę, bo próbowałem w to grać na siłę wczoraj i nie mogę bo jest tam ciasno jak cholera :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slomaa Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 dla ludzi z błedami CRC - wystarczyło ciągnąć z torrenta, takich wielkich plików nie opłaca się się imo ściągać z serwera bo może w każdej chwili się coś schrzanić :D co do gry to się powtórzę, bo próbowałem w to grać na siłę wczoraj i nie mogę bo jest tam ciasno jak cholera :/ Na filemirrors.com od wczoraj rano jest od groma linków bezpośrednich do feara z serwer http oraz ftp , a wystarczy wpisac tylko nazwe szukanego pliku i cieszyć się masą dobrych linków. Ja osobiście ściągałem z jakiegoś czeskiego serwera który obsługuje wznawianie połączenia , wystarczy ściągać jakimś download managerem i nie ma co się obawiać o błędy crc jak również można sobiwe to pobieranie przerwać i dokończyć w wolnej chwili. Zapodam wam tego linka skad ja mam ale jak czegos nast. razem szukacie i znacie nazwe pliku to śmiało wbijajcie na www.filemirrors.com i szukajcie :) Link do czeskiego serwera z fearem to http://www.gamepark.cz/download/FEAR/fearcombat_en_107.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonx1983 Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Nie no ztym cd-key to już przesada, kilka dni już czekam, owiele łatwiej było zassać, bo jedna noc azureusem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 (edytowane) i w połowie instalacji wesoły błąd... skąd ściągaliście? Sciągajcie s filefronta:2278367[/snapback] a pewnie że nie muszę ale chyba mogę się wypowiadać odrobinę krytycznie co ? a moze nie mogę ... Juz nie... fearmp jest od dawna. Jeżeli w demomp nie grałeś to nie nasz problem.. Edytowane 19 Sierpnia 2006 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 (edytowane) Mysle ze nawet, nawet jak na 1 raz :rolleyes: . To jak kiedy i gdzie gramy?? Wracajac do tych co maja problemy z instalka: Ja gdzies tak 95% sciaglem z ftp sierry a reszte z torrenta i wszystko dziala. Dlatego mozna wrzycic te exe do torrenta. Powinien sprawdzic pod katem poprawnsci danych i dociagnac brakujeace/bledne dane. A to z CTF. Musze sie te ikonki nauczyc odrozniac bo mnie denerwuja :P A i oczywiscie przez chwile zagralem tez z Luk3 :wink: Edytowane 19 Sierpnia 2006 przez s0n1c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Ja moge zagrac TERAZ, ale nie mam warunkow do gry bo mam remont w dfomu i siedze w jakiejs kanciapie z monitorem na polce i myszka na lozku. Wczoraj gralem doslownie chwile i wrazenia w miare ok. Plynniutku, musze tylko detale wylaczyc jakies bo dymu za duzo. Ale ogolnie szybka akcja jak w singlu, czyli tynk ze scian, swiszczace kule itp. Troche to chaotyczne, wybiegasz, walisz na oslep (tzn w jakas postac) - taki machinegun rozwala naboje w kazda strone losowo i raczej nie mozna to mowic o skillu :/. To kto gra? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 ja moge teraz. do du.y ze nie ma czegos takeigo ze umierasz i czekasz az ktoras z druzyn wygra, bo tak to masz 3 osoby na ekranie i strzelasz w co popadnie. albo odrazu na respawnie umierasz. Da sie wylaczyc napisy kto kogo zabił ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 (edytowane) Da sie wylaczyc napisy kto kogo zabił ? Nie sprwdzalem, ale w opcjach mozesz wybrac czas wyswietlania napisow/informacji. Moze to to? To jak ma ktos namiary na pusty serwer? Edytowane 19 Sierpnia 2006 przez s0n1c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 (edytowane) Rzeczywiscie te npiasy sa wiekszoscia tego co widzimy na ekranie. Oto screen z malej rzezni: http://img241.imageshack.us/my.php?image=lolqm2.jpg Jak juz to gramy na slow motion ;] // Postacie imo biegaja sam raz, za sznbko na pewno nie. Dobre jest to ze czas moze zwalniac ten kto jest pierwszy na liscie w score'sach. Edytowane 19 Sierpnia 2006 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_cin Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 eh no ja gralem troche, musze powiedziec ze mozna sie dowartosciowac grajac z niemieckimi noob`ami :P (sam jestem noob .. a juz napewno w fear mp ;D ;p) .. chaotycznie - fakt ... za duzo dymu ... fakt ... wkurzajace napisy kto kogo zabil na pol ekranu ... oprocz tego ... calkiem niezle ;] .. tylko cholera niewiem czemu ale u mnie niezbyt plynniutko ... tj. szarpie bez wyraznej przyczyny ... moze 512 ramu to za malo ? (nie smiac sie..) albo moj dysk jednak ma dosc ... przy okazji chcialem was zapytac... ma ktos podobny efekt np w "factory" ... bodaj .. jak jest kałuża to potrafi zmieniać swoją "odblaskowość" .. załozmy jak jestem dalej to widze wszystkie lampki ktore sie w niej odbijają jak podbiegam bliżej to juz jakby sie detale "odbić" zmniejszają ... jakas optymalizacja pod mp? w Fear sp tak nie mialem.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 no, a jak np. ja zwolnie czas, to przeciwnicy tez maja zwolniony? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamesein Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Jak ktos jest z Warszawy to moge dac DVD + CD-Key z tym FEAR bo ja nie moge sobie pograc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Znalazłem pustego serwa DM z całkiem fajnym pingiem (ok 40 na neo512). IP: 85.25.142.18:27888 Posiedzę troszkę na nim, więc jeśli ktoś chce się ze mną zmierzyć to zapraszam :) Ostrzegam, n00b jestem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_cin Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 ja zagram ale za min. 40minut jak do domu z roboty dojde ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mj18 Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Kombinowałem z tym cd keyem na wszelkie sposoby, a wsytarczyło stworzyć konto na interii hehe. I odrazu mam dwa klucze ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamesein Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Przypomina, ze jezeli ktos chce to dam za FREE ( tzn piwo jakies sie nalezy nie :D ) F.E.A.R. + CD-Key na DVD [ Warszawa->Ursynów ]. Szkoda tracic limitu/czasu na sciaganie prawie 2GB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 ;s. Fajnie sie gralo ale mniej znajome grono wpadlo i koniec ;]. Trzeba na haslo zalozyc, do tego musi byc TDM i slowmotion. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 ;s. Fajnie sie gralo ale mniej znajome grono wpadlo i koniec ;]. Trzeba na haslo zalozyc, do tego musi byc TDM i slowmotion. moza sprobowac wbic na pusty server, a kto nieznajomy bedzie przychodzil to callvote kick Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Po co sie meczyc i zaprzatac sobie glowe votami, lepiej zalozyc purepctowy serv. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Po co sie meczyc i zaprzatac sobie glowe votami, lepiej zalozyc purepctowy serv.Jak ? :P. Nie ma kasy na to. A jak ktoś założy host to lagzor bedzie. No chyba ze o czymś innym myślicie ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 (edytowane) No ja wlasnie myslalem o kims o dobrym laczu ;). No nie wiem jak to rozwiazac... dobra, kto ma ochote pograc? :P // 217.146.89.35:27888 Wbijajcie!!!111111 Edytowane 19 Sierpnia 2006 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Ja z chęcia zagrałbym na servie z ctf i bez slowmo i bez dead wood (syf nie mapa) ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 ma ktoś wolnego keya ?? :P jesli tak to dajcie znac na PW ;) Własnie sciągam z FTP sierry - idzie powoli ;/ srednia okolo 32 kB\s ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 (edytowane) Poprostu niech ktoś założy serva z hasłem, później na pierwszą strone sie wklei sie adres tego serva i hasło. PS: Mam dopiero 50% :(:(:( Edytowane 19 Sierpnia 2006 przez demon92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 ma ktoś wolnego keya ?? :P jesli tak to dajcie znac na PW ;) Własnie sciągam z FTP sierry - idzie powoli ;/ srednia okolo 32 kB\s ;/ Sciągajcie z filefronta. full speed prawie zawsze. Liki już podawałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 To ja spadam z tamtego serva jak nie ma chetnych... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Ja moge wieczorem zagrać bo teraz jestem zajęty. Moze ktoś z łaczem od 1mb w góre postawi server i starczy na 6 graczy :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Sciągajcie z filefronta. full speed prawie zawsze. Liki już podawałem. teraz to juz za pozno... 53 % mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...