s0n1c Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Najlepiej bedzie niech kazdy zapisze nick'y osob z PPC do friends'ow. Nie bedzie sie trzeba szukac po serwerach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Najlepiej bedzie niech kazdy zapisze nick'y osob z PPC do friends'ow. Nie bedzie sie trzeba szukac po serwerach. Ja już tak zrobiłem, tylko koniecznie (o czym było już wspominane) wszyscy gramy pod nickami z PPC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 (edytowane) No kampienie sie w tej grze nie sprawdza, najlepiej byc ciagle w ruchu :P. Rozwalaja mnie kolesie co ciagle biegaja i kopia. Strach do takiego strzelac ;]. :) kurde chyba bardziej oplaca sie wslizg od kopa. wogle mozna zrobic kanal na jakims polchacie jak chcecie, bedzie mniej spamu na forum. Edytowane 19 Sierpnia 2006 przez sesq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 :) kurde chyba bardziej oplaca sie wslizg od kopa.Zauważyłem że jest częściej używany od kopa - przynajmniej częściej nim obrywałem :oops: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 ... @ Ath - A ja sie dziwilem ze jakis niemiec tak szaleje, a to ty byles pod tym knifem :P A czemu niby wszyscy inni to Niemcy ? ;] No kampienie sie w tej grze nie sprawdza, najlepiej byc ciagle w ruchu :P. Rozwalaja mnie kolesie co ciagle biegaja i kopia. Strach do takiego strzelac ;]. No byl jeden taki Bolek, co ciagle sie w jakims rogu ustawial i tylko strzelal, nie biegal. :lol2: ps. pewnie byl Niemcem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Moze jakis TeamSpeak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 jestem nowy do gry , ale dopiero za okolo 20h ;] (musze dociagnac jeszcze raz fira ;]) czemu jeszcze raz ? bo 1st razem nie zobaczylem ile mam miejsca na dysku, i mi przerwalo ssanie - mialem 80% :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 to o ktorej jutro jest ta purepecetowa sesja? :) z chcecia sie dolacze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 A moze ktos teraz jeszcze chetny mi wlozyc? ;] Gram od 20 min i mam nawyki z CoD2, caly czas proboje zmienic bron zeby szybciej biec i rzucam granaty profilaktycznie ;] Moze rzeczywiscie kanal na polchacie albo TS'a ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Lepiej ts ;]. CarsonPoland -jutro w godzinach nocnych, 20-22 zaczynamy jakos pewnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Tylko do czego ten TS?? Jak tryb inny niz CTF to mozna sobie spokojnie odpuscic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Co do nickow w grze, to mozna dac jakis prefix np. PPC@Mietek, PPC-Mietek, PPC_Mietek itp. bedzie bardziej czytelnie. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 @ ath - Prawie jak klan ^^. Prawie robi ogromna roznice :P No ale jak kto chce. Ja sie jeszcze zastanowie nad zmienianiem Asuki :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Rzeczywiscie TS chyba sie nie sprawdzi w F.E.A.R.. To co juto panowie o 21.00? Pozniej, wczesniej? Wpisywac sie ;] Oczywiscie mozna grac caly dzien ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Hehe. ;] Fajniej by wygladalo PPC | Mietek , ale '| ' robi problem, bo co sie skopiuje w windowsie, tego nie mozna wkleic 'ctrl+v' do gry, tak samo adresow serwerow... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Shift + \ = | :wink: No to jak panowie, moze wkoncu jakies konkrety?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 (edytowane) A moze |PPC|xxxx? Konkrety, konkrety.. Piszcie na ktora godzine Wam pasuje.. ;) Edytowane 19 Sierpnia 2006 przez ur8an Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 P.S. Ping na Neo 256 u mnie na poziomie 100 :D Zero zacinki! P.S.2 Dlaczego mi wywala błąd gry i chce raportować po włączeniu Punkbustera? Może też ktoś miał taki problem? Czity :P Na jakim servie bedziemy grać ? może na tym co już graliście ten 85.17.38... ? A godzine sie zobaczy ;). jakieś wieczorne koło 21. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 (edytowane) PPC jest wiesniackie, nie przyjmie sie w swiecie pro gamingu, ja proponuje NastyPC. :P. Co do TS'a to nie chodzi mi o team play ale zeby kiedy ktos idzie grac wlazil na csa, mozna by tam sie umawiac na gry bo nie ma sensu zasmiecac forum. Serv to nie problem, tylko trzeba odrazu wbijac zeby zaden niemiec nie wszedl jak to s0n1c mowi ;]]] Edytowane 19 Sierpnia 2006 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 co do nickow w grze... to zapytam inaczej, da rade zmienic nick na ppc? :D ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 co do nickow w grze... to zapytam inaczej, da rade zmienic nick na ppc? :D ;)Dlaczego by nie ? ;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 TeamSpeak lub Ventrilo byloby spoko, szczegolnie dwa osobne kanaly do CTF :D Server przydalby sie PL a nie DE :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 bleee.. włączylem menager sciagania zeby mi sie wylaczyl jak f.e.a.r sie sciagnie... przychodze rano do kompa patrze... 93 % :| jeszcze 100 mb :) Co do nicków to może dołóżmy tag: |PPC|Nick :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cro Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Co do tych kopniaków spotkałem się z komentarzami: Kuzyn w to grał i mówił, że beznadziejne jest to, że jak schowasz broń, to wystarczy przeciwnika dotknąć palcem, żeby go zabić. Czy to nie bez sensu, żeby wręcz zadawać większe obrażenia niż bronią? Hehe, już sobie 3 dni temu ściągnąłem. W grze wystepuje jednak jedna głupota... wystarczy schować broń i lekko musnąć przeciwnika,a ten od razu leży. Głupota do kwadratu! Nie można używać shotgunów, bo kolesie robią banzai, chowają broń,skaczą i jednym ruchem Ciebie zabijają. Ja sie wcale nie dziwie że multiplayer jest mało popularny.Może właśnie przez takiego typu głupoty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 hah, grałem do 2 w nocy :P Gierka jest świetna - dynamiczna, efektowna, itp. Podczas DM przy 20 - 30os. na małych mapach dochodzi do potwornej jatki - średnio się "żyje" 5 sekund. Odgłosów wtedy jest tyle, że choćbyś bardzo chciał, mimo dźwięku 5.1 nie zlokalizujesz przeciwnika na słuch. :) Jeżeli już się zrespawnujesz i udało ci sie to zrobić z dala od eksplozji granatu/rakiet, na 100% będziesz miał z przodu idącego na cebie przeciwnika, za plecami również będzie przeciwnik natomiast z bocznego wejścia wyjdzie ktoś za ok. 1-2s. Trzeba się poruszać z gracją żeby pożyć nieco dłużej :D Z kolei na większych mapach - przy np. 5 osobach - jest spokojnie, cicho, mroczno, wszyscy gracze zachowują się ciszej (nie biegają, itp.), zwraca sie uwagę na odgłos kopniętej puszki po piwie czy butelki i ogólnie daje się odczuć klimat horroru z singleplayera. ;) Fizyka też jest doskonała - wystarczy zobaczyć jak wszystko lata gdy zdetonuje się granat w pomieszczeniu pełnym zwłok i flaków - chyba tylko Conroe 4Ghz jest w stanie tym wszystkim płynnie poruszyć ;) Na koniec mała porada: Pod kółeczkiem myszy zbindowałem granat - zostawiam go tuz przed śmiercią - bardzo skuteczne na zaludnionych mapach ;) Najczęściej używam ASP riffle. Mój nick to piaskoon, ewentualnie później dodam PPC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 (edytowane) no to pogralem :( błąd krytyczny podczas instalacji :| EDIT: pomieszalem mirrory... ;/ dalem exe`ki i zip`y zeby sie razem sciagalo.. ;| Edytowane 20 Sierpnia 2006 przez Onio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 a u mnie torrentem wesoło leci ;p w środe dołączam do was :D jako |PPC|Bio ;p - może będziemy latac z takimi nickami? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Gra ktoś? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proofit Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Ja moge grać ;) Jako PPC|AnitiRSI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 przegryze cos i moge oddac komus troche fragów ;] ten sam serw co wczoraj? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...