Skocz do zawartości
Shenlong

F.E.A.R. Combat

Rekomendowane odpowiedzi

To bedziesz lamił :P. Zobaczysz tylko na luzie sie dobrze gra. Ja na 21-22 bede już gotów bo narazie robie nowe oc procka (po upałach) i już jeden reset biosu był :P. Grajmy na tym serwie z 10 slotami tdm. Oczywiscie nie musimy tylko taka jest moja propozycja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale przesada, z ciekawosci zaczale mwalczyc wrecz (wciskasz 'h' i masz piesci) i normalnie masakra. Wpadam do pomieszczenia (biega sie duzo szybciej) i na starcie z piesci kazdego kolesia raz udezylem i w ten sposob zabilem 4 wrogow. LOL! Ciezko trafic kogos kto biega prawie 2 razy szybciej...

Kopniaki i wslizgi to przy tym pikus Nie wiem, moze te postacie z Feara maja sile pudziana ze tak jednym strzalem zabijaja?

ur8an, ja moge juz teraz.

Edytowane przez Pioorek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale przesada, z ciekawosci zaczale mwalczyc wrecz (wciskasz 'h' i masz piesci) i normalnie masakra. Wpadam do pomieszczenia (biega sie duzo szybciej) i na starcie z piesci kazdego kolesia raz udezylem i w ten sposob zabilem 4 wrogow. LOL! Ciezko trafic kogos kto biega prawie 2 razy szybciej...

Kopniaki i wslizgi to przy tym pikus

Pamietaj ze kopniaki i wslizgi można robić mając bron w reku ake to pewnie wiesz ;). Imo walka wrecz jest zaje#$# bo bardzo urozmaica MP :P.

EDIT

@ur8an

Imo koło 21 :). Oczywiście możecie zacząć wcześniej. Ja bede kolo 21 albo później bo procka testuje :P.

Edytowane przez yuucOm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cholera, musze isc do baru sprzedawac, starsi do rodzinki jada i nie ma kto zostac :\. OMG moge byc okolo pierwszej w nocy mam nadzieje ze moze ktos sie uchowa :\. CHOLERA!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cholera, musze isc do baru sprzedawac, starsi do rodzinki jada i nie ma kto zostac :\. OMG moge byc okolo pierwszej w nocy mam nadzieje ze moze ktos sie uchowa :\. CHOLERA!

Luz ja chodze spać koło 4 w nocy w wakacje ;) wiec i bede kolo 1.

Jakby co gram teraz TDM a serwku 80.190.72.78:27888.

Dokladnie na tym serwie bedziemy grali ;). Narazie Prime leci jeszcze chociaż tak z 30 min i moge grać :P.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Luz ja chodze spać koło 4 w nocy w wakacje ;) wiec i bede kolo 1.

Dokladnie na tym serwie bedziemy grali ;). Narazie Prime leci jeszcze chociaż tak z 30 min i moge grać :P.

No to zapraszam chłopaki :) Ja będe tak spokojnie od 22:00.

Dobrze by było gdyby na servku było hasło np : purepc żebyśmy grali tylko we własnym gronie ;>

Edytowane przez Mike

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to zapraszam chłopaki :) Ja będe tak spokojnie od 22:00.

Dobrze by było gdyby na servku było hasło np : purepc żebyśmy grali tylko we własnym gronie ;>

A da sie założyć hasło na nie swoim serwie bez admina ? :P Chyba nie. Ok ja już moge grać i wchodze na 80.190.72.78:27888. Cu there :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A da sie założyć hasło na nie swoim serwie bez admina ? :P Chyba nie. Ok ja już moge grać i wchodze na 80.190.72.78:27888. Cu there :)

Ja tak o 22:00 bo teraz gram w co innego ;P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tzn jak problemy z dzwiekiem? Tak ci pierdzailo/strzelalo cos w glosnikach/sluchawkach?Bo ja mam taki problem wlasnie

Mam ten sam problem, dzwiekowa sblive!5.1 stery od microsoftu (oryginalne od creativa niby niweluja problem, ale pojawia sie kolejny - niektore dzwieki gina "w locie" i calosc brzmi jeszcze dziwaczniej.

BTW nie lepiej isc na wiekszy serwer? np

81.169.167.4 - niemiecki slowmo DM stoi pusty 0/16 dobry ping

Edytowane przez alCatraz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam ten sam problem, dzwiekowa sblive!5.1 stery od microsoftu (oryginalne od creativa niby niweluja problem, ale pojawia sie kolejny - niektore dzwieki gina "w locie" i calosc brzmi jeszcze dziwaczniej.

BTW nie lepiej isc na wiekszy serwer? np

81.169.167.4 - niemiecki slowmo DM stoi pusty 0/16 dobry ping

Mam nieraz ten sam problem, tez na live! 5.1...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba jakis lewy wyszedlem na chwile i juz nie moge wrocic :|

Moze ten

Dark Gamer 85.25.131.112 - niemiecki 0/16 PB, TDM

edit - niewazne ,gramy na tym poprzednim

81.169.167.4

81.169.167.4

81.169.167.4

Edytowane przez alCatraz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Problem z dzwiekiem rozwiazany na jakiejs stronce znalazlem ze to przez codek paki. Ja mialem ACE Codec Pack odinstalowalem i dziala spokojowo :D

Teraz mam tylko inny problem jak wpisze jakies ip do faworites to mi nie pokazuje servare albo za 5 wpisem pokaze. blech

Edytowane przez ed00s

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi