ed00s Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 A mi nie chce gra dzialac ...musze zablokowac wszystkie opcje w launczerju zeby mi gra odpalila :< Bez dzwieku nie da sie grac .. moze ktos ma jakis pomysl ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Znajdzie jeszcze jakis serwerek jakby bylo osób +10 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Znajdzie jeszcze jakis serwerek jakby bylo osób +10 :P Kto pierwszy ten lepszy :P Ja sobie juz zajmuje kolejke ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Ja juz psychicznie sie szykuje B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 To bedziesz lamił :P. Zobaczysz tylko na luzie sie dobrze gra. Ja na 21-22 bede już gotów bo narazie robie nowe oc procka (po upałach) i już jeden reset biosu był :P. Grajmy na tym serwie z 10 slotami tdm. Oczywiscie nie musimy tylko taka jest moja propozycja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 (edytowane) Ale przesada, z ciekawosci zaczale mwalczyc wrecz (wciskasz 'h' i masz piesci) i normalnie masakra. Wpadam do pomieszczenia (biega sie duzo szybciej) i na starcie z piesci kazdego kolesia raz udezylem i w ten sposob zabilem 4 wrogow. LOL! Ciezko trafic kogos kto biega prawie 2 razy szybciej... Kopniaki i wslizgi to przy tym pikus Nie wiem, moze te postacie z Feara maja sile pudziana ze tak jednym strzalem zabijaja? ur8an, ja moge juz teraz. Edytowane 20 Sierpnia 2006 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 To o ktorej gramy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 (edytowane) Ale przesada, z ciekawosci zaczale mwalczyc wrecz (wciskasz 'h' i masz piesci) i normalnie masakra. Wpadam do pomieszczenia (biega sie duzo szybciej) i na starcie z piesci kazdego kolesia raz udezylem i w ten sposob zabilem 4 wrogow. LOL! Ciezko trafic kogos kto biega prawie 2 razy szybciej... Kopniaki i wslizgi to przy tym pikus Pamietaj ze kopniaki i wslizgi można robić mając bron w reku ake to pewnie wiesz ;). Imo walka wrecz jest zaje#$# bo bardzo urozmaica MP :P. EDIT @ur8an Imo koło 21 :). Oczywiście możecie zacząć wcześniej. Ja bede kolo 21 albo później bo procka testuje :P. Edytowane 20 Sierpnia 2006 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 o 20:30 na forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 o 20:30 na forum Popieram.. Troche wczesniej niech sie wszyscy zbiora to sie zobaczy ile osob bedzie.. @sesq'u Nawet nie wiedzialem ze my z jednego miasta ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Cholera, musze isc do baru sprzedawac, starsi do rodzinki jada i nie ma kto zostac :\. OMG moge byc okolo pierwszej w nocy mam nadzieje ze moze ktos sie uchowa :\. CHOLERA! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proofit Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Znalazłem recepte na mój problem. Wystarczyło że naprawiłem starego windowsa instalując na niego nowego :D Teraz wszystko działa :D I w FEAR i w ET :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Jakby co gram teraz TDM a serwku 80.190.72.78:27888. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Cholera, musze isc do baru sprzedawac, starsi do rodzinki jada i nie ma kto zostac :\. OMG moge byc okolo pierwszej w nocy mam nadzieje ze moze ktos sie uchowa :\. CHOLERA!Luz ja chodze spać koło 4 w nocy w wakacje ;) wiec i bede kolo 1. Jakby co gram teraz TDM a serwku 80.190.72.78:27888.Dokladnie na tym serwie bedziemy grali ;). Narazie Prime leci jeszcze chociaż tak z 30 min i moge grać :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 (edytowane) Luz ja chodze spać koło 4 w nocy w wakacje ;) wiec i bede kolo 1. Dokladnie na tym serwie bedziemy grali ;). Narazie Prime leci jeszcze chociaż tak z 30 min i moge grać :P. No to zapraszam chłopaki :) Ja będe tak spokojnie od 22:00. Dobrze by było gdyby na servku było hasło np : purepc żebyśmy grali tylko we własnym gronie ;> Edytowane 20 Sierpnia 2006 przez Mike Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 No to zapraszam chłopaki :) Ja będe tak spokojnie od 22:00. Dobrze by było gdyby na servku było hasło np : purepc żebyśmy grali tylko we własnym gronie ;> A da sie założyć hasło na nie swoim serwie bez admina ? :P Chyba nie. Ok ja już moge grać i wchodze na 80.190.72.78:27888. Cu there :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 A da sie założyć hasło na nie swoim serwie bez admina ? :P Chyba nie. Ok ja już moge grać i wchodze na 80.190.72.78:27888. Cu there :)Ja tak o 22:00 bo teraz gram w co innego ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Ale porazka. Robie za dostarczyciela fragow :lol: Ide poudawac ze gram ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Luk3 Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 8 slotow :/ mniejszego nie bylo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Jaka lipa ;/ 22-4 miałem i nagle reset kompa ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 A może 12 slotów oO ? Kurde no... <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 (edytowane) Tzn jak problemy z dzwiekiem? Tak ci pierdzailo/strzelalo cos w glosnikach/sluchawkach?Bo ja mam taki problem wlasnieMam ten sam problem, dzwiekowa sblive!5.1 stery od microsoftu (oryginalne od creativa niby niweluja problem, ale pojawia sie kolejny - niektore dzwieki gina "w locie" i calosc brzmi jeszcze dziwaczniej. BTW nie lepiej isc na wiekszy serwer? np 81.169.167.4 - niemiecki slowmo DM stoi pusty 0/16 dobry ping Edytowane 20 Sierpnia 2006 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Mam ten sam problem, dzwiekowa sblive!5.1 stery od microsoftu (oryginalne od creativa niby niweluja problem, ale pojawia sie kolejny - niektore dzwieki gina "w locie" i calosc brzmi jeszcze dziwaczniej. BTW nie lepiej isc na wiekszy serwer? np 81.169.167.4 - niemiecki slowmo DM stoi pusty 0/16 dobry ping Mam nieraz ten sam problem, tez na live! 5.1... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 81.169.167.4 Zapraszamy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 (edytowane) Chyba jakis lewy wyszedlem na chwile i juz nie moge wrocic :| Moze ten Dark Gamer 85.25.131.112 - niemiecki 0/16 PB, TDM edit - niewazne ,gramy na tym poprzednim 81.169.167.4 81.169.167.4 81.169.167.4 Edytowane 20 Sierpnia 2006 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daamain Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Bym się przyłączył ale mam takie newbie pytanie :D W wybierałce serwerów mam tylko wyszukiwanie w internecie, lan itd. Jak mogę wybrać serwer bezposrednio wpisując jego IP? Jakby co mój nick to PPC|Daamain :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Mam nieraz ten sam problem, tez na live! 5.1...na kx'ach i na oryginalnych driverach nie mam zadnych problemów, przy obu wlaczony eax, tez glosniki 5.1 :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zapraszamy, juz 4 graczy, jeszcze jest miejsca dla 8 ;) 81.169.167.4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ed00s Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 (edytowane) Problem z dzwiekiem rozwiazany na jakiejs stronce znalazlem ze to przez codek paki. Ja mialem ACE Codec Pack odinstalowalem i dziala spokojowo :D Teraz mam tylko inny problem jak wpisze jakies ip do faworites to mi nie pokazuje servare albo za 5 wpisem pokaze. blech Edytowane 20 Sierpnia 2006 przez ed00s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Ale sobie ladnie bez nas poradzili ;D Wymiatam normalnie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...