Xalpha Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 mi tam ten napisy bardzo sie podobają :D Tylko lipa ze nie ma zadnej konsoli ;/ (przynajmniej ja nie znalazlem)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 (edytowane) Ja dopiero jutro wieczorkiem będe wstanie zagrać :(( Tak poza tematem - ja, Pioorek i ur8an szukamy kogoś do 2vs2 tylko wręcz :) Edytowane 21 Sierpnia 2006 przez Mike Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanek1987 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Chcialem sobie pograc z Wami w tego feara, zarejestrowalem sie, dostalem keya, sciagnelem gre, odpalam i co widze... OCB? :blink: Wie ktoś jak się tego pozbyć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 (edytowane) Chcialem sobie pograc z Wami w tego feara, zarejestrowalem sie, dostalem keya, sciagnelem gre, odpalam i co widze... IMG OCB? :blink: Wie ktoś jak się tego pozbyć? Ustaw zgodnośc z Windowsem 2000. PPM na ikonie gry / Właściwości / Zgodność A tak btw - 7 sekund goglowania <_< Edytowane 21 Sierpnia 2006 przez Mike Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Ktos chetny na gre kolo 12? ;) To zapraszam na chata, umowimy sie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extremeee Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 ja bardzo chetnie :) kwestia ustalenia szczegolow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Miał ktoś problem z zainstalowaniem bo mi wyskakuje że za mało miejsca mam na dysku E, a ja na dysku E mam 5GB, co mam zrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 http://www.polchat.pl/chat/?room=pure.fear Chat do umawiania sie na FEAR Combat. Wchodzic jak ktos chce... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 (edytowane) Ja dopiero jutro wieczorkiem będe wstanie zagrać :(( Tak poza tematem - ja, Pioorek i ur8an szukamy kogoś do 2vs2 tylko wręcz :) Chyba widzieliście jak grałem only unarmed ? ;) gdzieś tutaj był skrin. Spox moge zagrać ale na małeś mapie jak office. EJ a nie macie IRCa (kilenta mIRC itp) ? Duże lepsze to niż czaty. Jeżeli nie chcecie z IRCa do dajcie na pierwszą strone ten chat ;) Edytowane 21 Sierpnia 2006 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Chyba widzieliście jak grałem only unarmed ? ;) gdzieś tutaj był skrin. Spox moge zagrać ale na małeś mapie jak office ;). EJ a nie macie IRCa (kilenta mIRC itp) ? Duże lepsze to niż czaty. Ja moge dać adres TeamSpeaka :) Ale to dopiero jutro jak ja już zaczne grać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Ja moge dać adres TeamSpeaka :) Ale to dopiero jutro jak ja już zaczne grać.Ja juz od dawna nie mam mica ;). Ale komuś sie może przydać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Ja juz od dawna nie mam mica ;). Ale komuś sie może przydać. ja też... a gram na pchełkach xD PS: te problemy z wywalaniem kompa to chyba przez karte dzwiękową. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Macie jeszcze jakies wolne key'e?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 ja też... a gram na pchełkach xD PS: te problemy z wywalaniem kompa to chyba przez karte dzwiękową. Mam sb live 5.1 ale nie zainstalowaną ;) wiec mnie to nie dotyczy. Obniżyłem htt i teraz jedzie 2,4Ghz i zobaczymy czy to coś da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 (edytowane) Panowie Wazne Ogloszenie. W zwiazku z tym ze chat sie nie sprawdzil (tzn. sprawdzil sie ale..) zrobilismy kanal irca.. krakow.irc.pl kanal - pure.fear.combat pass: purepc Z ircem mozna grac i moza miec go wlaczonego, wiec bedzie sie latwiej umawiac ;) Edytowane 21 Sierpnia 2006 przez ur8an Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 .. krakow.irc.pl kanal - pure.fear.combat pass: purepc Z ircem mozna grac i moza miec go wlaczonego, wiec bedzie sie latwiej umawiac ;) Dodam jeszcze ze aby wejśc na ten kanał z passem musisz dać komende: /j #pure.fear.combat purepcgdzie purepc to hasło ;). Klinenta irc można sciągnąć z http://www.mirc.com/. Dla mało obeznanych ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Gra jest fajna, ale tylko jak gra mało ludzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 A ja tam gralem 20 min i podoba mi sie zarowno duzo osob jak i malo. Moze wieczorkiem gdzies sie dolacze :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Ja dopiero jutro wieczorkiem będe wstanie zagrać :(( Tak poza tematem - ja, Pioorek i ur8an szukamy kogoś do 2vs2 tylko wręcz :) Eeee? Gdzie ja mowilem ze chce grac 2v2? :P. Ja raczej odpadam, wole sie strzelac, fightcluby nie dla mnie ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 No wlasnie ja tez sobie tego nie przypominam ze tak mowilem ;) @jonathan To wbij na irca jak bedziesz chcial grac, jest zawsze kilka osob i w temacie jest podany serwer na ktorym gramy aktualnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Gra się coraz lepiej :wink: Im więcej grasz tym bardziej rozgrywka wciąga. Niestety będe mógł dopiero wieczorkiem :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aran Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Bardzo fajna gierka, ciezko troche jest jak gra dużo ludzi na serverze, wtedy niewiadomo co sie dzieje :). Macie też tak że można przechodzić przez przeciwnika ? Bo ja niewiem czy to mi sie tylko tak wydaje czy tak jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 NIestety tez mi sie tak wydaje, ze sie przenika przez innych playerow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 (edytowane) Powtarzam pytanie. Miał ktoś problem z zainstalowaniem bo mi wyskakuje że za mało miejsca mam na dysku E, a ja na dysku E mam 5GB, co mam zrobić. F.E.A.R. Combat nie potrzebuje podstawy prawda. Edytowane 21 Sierpnia 2006 przez demon92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plum Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Może masz zamało miejsca na dysku z systemem i mu sie temp zapycha albo coś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Nie potrzebuje podstawy. U mnie zajmuje 3.45Gb. Może jakaś instrukcja krok po kroku jak wejść na ten kanał IRC? Ja nie wiem jak ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ed00s Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 /nick KZI /server poznan.irc.pl /j #pure.fear.combat purepc wszystko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 (edytowane) Sie robi ;). Oto prosta instrukcja obslugi mIRC Najpierw sciagamy mIRC ze strony http://www.mirc.com/ i go instalujemy ;). Odpalamy mIRC i nie martwimy sie ze to trial 30 dni bo tak naprawde po tym czasie i tak można korzystać z mIRC do woli. Ok terez opisze wszystko w krokach zeby połączyć sie z naszym serwerm i kanałem. 1. jest taka ikonka z młotkiem i folderem. nazywa sie ona options. naciskamy ją i w connect wypełniamy wszystko (fullname,email, i nicki) 2. wyskakuje nam okienko z opcjami. w sekcji serwers naciskamy przycisk "add" 3. mamy nowe okienko i tak: a) w description wpisujemy co chemy np. fearPPC b) w IRC serwer nazwe serwera w tym przypadku: krakow.irc.pl c) w innych polach już nic nie pszemy i zostawiam wszystko tak jak było i naciskamy przycisk add 4. własnie dodaliśmy serwer. teraz mozemy wcisnąc conncet to serwer albo wyjsc z okienka opcji i nacisnąc ikone błyskawicy ;) 5. gdy sie juz połaczymy z serwerem na dole w oknie statuj wpisujemy coś takiego /j #pure.fear.combat purepc I to wszystko. Juz bedziesz na kanale ;). Jeszcze tylko wyjasnie co to oznacza: /j #jakiś_kanał <- jest to komenda na dołaczenie sie do kanału w naszym przypadku jest to pure.fear.combat Ponieważ nasz kanał ma hasło (purepc) wiec jeszcze po nazwie kanału piszem hasło bo inaczej na kanał nie wejdziemy. Mam nadzieje, że załapiesz o co biega ;). Jak nie to pisz. Edytowane 23 Sierpnia 2006 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 (edytowane) Na C mam 2,6GB a na E 5GB wolnego miejsca to chyba powinno wystarczyć ale cały czas wyskakuje że mało miejsca. Edytowane 21 Sierpnia 2006 przez demon92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Olej to Mi tez pokazywal sie taki komunikat. Ale gra smiga :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...