Gość Pioorek Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Pasek ladowania sie nie rusza i mapkja sie nie laduje njak probuje wbic na ten server, inne smigaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 u mnie to samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zaladuje sie spoko. U mnie chwile czekalo po czym myk i gra zaladowana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Ok, po wypełnieniu pól z full name i emailem poszło. Wielkie dzięki za pomoc. NIe ma za co ;). No dziś sie dobrze grało nie powiem. I tak jak zauważyłem wczesniej conqer lll i control ółńują :D. ALe las czy li deadwood już nie. Mapa z pupy imo w dodatku pikselozą wali i do feara nie pasuje. Nie wiem po co ją dawali :/. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 fajna ta leśna mapka, mozna sie oderwac od tej klaustrofobi i po lamic troche z kampą ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 fajna ta leśna mapka, mozna sie oderwac od tej klaustrofobi i po lamic troche z kampą ;pFajna jak dla kogo ;). Dla mnie syf. Jak narazie dla CQ i CON to najlepszą mapą imo jest labs ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Las totalna lipa. Chcieli zrobić chyba jakąś odskocznie ale im nie wyszło.. Najgorsza mapa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Las totalna lipa. Chcieli zrobić chyba jakąś odskocznie ale im nie wyszło.. Najgorsza mapa. Zapomniałeś dodać o kosmicznych spadkach FPS. Ale najlepsza mapa do Conquer All (kurde nie pamietam nazwy) ale tak strasznie długo na niej wczoraj graliśmy. Taka z kontenerami i magazynem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 A mnie ta gra jakoś do gustu nie przypadła. Gram może po 20min i kończę wracam i znowu 20min dłużej nie umiem jednak wracam do BF2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Troche niedopracowana ta gra. Dziwne spadki fps, ciezko zlokalizowac kogos po odglosach krokow, poprostu chaos :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 U mnie z FPS nie jest nawet tak źle ale jakoś ta gra nie trafia do mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 No i nie mozna nikogo zbombardowac :D Gra typu rozwalka :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 (edytowane) Gierka jest spoko, chociaz brakuje jej co ulubionego CoD2 :) Ale to calkiem co innego w sumie.. Bardzo fajnie sie dzis gralo z Cortezonem :D Jak i reszta teamu.. Duzo pisac nie bede bo i tak nas johathan zbanuje ;] EDIT jonathan a grales w cos innego niz DM? :> Edytowane 21 Sierpnia 2006 przez ur8an Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 (edytowane) jonathan juz patrzy kto byl pierwszy na liscie fragowiczow i zara grupa: banned. pinki, z lokalizacja na glos nie ma problemow ;] Najlepsza mapka do detmeczu to office Edytowane 21 Sierpnia 2006 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 CtF i TDM Jakos narazie z FPP najbardziej pasowal mi CoD i jego SnD no i oczywiscie BF2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 CtF i TDM Jakos narazie z FPP najbardziej pasowal mi CoD i jego SnD no i oczywiscie BF2 Zagraj w tryb "Conquer All" daleko mu do SnD (w sumie to co innego..) ale juz bardziej przypomina gre niz bezsensowna nawalanke do wszystkiego.. Tyllko tez nie na 16 slotach, ale np. na 8.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Jakie mniej wiecej sa zasady?? SnD mial swoj klimat, kazdy dbal o to by przezyc do konca rundy :P Tutaj liczy sie tylko ilosc wywalonego olowiu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 (edytowane) Jakie mniej wiecej sa zasady?? SnD mial swoj klimat, kazdy dbal o to by przezyc do konca rundy :P Tutaj liczy sie tylko ilosc wywalonego olowiu :P Wlasnie brakuje tego ze sie nie odradzamy.. Ale tu sa inne zasady wiec nie odradzanie sie byloby bez sensu. Musisz przejmowac bazy jest ich 3 lub 5 zaleznie od czegos tam :P Nie wiem od czego dokladnie, ale gralem tak i tak. Przejmujesz bazy i leca Ci punkty, kto bedzie mial wiecej po zakonczeniu lub przejmie wszystkie (gdy jest ich 5) to wygrywa.. Edytowane 21 Sierpnia 2006 przez ur8an Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 czyli jak w battlefieldzie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Na ile ustawic ilosc slotow ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Jak jest haslo, to daj 16.. Nie proszonych gosci nie bedzie, a nas spokojnie 14 jest do gry.. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Jakie mniej wiecej sa zasady?? SnD mial swoj klimat, kazdy dbal o to by przezyc do konca rundy :P Tutaj liczy sie tylko ilosc wywalonego olowiu :P nie grałeś nigdy w quakeworld ,q2 lub q3 (albo ut) ? Pierwszy raz chyba grasz w dm. Przynajmniej sprawiasz takie wrażenie ;d. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Troszkę wczoraj pograłem, troszkę się przekonałem do tej gry :) Podtrzymuję dm czy tdm to max 8 graczy, a najlepiej 6. Wtedy się fajnie gra, można coś pozbierać, a i da sie lokalizować wroga słysząc kroki ;) Zbyt duża ilość graczy niszczy tą grę imo, robi się sieka gdzie wstajesz, giniesz, wstajesz, giniesz itd... Poustawiałem wreszcie klawisze, teraz mam granat pod ręką, apteczkę (można użyć w trakcie strzelaniny jak się ma pod ręką klawisz) i przybliżenie, za to wywaliłem mele attack - nie używam go. Na razie grałem tylko na dm, tdm i ctf. Ctf za bardzo mi nie podszedł - wolę inną grę do ctf ;) Gracie coś dzisiaj? W południe, popołudniu? Ja chętnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Z tego co wszyscy piszecie to widzę, że mam podobne odczucia : TDM - max 8-12 graczy DM - max 8 graczy Conquer All - 16 jest ok bo są naprawde duże mapy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Napewno coś koło 20-21 :D A wczesniej...to sei zobaczy :) A ja mam dalej zwisy :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Dobra, zostawie sobie sciaganie na noc, akurat wyjdzie 9 godzin sciagania... Powiedzcie mi tylko, czy sa wszystkie bronie z FEAR'a? Np. moja ulubiona kołkownica? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Ma ktos cdekeya na zbyciu bo te patałachy chyba mi go juz nie wysla czekam 4 dni. :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Dobra, zostawie sobie sciaganie na noc, akurat wyjdzie 9 godzin sciagania... Powiedzcie mi tylko, czy sa wszystkie bronie z FEAR'a? Np. moja ulubiona kołkownica? :D Tak ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 O kurde, miast spać po nocce grałem na Dm, ale sieka..... Podoba mi się coraz bardziej! Tylko ręce cierpną strasznie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 O kurde, miast spać po nocce grałem na Dm, ale sieka..... Podoba mi się coraz bardziej! Tylko ręce cierpną strasznie ;)Nawet nie pytam od zego Ci te ręce cierpną :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...