KZI Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Hheheh podpadłeś? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3qu!l!br!um Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Ma ktoś wolnego cdkeya, potrzebny mi dla kumpla B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Luk3 Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 A co do klotni o celowniku kropce ....kto się kłóci ? tak jak powiedział yuucOm kropka to jest to - krzyżyk ( i to że on tam niby pokazuje gdzie może kula paść na jakie pole powierzchni w danej sytuacji ) w niczym nie pomaga a jego ruchliwość tylko wprowadza zamęt - kto pogra dłużej w dany tytuł i tak wie na co może liczyć naciskając spust w danym momencie - kwestia ogrania/wyczucia EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Ludzie, zbierac sie na kanal i idziemy cos pograc bo nudy :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Ja czekam już kupę czasu i chyba juz nie zagram.... bo was nie ma... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Gdzie gracie na tym serwerku z poprzedniej strony? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Jesli gramy to adres IP serwera zawsze jest wpisany w topic na IRCu.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Kurde bede musial tego irca instalowac. Wroce do domu, zjem i moze sie wbije troszke potrenowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Dzieki za info :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Ja nie moge zainstalować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 jak to jest z tym ircem ? jaki server trzeba wybrac ? jak odrazu wchodze w kanal #pure.fear.combat to tam jest pusto , pomoze ktos ?:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Fajny chłop podał tu coś takiego: Oto prosta instrukcja obslugi mIRC Najpierw sciagamy mIRC ze strony http://www.mirc.com/ i go instalujemy . Odpalamy mIRC i nie martwimy sie ze to trial 30 dni bo tak naprawde po tym czasie i tak można korzystać z mIRC do woli. Ok terez opisze wszystko w krokach zeby połączyć sie z naszym serwerm i kanałem. 1. jest taka ikonka z młotkiem i folderem. nazywa sie ona options. naciskamy ją i w connect wpisujemy nicka 2. wyskakuje nam okienko z opcjami. w sekcji serwers naciskamy przycisk "add" 3. mamy nowe okienko i tak: a) w description wpisujemy co chemy np. fearPPC b) w IRC serwer nazwe serwera w tym przypadku: krakow.irc.pl c) w innych polach już nic nie pszemy i zostawiam wszystko tak jak było i naciskamy przycisk add 4. własnie dodaliśmy serwer. teraz mozemy wcisnąc conncet to serwer albo wyjsc z okienka opcji i nacisnąc ikone błyskawicy 5. gdy sie juz połaczymy z serwerem na dole w oknie statuj wpisujemy coś takiego KOD/j #pure.fear.combat purepc I to wszystko. Juz bedziesz na kanale . Jeszcze tylko wyjasnie co to oznacza: /j #jakiś_kanał <- jest to komenda na dołaczenie sie do kanału w naszym przypadku jest to pure.fear.combat Ponieważ nasz kanał ma hasło (purepc) wiec jeszcze po nazwie kanału piszem hasło bo inaczej na kanał nie wejdziemy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endriu102 Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Mam pytanie czy da rade pograc w to na celeronie 2,6 768 mb ram i radku 9550 ?? i z jakich portow korzysta gra?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plum Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 (edytowane) Mam pytanie czy da rade pograc w to na celeronie 2,6 768 mb ram i radku 9550 ?? i z jakich portow korzysta gra?? Ja gram na Athlonie 3400+ 768ramu i r9550 (troche podkręcony ) i daje rade w 800x600. Edytowane 22 Sierpnia 2006 przez Plum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 (edytowane) wchodzisz w irca i w okienku na dole wpisujesz: /server krakow.irc.pl /j #pure.fear.combat purepc i wszystko. EDIT: Athlon 2500@3200+, 512 mb ramu, fx 5200 i 1024x768 :P ale czasami lape spadki :( :P Edytowane 22 Sierpnia 2006 przez Onio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Ja nie potrafie zainstalować F.E.A.R. Combat więc nie będę grał kto chce mój key. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 demon92 --> jeśli to propozycja na poważnie, to ja chcę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 (edytowane) kto pierwszy ten lepszy, bo tez mam od kilku minut jeden wolny cdkey --wysłany-- Edytowane 22 Sierpnia 2006 przez Pluskwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 W takim razie, mógłbyś mi go podarować? bardzo byłbym wdzięczny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kim. Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 no wlasnie ma jeszcze ktos wolnego keya? normalnie od kilku dni sie rejestruje i ciagle nic nie dostalem. chyba z 20 rejestracji juz zrobilem :(:( HELP! ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 spam wszedzie na meilach sprawdziles? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Gra ktos?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Tego sie dowiesz na IRC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 No serw pusty :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Fajnie tylko skąd tu wytrzasnąć CD-Key'a :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kim. Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 spam wszedzie na meilach sprawdziles?tak! wszystkie filtry jakie byly mozliwe powylaczalem. probowalem na kontach komercyjnych , niekomercyjnych i nic :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Dzięki Pluskwa! Jutro sprawdze, bo dopiero mam 18% gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 a probowales przypomnienia klucza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Ma ktoś zbędny CD-Key ;) ? Instalkę ssam torrentem i mam juz 40% Do jutra rana pewnie już będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 (edytowane) hah zajrzalem teraz do spamu a tam mi kolejne 2 numerki przyszły, wiec dla devila i kim. będzie --wysłane-- Edytowane 22 Sierpnia 2006 przez Pluskwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...