Skocz do zawartości
Shenlong

F.E.A.R. Combat

Rekomendowane odpowiedzi

Heh 1v1 nie ma sensu, to samo np. 4v4. Dla mnie!

Ja wole jak jest 12/16 osob, mila sieczka, nie trzeba sie szukac i czaic, w innym wypadku jest mega kamperka, kazdy tylko slucha krokow, gralem tak i gdzie nie szedlem to ktos kampil na kucaka i tylko czekal az ja wejde pod lufe, spieprzyli sprawe z tym, ze zawsze nas slychac, czy to biegniemy, czy idziemy i imo taka gra nie ma w ogole sensu, jezeli ktos chce team play to niech gra w co innego i taka prawda, bo fear do tego sie nie nadaje.

Edytowane przez Pioorek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No raczej :). W sumie karta ze 2/3 razy wolniejsza od mojej ;).

Dzisiaj sie fajnie grało. Nowi zawodnicy sie wreszcie pojawili ;d. Nawet fajnie sie gra 1na3 czy 2na2 ;).

Prosze.... pozostawmy to bez komentarza :lol: :lol:

za jakis czas bede gral lepiej :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dwie sprawy.

Sposob na spatchowanie wersji UK 1.05 do 1.07 - czyli kompatybilnej z Combatem - nie dziala. Musialbym sciagac ponad 400MB patch US 1.00 - 1.05 i potem podmieniac plik podany w watku do ktorego ktos rzucil linkiem, zeby uniknac zasysania 80 MB patcha 1.05-1.06 US i w koncu patchowac do 1.07 US. IMO bzdura, wolalem zassac pelnego F.E.A.R. Combat - tym bardziej ze lecial pelna przepustowoscia chyba - prawie 1MB/s. Spiepr*yli sprawe z tymi patchami jesli chodzi o wersje UK. Niewazne.

Druga sprawa - robilem wszystko dokladnie tak, jak podane bylo w ktoryms poscie na temat IRCa. Czy to moze byc kwestia tego, ze siedze poza Polska i nie moge sie polaczyc z krakow.irc.pl? Wyskakuje mi komunikat "Cannot connect to krakow.irc.pl" i na tym sprawa sie konczy. Czy w zwiazku z tym bylaby mozliwosc, zeby ktos zalozyl jakies konto na GG, na ktorym w statusie podawane bylyby namiary na serwer na ktorym gracie? Wieczorami chetnie bym sie postrzelal - chociaz dzisiejszy wieczor z roznych wzgledow na bank odpada ;)

To tylko taka mala propozycja - bo chyba nie tylko ja mam problem z tym IRCem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dwie sprawy.

Sposob na spatchowanie wersji UK 1.05 do 1.07 - czyli kompatybilnej z Combatem - nie dziala. Musialbym sciagac ponad 400MB patch US 1.00 - 1.05 i potem podmieniac plik podany w watku do ktorego ktos rzucil linkiem, zeby uniknac zasysania 80 MB patcha 1.05-1.06 US i w koncu patchowac do 1.07 US. IMO bzdura, wolalem zassac pelnego F.E.A.R. Combat - tym bardziej ze lecial pelna przepustowoscia chyba - prawie 1MB/s. Spiepr*yli sprawe z tymi patchami jesli chodzi o wersje UK. Niewazne.

Druga sprawa - robilem wszystko dokladnie tak, jak podane bylo w ktoryms poscie na temat IRCa. Czy to moze byc kwestia tego, ze siedze poza Polska i nie moge sie polaczyc z krakow.irc.pl? Wyskakuje mi komunikat "Cannot connect to krakow.irc.pl" i na tym sprawa sie konczy. Czy w zwiazku z tym bylaby mozliwosc, zeby ktos zalozyl jakies konto na GG, na ktorym w statusie podawane bylyby namiary na serwer na ktorym gracie? Wieczorami chetnie bym sie postrzelal - chociaz dzisiejszy wieczor z roznych wzgledow na bank odpada ;)

To tylko taka mala propozycja - bo chyba nie tylko ja mam problem z tym IRCem ;)

umnie ten sposób działa ściągnołem patch 1.0 do 1.07 US , plik do podmiany jest tylko potrzebny by aktualizacja wogóle poszła , żeby rozpoznało gierke jako wersje US

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

umnie ten sposób działa ściągnołem patch 1.0 do 1.07 US , plik do podmiany jest tylko potrzebny by aktualizacja wogóle poszła , żeby rozpoznało gierke jako wersje US

Moze i tak, ale jak mialem tak kombinowac, to wolalem zassac fulla Combata i sie nie przejmowac. W niecale 40 minut przyszedl ;) Teraz musze tylko wygospodarowac miejsce na dysku, zeby miec gdzie go zainstalowac :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dwie sprawy.

A wypełniełeś wszystko w connect ? (fullname, email i nicki) ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@sialala

Spróbuj wypełnić wszystkie pola nawet te opcjonalne. Ja miałem ten sam problem z IRCem i po wypełnieniu wszystkiego poszło.

Wczoraj trenowałem trochę walkę wręcz ale jeszcze długi trening przede mną :oops:

Powiem tylko że nieźle zapieprza się bez broni i dochodziło wczoraj do fajnych sytuacji jak napotykałem najczęściej bodajże yuucOma i dochodziło do starcia 1vs1 na buty :wink: :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@sialala

Spróbuj wypełnić wszystkie pola nawet te opcjonalne. Ja miałem ten sam problem z IRCem i po wypełnieniu wszystkiego poszło.

Wczoraj trenowałem trochę walkę wręcz ale jeszcze długi trening przede mną :oops:

Powiem tylko że nieźle zapieprza się bez broni i dochodziło wczoraj do fajnych sytuacji jak napotykałem najczęściej bodajże yuucOma i dochodziło do starcia 1vs1 na buty :wink: :D

Wypelnilem wszystkie mozliwe pola, pozmienialem nawet porty dla polaczen, zrobilem wszystko co radzil Help i lipa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi