Wazkez Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 512 mb ramu, fx 5200 i 1024x768 :P ale czasami lape spadki :( :PŻarty sie ciebie trzymaja :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 No raczej :). W sumie karta ze 2/3 razy wolniejsza od mojej ;). Dzisiaj sie fajnie grało. Nowi zawodnicy sie wreszcie pojawili ;d. Nawet fajnie sie gra 1na3 czy 2na2 ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Dzisiaj sie fajnie grało. Nowi zawodnicy sie wreszcie pojawili ;d. Nawet fajnie sie gra 1na3 czy 2na2 ;).No, ja nawet później z Plumem grałem 1vs1 :wink: I powiem wam że całkiem inna gra.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 (edytowane) Heh 1v1 nie ma sensu, to samo np. 4v4. Dla mnie! Ja wole jak jest 12/16 osob, mila sieczka, nie trzeba sie szukac i czaic, w innym wypadku jest mega kamperka, kazdy tylko slucha krokow, gralem tak i gdzie nie szedlem to ktos kampil na kucaka i tylko czekal az ja wejde pod lufe, spieprzyli sprawe z tym, ze zawsze nas slychac, czy to biegniemy, czy idziemy i imo taka gra nie ma w ogole sensu, jezeli ktos chce team play to niech gra w co innego i taka prawda, bo fear do tego sie nie nadaje. Edytowane 23 Sierpnia 2006 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 muhehehheh fear się zainstalował i działa :D mueheheheeheh time for some frags nigazz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 No raczej :). W sumie karta ze 2/3 razy wolniejsza od mojej ;). Dzisiaj sie fajnie grało. Nowi zawodnicy sie wreszcie pojawili ;d. Nawet fajnie sie gra 1na3 czy 2na2 ;). Prosze.... pozostawmy to bez komentarza :lol: :lol: za jakis czas bede gral lepiej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Dwie sprawy. Sposob na spatchowanie wersji UK 1.05 do 1.07 - czyli kompatybilnej z Combatem - nie dziala. Musialbym sciagac ponad 400MB patch US 1.00 - 1.05 i potem podmieniac plik podany w watku do ktorego ktos rzucil linkiem, zeby uniknac zasysania 80 MB patcha 1.05-1.06 US i w koncu patchowac do 1.07 US. IMO bzdura, wolalem zassac pelnego F.E.A.R. Combat - tym bardziej ze lecial pelna przepustowoscia chyba - prawie 1MB/s. Spiepr*yli sprawe z tymi patchami jesli chodzi o wersje UK. Niewazne. Druga sprawa - robilem wszystko dokladnie tak, jak podane bylo w ktoryms poscie na temat IRCa. Czy to moze byc kwestia tego, ze siedze poza Polska i nie moge sie polaczyc z krakow.irc.pl? Wyskakuje mi komunikat "Cannot connect to krakow.irc.pl" i na tym sprawa sie konczy. Czy w zwiazku z tym bylaby mozliwosc, zeby ktos zalozyl jakies konto na GG, na ktorym w statusie podawane bylyby namiary na serwer na ktorym gracie? Wieczorami chetnie bym sie postrzelal - chociaz dzisiejszy wieczor z roznych wzgledow na bank odpada ;) To tylko taka mala propozycja - bo chyba nie tylko ja mam problem z tym IRCem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 generalnie gramy na 194.63.133.42:27888 haslo: purepc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Dwie sprawy. Sposob na spatchowanie wersji UK 1.05 do 1.07 - czyli kompatybilnej z Combatem - nie dziala. Musialbym sciagac ponad 400MB patch US 1.00 - 1.05 i potem podmieniac plik podany w watku do ktorego ktos rzucil linkiem, zeby uniknac zasysania 80 MB patcha 1.05-1.06 US i w koncu patchowac do 1.07 US. IMO bzdura, wolalem zassac pelnego F.E.A.R. Combat - tym bardziej ze lecial pelna przepustowoscia chyba - prawie 1MB/s. Spiepr*yli sprawe z tymi patchami jesli chodzi o wersje UK. Niewazne. Druga sprawa - robilem wszystko dokladnie tak, jak podane bylo w ktoryms poscie na temat IRCa. Czy to moze byc kwestia tego, ze siedze poza Polska i nie moge sie polaczyc z krakow.irc.pl? Wyskakuje mi komunikat "Cannot connect to krakow.irc.pl" i na tym sprawa sie konczy. Czy w zwiazku z tym bylaby mozliwosc, zeby ktos zalozyl jakies konto na GG, na ktorym w statusie podawane bylyby namiary na serwer na ktorym gracie? Wieczorami chetnie bym sie postrzelal - chociaz dzisiejszy wieczor z roznych wzgledow na bank odpada ;) To tylko taka mala propozycja - bo chyba nie tylko ja mam problem z tym IRCem ;) umnie ten sposób działa ściągnołem patch 1.0 do 1.07 US , plik do podmiany jest tylko potrzebny by aktualizacja wogóle poszła , żeby rozpoznało gierke jako wersje US Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Żarty sie ciebie trzymaja :-P ja mówie poważnie... ale wszystko na minimum mam nastawione :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 (edytowane) jak ustawić all seeing eye na combata? czemu tylko 2 osoby na ircu xD Edytowane 23 Sierpnia 2006 przez Bio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 tools>option>games > wyszukujesz z listy f.e.a.r`a, potem na dysku i juz masz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 No to panowie jak wrócę z roboty to wyprobuje i zagram z wami. Zobaczymy czy to Multi jest lepsze od tego w podstawce. :P Jeszcze raz dzięki dla Pluskwy za key'a :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 umnie ten sposób działa ściągnołem patch 1.0 do 1.07 US , plik do podmiany jest tylko potrzebny by aktualizacja wogóle poszła , żeby rozpoznało gierke jako wersje US Moze i tak, ale jak mialem tak kombinowac, to wolalem zassac fulla Combata i sie nie przejmowac. W niecale 40 minut przyszedl ;) Teraz musze tylko wygospodarowac miejsce na dysku, zeby miec gdzie go zainstalowac :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Dwie sprawy. Sposob na spatchowanie wersji UK 1.05 do 1.07 - czyli kompatybilnej z Combatem - nie dziala. Musialbym sciagac ponad 400MB patch US 1.00 - 1.05 i potem podmieniac plik podany w watku do ktorego ktos rzucil linkiem, zeby uniknac zasysania 80 MB patcha 1.05-1.06 US i w koncu patchowac do 1.07 US. IMO bzdura, wolalem zassac pelnego F.E.A.R. Combat - tym bardziej ze lecial pelna przepustowoscia chyba - prawie 1MB/s. Spiepr*yli sprawe z tymi patchami jesli chodzi o wersje UK. Niewazne. Druga sprawa - robilem wszystko dokladnie tak, jak podane bylo w ktoryms poscie na temat IRCa. Czy to moze byc kwestia tego, ze siedze poza Polska i nie moge sie polaczyc z krakow.irc.pl? Wyskakuje mi komunikat "Cannot connect to krakow.irc.pl" i na tym sprawa sie konczy. Czy w zwiazku z tym bylaby mozliwosc, zeby ktos zalozyl jakies konto na GG, na ktorym w statusie podawane bylyby namiary na serwer na ktorym gracie? Wieczorami chetnie bym sie postrzelal - chociaz dzisiejszy wieczor z roznych wzgledow na bank odpada ;) To tylko taka mala propozycja - bo chyba nie tylko ja mam problem z tym IRCem ;) A wypełniełeś wszystko w connect ? (fullname, email i nicki) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 @yuucOm - - juz wiem dlaczego tak slabo gralem :D mialem slabe detale ustawione :lol: dzis bedzie lepiej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 @yuucOm - - juz wiem dlaczego tak slabo gralem :D mialem slabe detale ustawione :lol: dzis bedzie lepiej :P:) ja gram na med/low i ujdze z FPS i detalami. Tylko na rafinery w jednym miejscu mam mało fps ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 @sialala Spróbuj wypełnić wszystkie pola nawet te opcjonalne. Ja miałem ten sam problem z IRCem i po wypełnieniu wszystkiego poszło. Wczoraj trenowałem trochę walkę wręcz ale jeszcze długi trening przede mną :oops: Powiem tylko że nieźle zapieprza się bez broni i dochodziło wczoraj do fajnych sytuacji jak napotykałem najczęściej bodajże yuucOma i dochodziło do starcia 1vs1 na buty :wink: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 ta ;). wślizgi > all. Imo walka wręcz to jeden z najwiekszych plusów FEARa :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Noo [; to mi wystarczy teraz zassać FEAR i lecimy z koksem (po 2 tygodniach dostałem cd-key o.0) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Najwiekszy plus to dwa pistolety :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 @sialala Spróbuj wypełnić wszystkie pola nawet te opcjonalne. Ja miałem ten sam problem z IRCem i po wypełnieniu wszystkiego poszło. Wczoraj trenowałem trochę walkę wręcz ale jeszcze długi trening przede mną :oops: Powiem tylko że nieźle zapieprza się bez broni i dochodziło wczoraj do fajnych sytuacji jak napotykałem najczęściej bodajże yuucOma i dochodziło do starcia 1vs1 na buty :wink: :D Wypelnilem wszystkie mozliwe pola, pozmienialem nawet porty dla polaczen, zrobilem wszystko co radzil Help i lipa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3qu!l!br!um Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Dobra też ponownie sciagne :-P I pogram troche z wami :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Ja bym sobie zagrał na jakimś customie ;). Mreko napewno zna jakieś fajne serwy z takimi mapami, mógl by sie wiedzą z nami podzielić ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R3v4n Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Mógłbym zagrac z Wami? Jak tak to zarejestruje sie na kanale:wink:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Mógłbym zagrac z Wami? Jak tak to zarejestruje sie na kanale:wink:. Kazdy moze zagrać ;). Wbijaj na irc i tam w temacie masz ip serwa na które aktualnie gra wieszkśc ludzi na kanale ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 (edytowane) !! Uwaga zmiana ip !! [PurePC] F.E.A.R Server 194.63.133.52:27888 haslo: purepc Aktualne ip zawsze w moim podpisie Edytowane 23 Sierpnia 2006 przez Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Aktualne ip zawsze w moim podpisie I o to chodzi, o to chodzi. Jutro postaram sie wam skopac tylki :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Poprawilem troche konfiguracje routera juz nie powino lagowac [; W razie czego pisac na gg ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_cin Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 apropo irca to przeciez nie ma przymusu laczenia sie akurat krakow.irc.pl (probojta poznan.irc.pl / warszawa.irc.pl itd.. ) no i port bodaj 6667 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...