KAMILcom Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 panowie gramy coś dzisiaj ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Ja bym pograł, gdzieś za 2h będę wolny ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Ja bym pograł, gdzieś za 2h będę wolny ;)dziś pierwszy raz grałem w MP i musze przyznać że jest wyczesany :twisted2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Pograłem i znów to samo, co serw nie ma na mnie bata haha ;) :) :) Kapa, a w turnieju grać nie można... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 No ja chciałbym pograć. Ktoś chętny ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 (edytowane) No ja chciałbym pograć. Ktoś chętny ?ja wrazie co gg a BTW da sie jakoś spikać w tej gierce przez mikrofon ? :D Edytowane 2 Września 2006 przez KAMILcom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 W grze nie ma takiej opcji (chyba), możesz się połączyć ze znajomymi przej jakiegoś TeamSpeak'a albo coś ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Ściągnąłem, zainstalowałem, pograłem i... uwaga POZYTWNE ZASKOCZENIE! Chyba jedyny FPS MP w tym roku, który mnie wciągnął, autentycznie. Coś pięknego, niesamowicie grywalnego. Ustawiłem 800/600 minimalne cienie, ps na dx 8.0, tekstury i detale świata na medium i płynnie chodzi na mojej przedpotopowej karcie. A wyrzyna się wprost nieziemsko, niezła sieka, akcje, wyskoki z okien za przeciwnikami. Idę grać dalej. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 mi tez podobało się przez kilkanascie dni... ale znudziła mnie i przestałem w to grać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Ja narazie mam przerwe, bo kilka rzeczy jest do sciagniecia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 mi tez podobało się przez kilkanascie dni... ale znudziła mnie i przestałem w to graćU mnie sprawa wyglada tak samo. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_kolo Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 Mam problem:/ Gra dzialala super extra cool aż tu nagle zniknął dziwiek:( Włączam któregos dnia gierke co by sobbie misje kontynuowac a tu cisza:( Jaka moze byc tego przyczyna?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 Misje? Jak chodzi ci o FEAR a nie FEAR combat to poszuakj tematu o Fearze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 Ta ja juz dałem uninstal :/. W dm dobre sa tylko q&ut inne sa na 1-2 dni (np Call of Juarez w sumie dużo gorsze od western quake'a). Sry za ot ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 W końcu pograłem w to trochę i bardzo mi się spodobała ta gra. Miodzio :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 gramy coś dzisiaj ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 Ludzie gracie jutro mi dziś mi sie nieche ale jutro moge pograć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 Ja skasowałem, nuda. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 łoj u mnie już dawno nie ma fira na hdd :] gra fajna ale szybko się nudzi :-/ nie przykuła mnie tak jak Q3 / Q4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 łoj u mnie już dawno nie ma fira na hdd :] gra fajna ale szybko się nudzi :-/ nie przykuła mnie tak jak Q3 / Q4dokładnie a o cs'sie nie wspomne nawet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 Nie ma co wspominać bo cs to kupa ;d. A tak btw inne multi niż q i ut z deathmatchem sie licza tylko przez pare dni i tyle. To jest norma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 dokładnie a o cs'sie nie wspomne nawet hahahahh CS mnie tez znudził - szybciej niż fear xD jak dla mnie to zły przykład xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 ot: kazda gra pelna bugow jak cs (np. strzelanie przez sciany) szybko sie nudzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Luk3 Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 (edytowane) fear może być jako bezstresowa nawalanka et poszło z hdd bo nie miałem juz siły do tych przerabianych serków i pro elo graczy a Fear został i czasem se pykam DM albo CTF - TDM mnie wkurza bo nikt nie gra na obj, a nawet jak 3 próbuje grać to czwarty z wynikiem 2/18 dobija drużynę :mur: troszke mnie granaty dobijaja w tej grze - powinny latać pół tempa szybciej ;/ no i wieśniackie klany też :mur: Edytowane 24 Września 2006 przez Luk3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 ot: kazda gra pelna bugow jak cs (np. strzelanie przez sciany) szybko sie nudzistrzelanie przez sciany w cs nie jest bugiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 strzelanie przez sciany w cs nie jest bugiemto zaleta wręcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość metart Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 (edytowane) http://img278.imageshack.us/img278/6863/wisniakizo4.jpg pro el0 wypas klan na jednym z polskich publików .. Edytowane 18 Października 2006 przez metart Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 dużo jeszcze ludzi gra w MP f.e.a.r ? gra niby dobra graficznie ale niestety nie wciąga na dłużej niż pare h :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aran Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 Dla mnie najleprza gra na wyżywke, codziennie na chociaż 20-30 min :D Najleprza, żaden CS czy Quake tylko Fear... ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość metart Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 (edytowane) jako nawalanka calkiem całkiem - te ciosy unarmed dają radę, sprint tylko bez giwery i ma sens i dodaje smaczku tylko czasem trafiają sie tacy idioci jak na skrinie powyzej - wchodzą na serek i ... nie wiadomo co robia: walą głupa ? trenuja ? przeciwko przypadkowym ludziom ? jak sie ich poprosi żeby sie podzielili na teamy to udają, że nie rozumieją albo nie robia nic inie można im nic zrobic bo głosuja razem - można sie conajwyżej bana nabawić - dosyc oczywiste, że przypadkowi ludzie nawet w przewadze liczebnej nie mają szans ze średnim klanem o ustalonej taktyce, podziałem na role z włączonym Team Speakiem i jako takim skilem IMO to jest po prostu obciach dla tego klanu: zwymyslam albo ośmieszam nieudaczników i ide gdzie indziej :C Edytowane 19 Października 2006 przez metart Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...