Skocz do zawartości
Shenlong

F.E.A.R. Combat

Rekomendowane odpowiedzi

Jak wyszlo demko to mialem 9550 (troche mniejsze o/c niz Ty) i dalo sie grac w sp, oczywiscie trzeba bylo poobcinac to fajniejsze efekty, ale masakty nie bylo. ;]

W mp juz gralem ze wszystkim praktycznie na low, aby osiagnac satysfakcjonujacy mnie framerate, na ktorym moge swobodnie i bezstresowo grac. ;] Btw wtedy mialem chyba duronka 1,6 podkreconego i kilkaset mhz, juz nie pamietam dokladnie. ;]

A jak na ocecnym konfigu ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm. Ja powiem tyle ze na 5900xt (ze starymi shaderami) w ustawieniach med-low (tak aby było widać odpryski :P i jakieś cienie) w 800x600 i w ok 8 playerów na jednej mapie miałem kolo 45 fps (a w orgi spadalo do 29 czasami - wiem ze na multi trza dużo wiecej ale dało sie grac spokojnie ;d)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorry za zdublowanie tematu dot. Combat'a, ale szukając informacji dotyczącej tej GRY udałem się do działu "GRY", co było chyba logicznym zabiegiem...

Tam też założyłem nowy topic, który jak widzę został już zablokowany. :lol:

Cóż, trudno, tak czy siak - jutro wszystko się okaże, osobiście chiałbym żeby to był hicior, moim zdaniem gra w pełni na to zasługuje (piszę to w oparciu o wrażenia z dema MP), tym bardziej jeśli udostępniaja ją za darmo!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorry za zdublowanie tematu dot. Combat'a, ale szukając informacji dotyczącej tej GRY udałem się do działu "GRY", co było chyba logicznym zabiegiem...

Tam też założyłem nowy topic, który jak widzę został już zablokowany. :lol:

Cóż, trudno, tak czy siak - jutro wszystko się okaże, osobiście chiałbym żeby to był hicior, moim zdaniem gra w pełni na to zasługuje (piszę to w oparciu o wrażenia z dema MP), tym bardziej jeśli udostępniaja ją za darmo!

z kad sie ty gosciu urwales gra dostepna jest od pazdziernika 2005 i ja od tego czasu pykam w MP ktory jest esencja tej gry

oczywiscie jako ze w polsce cala masa piratow to powyzej patcha 1.1 sobie nie pograla

Fearcombat sprawi ze bedzie wiecej ludu noobow ktorych bedzie mozna pykac bez broni po facjacie ze nawet nie beda wiedziec co sie dzieje heh

Ea games z tym swoim bf2 i badziewnymi platnymi dodatkami powinna sie uczyc od vivendi czy monolithu

jako ze za friko zwiekszy napewno popularnosc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ea games z tym swoim bf2 i badziewnymi platnymi dodatkami powinna sie uczyc od vivendi czy monolithu

jako ze za friko zwiekszy napewno popularnosc

Zwiekszy to napewno, ale myslales jakim kosztem?

Od momentu sprzedawania dodatkow do BF2 przez net i placenia karta kredytowa, z serwerow zniknely "dzieci neostrady", ogolnie szczyle ktorym rodzice nie dali kupic gry przez net bo bali sie o karte i co? I jest o wiele wieksza kultura na serwerach, po prostu gra sie przyjemniej.

Jak bedzie wygladala sprawa z Fear:MP ? MASA dzieciarni sciagnie gre i zacznie grac od tak, bez planu/ladu/porzadku.

Myslisz, że w BF2 sa TK? nie ma ich, czemu? bo graja w niego ludzie, ktorym zalezy na wyniku i wizerunku na serwerze.

Co taki dzieciaczek, ktory ma gre za darmo, ma do stracenia? Nic, kompletnie nic i nie zdziwie sie gdy po udostepnieniu gierki za darmo na serwerach rozpanoszy sie "chamstwo".

Nie mowie, że tak bedzie ale jest to bardzo prawdopodobny scenariusz, na szczescie sa jeszcze darmowe genialne gry online na ktorych nie ma "szczyli".

btw: o popularnosc BF, nie musisz sie martwic, seria jest na fali od 2003 roku i narazie dobrze sie jej zyje ;) .

Edytowane przez Buu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z kad sie ty gosciu urwales gra dostepna jest od pazdziernika 2005 i ja od tego czasu pykam w MP

Proponuję potrenować czytanie ze zrozumieniem.

Zarówno mój powyższy post, jak i temat w dziale o grach dotyczą dodadku Combat, a nie Fear'a jako takiego - nie musisz mnie zatem (g o ś c i u) informować że gra wyszła w październiku, o tym wie każdy...

Tak swoją drogą, analfabetyzm funkcjonalny to jakaś plaga w tym kraju, może dostep do internetu powinien być jednak w jakiś sposób reglamentowany? :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Licznik na stronce pokazuje 1,5 godziny... Ciekawe czy chociaż do wieczora to ściągnę bo serwy pewnie przeciążone będą... :? Powinni na torrenta wrzucic :P

Może nie będzie tak źle. Pewnie odrazu będzie na gamershellu :lol:

Dopiero przed chwilą mnie kumpel oświecił, że nie potrzebuje podstawówki, żeby sobie pograć w MP jak wyjdzie ;) jeszcze 1 godzina i 20 min :D

Edytowane przez Mike

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jak to w końcu ma być: gra będzie dostępna tylko dziś, czy od dziś?

Zależy mi na konkretnej odpowiedzi, bo mi tepsa nabiła o jeden GB więcej niż sćiągłem i już mi się transfer kończy, a dopiero połowa miesiąca <_<

Edytowane przez Efyr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jak to w końcu ma być: gra będzie dostępna tylko dziś, czy od dziś?

Zależy mi na konkretnej odpowiedzi, bo mi tepsa nabiła o jeden GB więcej niż sćiągłem i już mi się transfer kończy, a dopiero połowa miesiąca <_<

Od dziś na wieki wieków amen.

Jeszcze 5 min :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie specjalnie zrobią kilkugodziną obsówę aby rozłożyć obciązenie na serwerze, bo większość się zniechęci i zaglądnie w poźniejszym terminie

Mieli na to kupe czasu. Przecierz wczoraj nie skonczyli kompilowac gry no nie. Edytowane przez kamesein

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzis pewnie prima aprilis w jakims innym kalendarzu.

EDIT: GRA BEDZIE DOSTEPNA O 17.00 DLATEGO ZE CHODZILO O GODZINE 11:00 W USA. A LICZNIK DZIALA POBIERAJAC INFO Z NASZEGO KOMPA CZYLI NASZEJ STREFY CZASOWEJ. Prosze rozejsc sie do domu.

Edytowane przez kamesein

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi