Sysak Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 No to sobie pogram. ;-) THX. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamesein Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Jak wyszlo demko to mialem 9550 (troche mniejsze o/c niz Ty) i dalo sie grac w sp, oczywiscie trzeba bylo poobcinac to fajniejsze efekty, ale masakty nie bylo. ;] W mp juz gralem ze wszystkim praktycznie na low, aby osiagnac satysfakcjonujacy mnie framerate, na ktorym moge swobodnie i bezstresowo grac. ;] Btw wtedy mialem chyba duronka 1,6 podkreconego i kilkaset mhz, juz nie pamietam dokladnie. ;] A jak na ocecnym konfigu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 A jak na ocecnym konfigu ? Hmm nawet nie gralem, bo fear przeszedlem za czasow starego konfiga i wtedy moja przygoda z gra sie skonczyla. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 hmm. Ja powiem tyle ze na 5900xt (ze starymi shaderami) w ustawieniach med-low (tak aby było widać odpryski :P i jakieś cienie) w 800x600 i w ok 8 playerów na jednej mapie miałem kolo 45 fps (a w orgi spadalo do 29 czasami - wiem ze na multi trza dużo wiecej ale dało sie grac spokojnie ;d) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shacram Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Gdzie jest napisane, że oni wysyłają cd-key? Ja oczytałem, że oni informują na maila kiedy będzie to do pobrania, a coś czuję, że jest to darmowy dodatek dla posiadaczy podstawki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Skoro ktos posiada org. podstawke, to po co mu osobna wersja z samym mp ? :blink: Przeczytaj uwaznie a bedzie Ci dane zrozumiec. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shacram Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 (edytowane) Sorry chyba faktycznie umknął mi ten fakt. Edit: A tam była dalsza część tego ogłoszenia - nie widziałem ;] Edytowane 14 Sierpnia 2006 przez Shacram Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Według mnie to będzie coś w stylu RTCW i darmowego ET.Czyli Combat będzie zmodyfikowanym darmowym MP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamesein Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Według mnie to będzie coś w stylu RTCW i darmowego ET.Czyli Combat będzie zmodyfikowanym darmowym MP.Stary jak na to wpadles ? Oswiec nas ! Ja cie oswiece, ze tematy czyta sie od samusikiego poczatku do samiuskiego konca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 (edytowane) No czytałem ale niektórzy czekali aż im keya prześlą więc dlatego tak napisałem ;) Chodziło mi o to żeby wyprowadzić te owieczki z błędu ;) Edytowane 16 Sierpnia 2006 przez M@TI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
100lec Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Sorry za zdublowanie tematu dot. Combat'a, ale szukając informacji dotyczącej tej GRY udałem się do działu "GRY", co było chyba logicznym zabiegiem... Tam też założyłem nowy topic, który jak widzę został już zablokowany. :lol: Cóż, trudno, tak czy siak - jutro wszystko się okaże, osobiście chiałbym żeby to był hicior, moim zdaniem gra w pełni na to zasługuje (piszę to w oparciu o wrażenia z dema MP), tym bardziej jeśli udostępniaja ją za darmo! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość #Mreko Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Sorry za zdublowanie tematu dot. Combat'a, ale szukając informacji dotyczącej tej GRY udałem się do działu "GRY", co było chyba logicznym zabiegiem... Tam też założyłem nowy topic, który jak widzę został już zablokowany. :lol: Cóż, trudno, tak czy siak - jutro wszystko się okaże, osobiście chiałbym żeby to był hicior, moim zdaniem gra w pełni na to zasługuje (piszę to w oparciu o wrażenia z dema MP), tym bardziej jeśli udostępniaja ją za darmo! z kad sie ty gosciu urwales gra dostepna jest od pazdziernika 2005 i ja od tego czasu pykam w MP ktory jest esencja tej gry oczywiscie jako ze w polsce cala masa piratow to powyzej patcha 1.1 sobie nie pograla Fearcombat sprawi ze bedzie wiecej ludu noobow ktorych bedzie mozna pykac bez broni po facjacie ze nawet nie beda wiedziec co sie dzieje heh Ea games z tym swoim bf2 i badziewnymi platnymi dodatkami powinna sie uczyc od vivendi czy monolithu jako ze za friko zwiekszy napewno popularnosc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 (edytowane) Ea games z tym swoim bf2 i badziewnymi platnymi dodatkami powinna sie uczyc od vivendi czy monolithu jako ze za friko zwiekszy napewno popularnosc Zwiekszy to napewno, ale myslales jakim kosztem? Od momentu sprzedawania dodatkow do BF2 przez net i placenia karta kredytowa, z serwerow zniknely "dzieci neostrady", ogolnie szczyle ktorym rodzice nie dali kupic gry przez net bo bali sie o karte i co? I jest o wiele wieksza kultura na serwerach, po prostu gra sie przyjemniej. Jak bedzie wygladala sprawa z Fear:MP ? MASA dzieciarni sciagnie gre i zacznie grac od tak, bez planu/ladu/porzadku. Myslisz, że w BF2 sa TK? nie ma ich, czemu? bo graja w niego ludzie, ktorym zalezy na wyniku i wizerunku na serwerze. Co taki dzieciaczek, ktory ma gre za darmo, ma do stracenia? Nic, kompletnie nic i nie zdziwie sie gdy po udostepnieniu gierki za darmo na serwerach rozpanoszy sie "chamstwo". Nie mowie, że tak bedzie ale jest to bardzo prawdopodobny scenariusz, na szczescie sa jeszcze darmowe genialne gry online na ktorych nie ma "szczyli". btw: o popularnosc BF, nie musisz sie martwic, seria jest na fali od 2003 roku i narazie dobrze sie jej zyje ;) . Edytowane 16 Sierpnia 2006 przez Buu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
100lec Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 z kad sie ty gosciu urwales gra dostepna jest od pazdziernika 2005 i ja od tego czasu pykam w MP Proponuję potrenować czytanie ze zrozumieniem. Zarówno mój powyższy post, jak i temat w dziale o grach dotyczą dodadku Combat, a nie Fear'a jako takiego - nie musisz mnie zatem (g o ś c i u) informować że gra wyszła w październiku, o tym wie każdy... Tak swoją drogą, analfabetyzm funkcjonalny to jakaś plaga w tym kraju, może dostep do internetu powinien być jednak w jakiś sposób reglamentowany? :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Licznik na stronce pokazuje 1,5 godziny... Ciekawe czy chociaż do wieczora to ściągnę bo serwy pewnie przeciążone będą... :? Powinni na torrenta wrzucic :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 (edytowane) Licznik na stronce pokazuje 1,5 godziny... Ciekawe czy chociaż do wieczora to ściągnę bo serwy pewnie przeciążone będą... :? Powinni na torrenta wrzucic :PMoże nie będzie tak źle. Pewnie odrazu będzie na gamershellu :lol: Dopiero przed chwilą mnie kumpel oświecił, że nie potrzebuje podstawówki, żeby sobie pograć w MP jak wyjdzie ;) jeszcze 1 godzina i 20 min :D Edytowane 17 Sierpnia 2006 przez Mike Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efyr Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 (edytowane) To jak to w końcu ma być: gra będzie dostępna tylko dziś, czy od dziś? Zależy mi na konkretnej odpowiedzi, bo mi tepsa nabiła o jeden GB więcej niż sćiągłem i już mi się transfer kończy, a dopiero połowa miesiąca <_< Edytowane 17 Sierpnia 2006 przez Efyr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 To jak to w końcu ma być: gra będzie dostępna tylko dziś, czy od dziś? Zależy mi na konkretnej odpowiedzi, bo mi tepsa nabiła o jeden GB więcej niż sćiągłem i już mi się transfer kończy, a dopiero połowa miesiąca <_< Od dziś na wieki wieków amen. Jeszcze 5 min :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 0 i nic?? Niewypal? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efyr Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 NOm, to był tylko kawał :wink: Przesuneli premiere za 3 miesiące :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 00:00:00:00 i nic ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Dokładnie nic nie dostałem ;) ja chcę już grać !! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Sierra leci z nami w kulki :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efyr Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Pewnie specjalnie zrobią kilkugodziną obsówę aby rozłożyć obciązenie na serwerze, bo większość się zniechęci i zaglądnie w poźniejszym terminie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamesein Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 (edytowane) Pewnie specjalnie zrobią kilkugodziną obsówę aby rozłożyć obciązenie na serwerze, bo większość się zniechęci i zaglądnie w poźniejszym terminieMieli na to kupe czasu. Przecierz wczoraj nie skonczyli kompilowac gry no nie. Edytowane 17 Sierpnia 2006 przez kamesein Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ed00s Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Hehe zrobili wszystkich w konia nic nie ma tam i zadnych e - maili ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 (edytowane) Goście w (...) sobie lecą. Sorry Napisz tak jeszcze raz a dostaniesz tygodniwe ZPP //Orgiusz Edytowane 17 Sierpnia 2006 przez demon92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Ej no :(. Ja chce grać i z penetratora pupszoty walić :?. dawać mi feara combat i już. Na 11:30 nadal nic. Wysłałem jeszcze raz maila i też nic :/. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamesein Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 (edytowane) Dzis pewnie prima aprilis w jakims innym kalendarzu. EDIT: GRA BEDZIE DOSTEPNA O 17.00 DLATEGO ZE CHODZILO O GODZINE 11:00 W USA. A LICZNIK DZIALA POBIERAJAC INFO Z NASZEGO KOMPA CZYLI NASZEJ STREFY CZASOWEJ. Prosze rozejsc sie do domu. Edytowane 17 Sierpnia 2006 przez kamesein Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Hahaha faktycznie :lol2: Przestawcie sobie zegar systemowy np. o 2 godziny do tyłu :lol2: Ale dowalili hahaha. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...