RadeX Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 (edytowane) Nie będę ściemniał dłużej ;] oto co robię na zjazd ofiara: solidny atx z blachy 1mm za 23zł :) jak nazwa projektu wskazuje będzie to nawiązanie i wykorzystanie materiałów z zeszłorocznego Pure Metal front: a oto zespół wodny z junkersa :) został już przycięty, nawiercony i wyszlifowany: w środku będzie przycisk power z phoenixa boczek: wycięty boczek: pomalowane podkładem boczki: Pozdro dla wszystkich zapaleńców :] Edytowane 10 Sierpnia 2006 przez Radek_BVB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Widzę Radziu że nie marnujesz czasu ;) Już się boję, co z tego będzie. Pozostaje mi życzyć Ci powoidzenia, bo mamy 6 dni :blink: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 heh, ja mam 3 dni :D bo jeszcze pracuję po 12godzin :] ale najważniejszą część mam już w dużej mierze opracowaną. a co to; pokażę później :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Genialny pomysł na przód. Chyba sobie podpatrzę. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 ależ proszę bardzo :] jutro będzie troszkę fotek :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfly11 Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Ciekawy projekt :D . NIe mogę doczekać się kolejnych postępów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Boki już pomalowane (pierwsza warstwa) pleksa na okno i front docięta :) front już prawie gotowy, jeszcze tylko muszę zrobić dziurę na 120mm doszedł do mnie także liquid neon od firmy PC-TUNING wielkie podziękowania szczególnie dla Wronka :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 wow zapowiada się naprawde nice :] szkoda że piwnicy nie mam, też bym się zabawił (jakbym roił to w pokoju to mama by mnie chyba (...) :E ) pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 a balkon? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 (edytowane) Witam znowu :) muszę przyznać że to chyba najszybszy worklog na świecie :D w każdym razie mam prawie gotową tackę na mobo, jeszcze muszę tutaj parę rzeczy dopieścić i zrobić wyjścia na kable Edytowane 13 Sierpnia 2006 przez Radek_BVB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodek Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 ciekawy efekt koncowy moze byc na zjezdzie bede, to zobacze na zywo przynajmniej :-) troche malo czasu jednak zostało do zjazdu, a budce jeszcze sporo brakuje do konca pospiesz sie, bo nie bede mial co na zjezdzie ogladac :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeDAN Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Że sie tak wtrące, chodzi wam o zjazd w Gdańsku ? coś tak słyszałem gdzieś ale nie wtajemniczałem sie w to a chętnie bym odwiedził taka impreze. Ostatnio zaczynam coraz wiecej czytac o upiekrzaniu kompa a każdemu kto powie że modding jest stratą czasu i pieniedzy mówmy... DIE MOTHER FUCKER :D ps. niezłe tempo masz RadeX , respekt ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 eloł :] dziś przyszedłem o 16 z tyry no i oczywiście nie ma lekko :] kolejna porcja fotek :) kupiłem dwie takie krateczki: i pomalowałem je podkładem a potem na srebrno: tu widać gdzie będzie jedna umieszczona: zrobiłem także drzwiczki co by był łatwy dostęp do slotów PCI front będzie wyglądał mniej więcej tak: a za nim znajdować się będzie turbina 120mm aerocoola: chociaż mam dylemat czy nie wyciąć tych poprzecznych kratek żeby było widać wentyl... co myślicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remy Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Myślimy wycinaj :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Wycinaj :D oj będzie fajnie :banana: wyglądać . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Fajnie by wyglądało, gdybyś na grill dał łopatki z takiej samej turbiny :D Oczywiście osadzone nieruchomo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
florek41 Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Kratki OUT :D Co do moda to jest elegancko, bardzo mi się podoba, a co będzie jak skończysz :) Powodzenia, Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 To jeszcze nie jest gotowe, a już wygląda świetnie. Respect man! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 musze przyznać że masz do tego łeb stary :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 3 nowe fotki :) nie bedę komentował bo widać co i jak ;] i boczek ;] jeszcze trochę drobnej roboty i dopinania wszystkiego na ostatni guzik ale do czwartku zdążę na luzie :) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Widze, że na zjeździe będe miał z kim konkurować :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Widze, że na zjeździe będe miał z kim konkurować :wink:ja też :] mam nadzieję że w duchu sportowej rywalizacji pokonkurujemy także w ilości wypitych piw ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 pare dni mnie nie było i już radek harcuje :D... dobre.. mi się podoba.. zwłaszcza ten kawałek z junkersem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 albo mi sie wydaje albo bardzo podobna bude widzialem w sieci kiedys, no nic zobaczymy na zjezdzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 No i co dalej ? Bo zapowiadalo sie ciekawie a tu zdjec nowych nie ma... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 wiecej pewnie w Gdansku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Liczylem ze zobacze bude jeszcze przed zjazdem, no ale coz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 miałem dla Was 2 fotki złożonego środka budy bez boków i frontu ale była małą rewolucja u mnie w sieci i z tego co widzę to upload jest zablokowany :( ale z tego co mi wyskoczyło to być może o 1:00 uda się coś zarzucić :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 To ja juz to chyba sobie rano obejrze, teraz padam na twarz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 (edytowane) okazuje się że to moja wysłużona winda napsociła i gdzieniegdzie nie miałem wpisanych adresów ip :lol: tak wyglądał dzisiaj mój pokój (wczoraj) :D tutaj buda w trakcie składania za dnia no i na koniec NO COMMENT PS. Limity na lycosie oczywiście poszły się ... ekhem :) na razie starszych fotek nie wrzucam na nowe konto co by nie powtórzyć sytuacji Edytowane 16 Sierpnia 2006 przez RadeX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...