Skocz do zawartości
RadeX

*** Pure Metal 2 *** Work Log

Rekomendowane odpowiedzi

Niezly pomysl z zabudowaniem mobo. Sa juz takiego "gotowe" rozwiazania z nakladkami na plyte, widze ze podchwyciles. Oryginalny element w sprawdzonym rozwiazaniu - tzn buda z takich plyt i katownikow jak poprzednia. Imo rev 3 zrob juz z WC, moznaby genialnie wkomponowac w to zestawik :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tego akurat nigdzie nie podchwyciłem po prostu miałem troszkę alu perforowanego i takie coś się w mojej głowie zrodziło :)

na WC na razie mnie nie stać ale pomyślimy cosik za rok :)

macie tu dwie fotki, po więcej przyjeżdżajcie na zjazd ;]

Dołączona grafika

Dołączona grafika

do zobaczenia w Gdańsku :]

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mnie się wydaje czy może przycisk power jest z boku obudowy?? pytam bo tylko tam widzę coś co przypomina ten z PhoeniX'a ;)

a tak pozatym to jeden z najszybszych i najładniejszych (jak dla mnie) work-logów na tym forum ;)

czekam na fotki z 3miasta :)

Edytowane przez SanChin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Radziu, nice, jak zwykle, ale mam jedno ale ;] - ta obudowa od przyciusku power - mogłeś puścić jakiś gruby kabel z tego wyjśca do środka scianki, lub zrobić chociaż imitacje, ale to taki drobny szczególik. Ogólnie gratsy! :D

Edytowane przez janio

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tego akurat nigdzie nie podchwyciłem po prostu miałem troszkę alu perforowanego i takie coś się w mojej głowie zrodziło :)

na WC na razie mnie nie stać ale pomyślimy cosik za rok :)

macie tu dwie fotki, po więcej przyjeżdżajcie na zjazd ;]

do zobaczenia w Gdańsku :]

ooo ty - nie dasz wiecej fot, nieladnie nieladnie. Wiec bedziesz musial znosic mnie jako widza na zjezdzie :lol: :wink:

Edytowane przez Errorx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i nie udało sie :wink: na żywa całkiem ładnie sie prezentowała, konkurencja też była niczego sobie. Troche organizacja była niedopracowana ale ogolnie może byc , napaliłem sie i moze ja cos na przyszły zjazd zmontuje ;P , mam juz pewien plan ale troche mnie to bedzie kosztowac wysiłku :). Chciałem wziac ze soba aparat ale byłem prosto z pracy i nie mialem mozliwosci.

ps. oj cieżka miałes mine RadeX jak dowiedziałes sie ze nic nie wygrales, aż szkoda mi było na ciebie patrzec ;P no ale life is brutal, pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdaje się że nie powiem nic odkrywczego, ale wydaje się że rożni ludzie rożnie reagują na porażki. Niektórzy wolą przyjąć ciosy i razy od życia w spokoju, ciszy nie niepokojeni przez nikogo odcięci od świata w samotności przemyśleć i przełknąć gorycz porażki (przypadek-Radex).

Są też tacy którzy wpadliby na to forum z przekrwionymi oczami, pianą z ust i ciśnieniem rzędu 220.Zbluzgaliby, porozwieszali na całym zjedzie psy i zmieszali z błotem organizatorów, nie pozostając dłużnym całej reszcie przybyłych (przypadek-ja).

I prawda taka że i do tego i do tego ludzie mają pełne prawo, bo mamy w końcu demokrację mimo że jest ona nieco przytrzaśnięta kaczym dziobem, wiec....

ps. oj cieżka miałes mine RadeX jak dowiedziałes sie ze nic nie wygrales, aż szkoda mi było na ciebie patrzec ;P no ale life is brutal, pozdro

z łaski swojej zachowaj takie komentarze dla siebie...

ok to był wybitnie filozoficzny off-topic teraz na ziemie...

ktos zaproponowal zeby spalic karton z 10 miejsca ---> popieram :)

co do mojego zdania dotyczącego konkursu, oceny, głosowania, wyników itp. posłużę się słowami kpt.Stopczyka

"To jest k***a skandal!!!...Porządek musi być bez względu na ustrój!!!..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszyscy wiemy jak było, głosy oddawane na pralkę i muska były z pominięciem lepszych modów (głosowanie na najsłabszych żeby lepsi nie zagrozili). Z tego powodu stało się tak a nie inaczej i od miejsca 3 włącznie, do ostatniego były bardzo małe różnice głosów co spowodowało istną loterię miejsc!!!

Serdecznie gratuluję wszystkim uczestnikom konkursu a zwłaszcza pierwszej trójcę, a także Marcinowi, Grzechowi no i mojemu współadminowi (Saiha)

Ponadto chciałbym oświadczyć publicznie że po raz TRZECI przekonałem się jak wielki wpływ na głosowanie ma POSTRONNA publiczność (bo ludzi odwiedzających było bardzo mało, chyba przez płatne wejście dla niezarejestrowanych) z tego powodu chciałbym kiedyś dożyć porządnego konkursu ocenianego przez bezstronne jurry.

Na koniec dwie foteczki dla Was

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Edytowane przez RadeX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich purepcetowcow na tym forum.

Od dosc dawna przegladam wszystkie topiki zwiazane z moddingiem i chce sie podzielic moja pewna refleksja na temat tego calego konkursu. Otoz z tego co widze to na zjedzie pierwsze miejsce pozajmowaly obodowy typowo tematyczne, takie ktore najbardziej przykuwaja wzrok potencjalnego widza. Takie mody sa poprostu ciekawsze dla osob mniej zwiazanych z tym tematem. Obodowy, radexa i grzeska sa wykonane bardzo bardzo dobrze co widac na tych zdjeciach i nie mowie ze brakuje im polotu. Poprostu zbyt malo przykuwaja uwage, a duzo osob moze pomyslec ze taka byla poprostu kupiona i lekko zmodowana przez wlasciciela. Osobiscie uwazam ze na takie konkursy trzeba robic budy masakrycznie bijace po oczach, z duza iloscia gadzetow. Beda poprostu bardziej zauwazalne i ciekawsze dla odbiorcow. W sumie dobrze to widac na przykladzie obodowy msn'a. Nie jest specjalnie przeslodzona aczkolwiek tyczy sie jednego konkretego tematu jakim jest gra gta i to wlasnie moim zdaniem trawia do ludzi. Sadze panowie ze jezeli w przyszym roku zrobic obodowy z taka sama perfekcja wykonania i beda sie one odnosic do jednego konkretnego i popularnego tematu pierwsze miejsca beda wasze ;) zycze powodzenia na przyszlosc :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od dosc dawna przegladam wszystkie topiki zwiazane z moddingiem i chce sie podzielic moja pewna refleksja na temat tego calego konkursu. Otoz z tego co widze to na zjedzie pierwsze miejsce pozajmowaly obodowy typowo tematyczne, takie ktore najbardziej przykuwaja wzrok potencjalnego widza. Takie mody sa poprostu ciekawsze dla osob mniej zwiazanych z tym tematem. Obodowy, radexa i grzeska sa wykonane bardzo bardzo dobrze co widac na tych zdjeciach i nie mowie ze brakuje im polotu. Poprostu zbyt malo przykuwaja uwage, a duzo osob moze pomyslec ze taka byla poprostu kupiona i lekko zmodowana przez wlasciciela. Osobiscie uwazam ze na takie konkursy trzeba robic budy masakrycznie bijace po oczach, z duza iloscia gadzetow. Beda poprostu bardziej zauwazalne i ciekawsze dla odbiorcow. W sumie dobrze to widac na przykladzie obodowy msn'a. Nie jest specjalnie przeslodzona aczkolwiek tyczy sie jednego konkretego tematu jakim jest gra gta i to wlasnie moim zdaniem trawia do ludzi. Sadze panowie ze jezeli w przyszym roku zrobic obodowy z taka sama perfekcja wykonania i beda sie one odnosic do jednego konkretnego i popularnego tematu pierwsze miejsca beda wasze ;) zycze powodzenia na przyszlosc :)

to prawda, więc na przyszły rok robię coś głupiego

btw. Radek, po prostu nie chce mi się już gadać o tym, co tam zobaczyłem, jestem totalnie w[ciach!]iony i rozczarowany tym konkursem (nie chodzi już o mnie), teraz wiemy co wiocha lubi i za rok szturmujemy z Grzesiem pierwszą 3. Co do moda, to wesz jak rewaguje na wszystkie Twoje modyfikacje, więc nie będę sie powtarzał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ogólnie masz rację

to co powiedziałeś czyli "mod dla masonerii" :D był hasłem przewodnim we Wrocławiu (kosz)

ale na zjeździe w Gdańsku zadecydowała stronnicza publiczność bo brali udział tylko ludzie z branży gdyż za wejście na zjezd bez uprzedniej rejestracji trzeba było zapłacić

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to prawda, więc na przyszły rok robię coś głupiego

btw. Radek, po prostu nie chce mi się już gadać o tym, co tam zobaczyłem, jestem totalnie w[ciach!]iony i rozczarowany tym konkursem (nie chodzi już o mnie), teraz wiemy co wiocha lubi i za rok szturmujemy z Grzesiem pierwszą 3. Co do moda, to wesz jak rewaguje na wszystkie Twoje modyfikacje, więc nie będę sie powtarzał.

nie poddawaj sie bo pierwsza III byla Twoja, daj moze bude na kolejny zlot ? jesli tak mozna...

Edytowane przez lukasrz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i za rok jeszcze i mnie. Z tego co widzę, to najlepiej by było zrobic ohydną kulę z gazety, posklejana tasmą ;)

No normalnie, RadeX, koszmar. Ale jak już mowiłam, nie ma co sie przejmowac. to nie Twoja klasa, to zupełnie inna konkurencja.

Widzę, ze budka na fotkach ze zjazdu wygląda przeslicznie ! Jeszcze raz brawka ode mnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Weź się synciu rozpędź i jebnij se baranka. Zmoduj sobie rozumek (bucu jeden!).

add_ryan spokojnie :blink: widze że źle zrozumialeś ten komentarz... dlamnie obudowa RadeXa była pro, może zbyt ostro opisałem porażke ale jestem po waszej stronie omg....

z łaski swojej zachowaj takie komentarze dla siebie...

Widze że ciebie też dotknołem... panowie, panowie żebym miał foty to bym pokazał minki 4 osób które niedostały sie do pierwszej "X", ja pewnie też bym miał tęgą mine... a powiedzcie ktoby niemial ? tyle sie nameczyc i wyjsc prawie z niczym.

Ponadto chciałbym oświadczyć publicznie że po raz TRZECI przekonałem się jak wielki wpływ na głosowanie ma POSTRONNA publiczność (bo ludzi odwiedzających było bardzo mało, chyba przez płatne wejście dla niezarejestrowanych) z tego powodu chciałbym kiedyś dożyć porządnego konkursu ocenianego przez bezstronne jurry.

W 100 % sie zgadzam, luda było strasznie mało i cieżko było o sprawiedliwy werdykt... każdy praktycznie głosował na "swoich".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chillout Panowie :) było minęło

dziękuję wszystkim tym co doceniają prawdziwą sztukę ;] może kiedyś dożyjemy sprawiedliwości

a na razie musimy żyć w tym chorym kraju :)

i pare wieczornych ujęć :)

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Edytowane przez RadeX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi