Fikoł Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Witam! Od jakiegoś czasu mam problem z odświerzaniem serwerówa dlatego ,że jak chce wyszukać same polskie np do gry cod czy cod 2 to wyszukuje mi mniejszą część tych co powinna być a to dlatego że przy serwie w eye nie ma koło serwa polskiej flagi i np tych sererwerów polskich mi nie doda do listy PL :| chyba wiecie o co mi chodzi smilies/krzywy.gif jak wezme tylko serwery polskie to mam ich 7 smilies/tongue.gif a wszystkich pewnie jest z 60 tylko bez tych flag przy serwie a tutaj screen http://img239.imageshack.us/my.php?image=aseproblemeu4.jpg wiecie może jak rozwiązać problem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Eye od której aktualizacji spiepszylo sie, ja mam 3 serwy do mohaa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...