Nightwalker Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Witam, Składam sobie słuchawki 4.1, wszystko mam już zaprojektowane, mam już materiały (swojego czasu prowadziłem serwis laptopowy więc mam mnóstwo mini głośniczków) jednak problemem jest subwoofer, czy istnieją małe, max 2,5cm średnicy głosniki niskotonowe? I ewentualnie gdzie moge je kupić... Pozdravki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Spróbuj poszukać na allegro głośników z motoroli E398, jak mają być do słuchawek to może i by sobie poradziły z niskimi częstotliwościami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nightwalker Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Znalazłem, kosztują 2,30zł więc zaryzykuje i kupie z 4 sztuki ;) Dzięki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...