arthi Opublikowano 27 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2002 Czy mozecie polecic jakis program, ktory sprawdzi czy aby ram ktory jestem wlascicielem nie jest uszkodzony, prztestuje itd. ale nie mam na mysli programu ktory sprawdzi wydajnosc, maks czestotliwosc... Podajcie nazwe i ewentualnie link do strony z ktorej bedzie mozna go sciagnac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol Opublikowano 27 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2002 w nortonie utilitisie jest taki analizer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 27 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2002 Ten temat był już poruszany i to nawet nie dawno. Poszukaj, a znajdziesz. Podpowiedź - szukaj mojej odpowiedzi........ Nie ma łatwo :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 27 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2002 Mozesz nie bawic sie w kotka i myszke, lacze sie przez modem i szukanie tego postu trwaloby troche dlugo, wiec jak mozesz to napisz mi jaki program bedzie odpowiedni do testowania pamieci? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 27 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2002 Mozesz nie bawic sie w kotka i myszke, lacze sie przez modem i szukanie tego postu trwaloby troche dlugo, wiec jak mozesz to napisz mi jaki program bedzie odpowiedni do testowania pamieci? to ja Ci powiem: :P Gold Memory Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt Opublikowano 27 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2002 memtest86 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Dres Opublikowano 27 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2002 Tym memtestem to sprawdzałem swoją pamięć przez jakięś 26 h 8) to chyba nie jest normalne co :?: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 28 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2002 No wszystko super i pieknie bo tak sie sklada ze akurat mam goldmemory 5.07v ale mam maly problem czy ktos mi moze powiedzic ile mniej wiecej godzin trawa test pamieci, raz go wlaczylem, doszlo chyba do 8 godzin, troche sie zdenerwowalem i wylaczylem kompa, wiec tak jak kolega wyzej pytam sie czy to jest normalne ze taki test trwa 8 godzin i konca nie widac? Nie ma jakis szybszych testow i oczywiscie rownie dobrych i nie piszcie ze w Norton Utilites jest program do testowania m.in RAM-u (wiem o tym), bo to jest zabawka taka dla dzieci no wiecie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...