Martinii Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Witam, Rozwazam kupno monitora LCD. Chcialbym aby byl panoramiczny. Na poczatku bylem za Samsung SyncMaster 215TW, ale czytalem, ze wystepuje w nim spory problem z Input Lagiem... Ponoc jest rozwiazanie, ale jeszcze nikt tu na forum nie napisal czy ono dziala. Drugi model jaki rozwazam to NEC MultiSync 20WGX2. Czytam dobre opinie o tym monitorze, jednak sam mam teraz 17" CRT NECa i mam bardzo nieprzyjemne doswiadczenia z serwisem (ktory miesci sie na cala Pl. w Bialymstoku bodajze) i wmawialem sobie, ze juz nigdy nie kupie NECa... Trzecim modelem jest Philips 200W6CS - o nim wiem najmniej, jednak slyszalem, ze jest niezly, a i cena bardzo mila. Zastosowanie? No coz - starzeje sie i coraz mniej gram. Jednak lubie zagrac w gry 'glosne' (HL, FEAR, Far Cry, NFS, Hitman, Splinter Cell itp.). Sporo rysuje w AutoCadzie i Corelu, obrabiam zdjecia w Photoshopie. A tak pozatym to to co na codzien: internet, filmy itp. Co mi poradzicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpeg-4 Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 (edytowane) Weź pod uwagę jeszcze Dell 2005FPW http://www.allegro.pl/item119332434_dell_2...d_dvi_nowy.html DELL ULTRASHARP 2007WFP http://www.allegro.pl/item119943745_dell_u...fp_okazja_.html DELL 20'' 2005FPW CZARNY http://www.allegro.pl/item120044311_dell_2...r_panorama.html Za DELL 20'' 2005FPW w sklepie chcą : 2 670,58 PLN . Edytowane 11 Sierpnia 2006 przez mpeg-4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zerknij na Widescreengamingforum.com, mają sporo ciekawych recenzji panoram (po kliknięciu na nazwę modelu poszukaj odnośnika na dole strony), trochę jest też na Prad.de. Sam ciągle przymierzam się do 20WGX2 (ewentualnie Della 2005FPW albo F-S W19-1), ale w natywnej rozdziałce pogram sobie tylko w starsze gierki, a skalowanie dla mnie odpada. A szkoda wywalać kasę na panoramę, skoro nie będę z niej korzystał... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Jezeli miałbym dzisiaj kupować 20" wide to: -model na 100% na matrycy SIPS -bez szyby -cena ~1800zł a o taki to dzisiaj cięzko, najbardziej pasi mi dell 2007WFP... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 gmfriend a z 21-calowych? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 gmfriend a z 21-calowych? dla mnie za duzy wzrost ceny przy 1calu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Ale o strone techniczno-jakosciowa pytam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Ale o strone techniczno-jakosciowa pytam ;) pomijając niewyjasniony problem inputlagu to monitor wg mnie najlepszy do zastosowan ktore wymieniłes... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpeg-4 Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 a z 21-calowych? Ale o strone techniczno-jakosciowa pytam ;)Techniczno-jakosciowo to dobry jest z 21" EIZO S2110W http://www.allegro.pl/item120240548_rewela..._5lat_gwar.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...