Beri11 Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Corsair Value Select DDR2 512MB 667MHz lub Kingston DDR2 512MB 667MHz CL5 ??? <_< Chodzi mi o RAM który ma dość dobre OC, działą w dualu i który jest wydajniejszy, jesli cena jest ta sama :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Znajac zycie te Corsairy beda lepsze.... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Również myślę że Corsairy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thunder_pl Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 ja nie powiem, że Corsairy będą lepsze. Powiem, że Kingstony będą gorsze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mach82 Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Corsair Value Select DDR2 512MB 667MHz lub Kingston DDR2 512MB 667MHz CL5 ??? <_< Chodzi mi o RAM który ma dość dobre OC, działą w dualu i który jest wydajniejszy, jesli cena jest ta sama :blink:Zależy od kostek, w oparciu o które zbudowano moduł. Tutaj nie da się jednoznacznie odpowiedzieć, a ci którzy to robią po prostu strzelają i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sephi Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Niekoniecznie Kingstony będą gorsze, ja trafiłem na Microny D9 w kościach 533mhz CL5 (Kingston)..... Serie Value to czysta ruletka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...