adi_em Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 (edytowane) Mam pytanie. Może ktoś się orientuje jak zrobić tego typu archiwum. Tzn. wszystkie pliki tej samej wielkości (np. tak jak teraz 14 MB) itd. Z góy dzieki za info!!! Edytowane 13 Sierpnia 2006 przez adi_em Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Opcja dzielenia archwium. WinRar przy kompresji w oknie na dole 'Rozmiar woluminów'. Total commander > Plik > Podziel plik. W WinZip tez jest taka opcja(chyba od wersji 8 ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_em Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 W winrar'ze jest tylko możliwość podzielenia na 1,4 MB, 98MB 650MB lub 700. W comanderze dzieliłem kiedyś ale nie o to mi chodzi. Potrzebuje zrobić dokładnie takie archiwum jak jest na screenie. Zobacze jeszcze w WinZip'ie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 (edytowane) W winrar jest możliwość podzielenia na takie pliki jakie chcesz ;) Poprostu wpisujesz swoją wartość :) Edytowane 11 Sierpnia 2006 przez Lanc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
35C4R00N Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 W winrar'ze jest tylko możliwość podzielenia na 1,4 MB, 98MB 650MB lub 700.WinRAR 3.51 umożliwia tworzenie plików wyjściowych dowolnej wielkości. Po prostu w okno wyboru ("1,4 MB, 98MB 650MB lub 700") wpisujesz własną wielkość pliku wynikowego, a program grzecznie spakuje np. film w 50 plikach. Tylko rozszerzenie będzie nieco inne, typowo to jest nazwa_pliku.partxxx.rar -> zdaje się że to starsze wersje używały rozszerzenia "rxx". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 adi_em - masz czas do poniedzialku wieczorem, zeby porzadnie wyedytowac podanego screena, bo poki co to podpada on pod punkt regulaminu o warezach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_em Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 (edytowane) Dzięki! Już rozgryzłem to! Ślepy chyba byłem nie zauważając że tam można poporstu wpisać wartość. :lol: Nie tworzy identycznego ale dokładnie dzieli na pliki takiej wielkości jakie tylko sobie zażycze! Dzięki!!! Edytowane 13 Sierpnia 2006 przez adi_em Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...