mikaelus Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 A czy ktoś mi może rzec czy 6645pkt. na tym co mam to nie za mało :roll: ? Malutko. To bardzo malo. OK, to jeszcze tak OT czy możecie mi powiedzieć DLACZEGO?! Mój typ to mało RAM'u.......? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 nie chodzi tu o ilosc ale o jakosc ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Ściemniam? Potrafię Wycisnąć z niego jeszcze więcej ale pojawiały się artefekty, chociaż zwiechów nie było. Linka do compare nie podam, bo nie mam, z netu korzystam tylko w pracy. Mój szczegółowy config to: procek taki jak twój czyli athlon '13' xp 1700 9*166, pamięć 512 DDR Kingston 266@333, 2-2-2-5, grafa jak wyżej, 2x Seagate Barracuda IV (raid optymal) 40 GB, wszystko na płytce Asus A7V266-E z Raidem Stripe 0 i Modbiosem (AwardMod), do tego Via 4.43, Via Latency Patch, Nvidia 40.72, w Windzie (XP) powyłączane wszystko co ma wpływ na wydajność, rozdzielczość 800x600, 32 bit. Jak podkręce więcej procka to wycisnę jeszcze więcej, ale to dopiero jak kupię lepszy cooler. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Ściemniam? Potrafię Wycisnąć z niego jeszcze więcej ale pojawiały się artefekty, chociaż zwiechów nie było. Linka do compare nie podam, bo nie mam, z netu korzystam tylko w pracy. Mój szczegółowy config to: procek taki jak twój czyli athlon „13” xp 1700 9*166, pamięć 512 DDR Kingston 266@333, 2-2-2-5, grafa jak wyżej, 2x Seagate Barracuda IV (raid optymal) 40 GB, wszystko na płytce Asus A7V266-E z Raidem Stripe 0 i Modbiosem (AwardMod), do tego Via 4.43, Via Latency Patch, Nvidia 40.72, w Windzie (XP) powyłączane wszystko co ma wpływ na wydajność, rozdzielczość 800x600, 32 bit. Jak podkręce więcej procka to wycisnę jeszcze więcej, ale to dopiero jak kupię lepszy cooler.I przez takich inteligentów ludzie się na forum nerwują!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 rozdzielczość 800x600, 32 bit.Trzeba było od tego zacząć, wszyscy podają swoje wyniki w teście ustawionym na default. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Faktycznie przyznaję się do błędu, ale to dlatego, że z kumplami z "podwórka" porównujemy swoje wyniki w takiej rozdzielczości (to chyba z chęci dowartościowania się). Tomasir wypraszam sobie epitety w stylu "taki inteligent", to właśnie o twojej inteligencji świadczy ta reakcja i wypowiedź. Pozdrówki dla wszystkich dla Tomasira także. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Faktycznie przyznaję się do błędu, ale to dlatego, że z kumplami z "podwórka" porównujemy swoje wyniki w takiej rozdzielczości (to chyba z chęci dowartościowania się). Tomasir wypraszam sobie epitety w stylu "taki inteligent", to właśnie o twojej inteligencji świadczy ta reakcja i wypowiedź. Pozdrówki dla wszystkich dla Tomasira także.Gdybyś trochę posiedział na forum i po raz kolejny z aką sprawą się spotykał to też byś się zdenerwował. I tak sarałem się być łagodny :twisted: ALe przepraszam jak cię uraziłem! Pozdrówka! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Faktycznie przyznaję się do błędu, ale to dlatego, że z kumplami z "podwórka" porównujemy swoje wyniki w takiej rozdzielczości (to chyba z chęci dowartościowania się). Tomasir wypraszam sobie epitety w stylu "taki inteligent", to właśnie o twojej inteligencji świadczy ta reakcja i wypowiedź. Pozdrówki dla wszystkich dla Tomasira także. to moze ustaw wszystko na defaul, tzn. opjce sterownikow oraz samego 3dmarka i dopiero podaj wynik, bo chce wiedziec, czy rzeczywiscie jest ta karta cos wart, ja tez sie cholernie zdenerwowalem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Faktycznie przyznaję się do błędu, ale to dlatego, że z kumplami z "podwórka" porównujemy swoje wyniki w takiej rozdzielczości (to chyba z chęci dowartościowania się). Tomasir wypraszam sobie epitety w stylu "taki inteligent", to właśnie o twojej inteligencji świadczy ta reakcja i wypowiedź. Pozdrówki dla wszystkich dla Tomasira także. to moze ustaw wszystko na defaul, tzn. opjce sterownikow oraz samego 3dmarka i dopiero podaj wynik, bo chce wiedziec, czy rzeczywiscie jest ta karta cos wart, ja tez sie cholernie zdenerwowalem :P Może to ci uspokoi 7164pkt oczywiście w Default. Ale jak pisałem moja grafa sie słabiutko kręci. na Xp 1.7+@2.1+ 6844pkt =6844pkt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 ja juz na Tym GF4MX440SE wyciagnalem 6400 bez krecenia PROCKA............. musze sobie pamieci inne zalatwic bo na razie mam 75ns i nawet proc mi na 140 nie wstaje.............. sprzedaje wlasciwie tego procka i czekam na AXP 0,13 B0.... moze wtedy uda mi sie wiecej wycisnać.......... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Faktycznie przyznaję się do błędu, ale to dlatego, że z kumplami z "podwórka" porównujemy swoje wyniki w takiej rozdzielczości (to chyba z chęci dowartościowania się). Tomasir wypraszam sobie epitety w stylu "taki inteligent", to właśnie o twojej inteligencji świadczy ta reakcja i wypowiedź. Pozdrówki dla wszystkich dla Tomasira także. to moze ustaw wszystko na defaul, tzn. opjce sterownikow oraz samego 3dmarka i dopiero podaj wynik, bo chce wiedziec, czy rzeczywiscie jest ta karta cos wart, ja tez sie cholernie zdenerwowalem :P Może to ci uspokoi 7164pkt oczywiście w Default. Ale jak pisałem moja grafa sie słabiutko kręci. na Xp 1.7+@2.1+ 6844pkt =6844pkt wow i to naprawde na Prolinku MX 440 SE 64MB DDR 64bit szyna pamieci? nie moge uwiezyc, ze karta za niecale 250 PLN jest tak wydajna 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazz82 Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Coś mi sie wydaje że co nieco tutaj sciemniają, wynik 6400 przy GF4MX440SE na Athlonie 1600+, jakoś mi sie to nie widzi, chciałbym zobaczyc na własne oczy.chyb że znowu wyniki były robione na 800:600 :) Nadodatek ten wynik osiagniety bez krecenia karty ojjj wielka sciem wielka U mnie na Duronie1000@1300 GF4MX440 ULtra bez podkrecania wyciaga 6087 w 3DMark2001 (oczywiśćie na default) a na 3Dmarku2000 8646 równiez na Default Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 7164pkt oczywiście w Default. Ale jak pisałem moja grafa sie słabiutko kręci. na Xp 1.7+@2.1+ 6844pkt =6844pkt wow i to naprawde na Prolinku MX 440 SE 64MB DDR 64bit szyna pamieci? nie moge uwiezyc, ze karta za niecale 250 PLN jest tak wydajna 8O nie no to są wyniki z normalnej wersji czyli pełnej okrojonej :)) MX440 z pamięciami 5ns ale taką kupisz na giełdzie poniżej 250zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 EDDY Te wyniki sa na karcie 128bit szyna. Ale normalnie taktowana 250/333 czyli SE no i podkrecona do 440ultra czyli ok 290/480 a cena se=250zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 7164pkt oczywiście w Default. Ale jak pisałem moja grafa sie słabiutko kręci. na Xp 1.7+@2.1+ 6844pkt =6844pkt wow i to naprawde na Prolinku MX 440 SE 64MB DDR 64bit szyna pamieci? nie moge uwiezyc, ze karta za niecale 250 PLN jest tak wydajna 8O nie no to są wyniki z normalnej wersji czyli pełnej okrojonej :)) MX440 z pamięciami 5ns ale taką kupisz na giełdzie poniżej 250zł.czlowieku, ale Ty wkurzajacy jestes, pisz od razu wszystko, a nie dopiero teraz, wiec w normalnym sklepie ile to bedzie kosztowac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 EDDY Te wyniki sa na karcie 128bit szyna. Ale normalnie taktowana 250/333 czyli SE no i podkrecona do 440ultra czyli ok 290/480 a cena se=250zl to jak sie nazywa dokladnie ten model karty? wiec sa wersje SE ze 128bit szyna pamieci? tylko za 250 zeta :D, ide do sklepu ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 EDDY Te wyniki sa na karcie 128bit szyna. Ale normalnie taktowana 250/333 czyli SE no i podkrecona do 440ultra czyli ok 290/480 a cena se=250zl to jak sie nazywa dokladnie ten model karty? wiec sa wersje SE ze 128bit szyna pamieci? tylko za 250 zeta :D, ide do sklepu ;-) A kto powiedział że mam SE przecież topic jest o MX440 a nie MX440SE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 EDDY Te wyniki sa na karcie 128bit szyna. Ale normalnie taktowana 250/333 czyli SE no i podkrecona do 440ultra czyli ok 290/480 a cena se=250zl to jak sie nazywa dokladnie ten model karty? wiec sa wersje SE ze 128bit szyna pamieci? tylko za 250 zeta :D, ide do sklepu ;-) A kto powiedział że mam SE przecież topic jest o MX440 a nie MX440SEto ja sie jeszcze raz zapytam: ile kosztuje taka karta w normalnym sklepie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 EDDY Te wyniki sa na karcie 128bit szyna. Ale normalnie taktowana 250/333 czyli SE no i podkrecona do 440ultra czyli ok 290/480 a cena se=250zl to jak sie nazywa dokladnie ten model karty? wiec sa wersje SE ze 128bit szyna pamieci? tylko za 250 zeta :D, ide do sklepu ;-) A kto powiedział że mam SE przecież topic jest o MX440 a nie MX440SEALe ja mówie że mam GF4MX440SE i kosztuje 250zł. I się swietnie kręci. I niech ci lamerzy którzy nie dowierzają nich nie podskakują....... 5000 pkt 2001SE 1024x768x32bit !!!! po podkręceniu chodzi na 6200pkt. jak ktoś nie wierzy to ............... niech uwierzy !!!!!!!!!!!!! :twisted: ( i przez takich ludzi trza sie meczyc i wstawiac dowody!!!! ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 ..... i niech wejdzie na poprzednią strone i przeczyta caly topic od a do z . Dopiero potem niech GŁOSI SWOJE MĄDROŚCI........ do tazz82: ładne lamostwa piszesz.......... mój qmpel na athlonie 2000+ i tej karcie ma 6000pkt ( ver. 2001 ) , a ty na duronku?????? BUAHAHAHAHAHAHAAAAA I TY MOWISZ ZE MOJ WYNIK JEST NIEMOZLIWY............ PS CZYTAJ UWAŻNIE BO POWIEDZIALEM ŻE PO PODKRĘCENIU KARTY JEST 6200 PKT!!!!!! ehhhhhhhhhhhh aż się spociłem.......... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Coś mi sie wydaje że co nieco tutaj sciemniają, wynik 6400 przy GF4MX440SE na Athlonie 1600+, jakoś mi sie to nie widzi, chciałbym zobaczyc na własne oczy.chyb że znowu wyniki były robione na 800:600 :) Nadodatek ten wynik osiagniety bez krecenia karty ojjj wielka sciem wielka U mnie na Duronie1000@1300 GF4MX440 ULtra bez podkrecania wyciaga 6087 w 3DMark2001 (oczywiśćie na default) a na 3Dmarku2000 8646 równiez na Default na default to na moje oko to ty wyciagniesz góra 4000pkt.......... na duraku............. BUAHAHAHA...... ekhm .... sorki..... :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 aha a co do normalnego sklepu to nie wiem co to znaczy "normalny" . moj kqmpel ma sklep i sprzedaje to "normalnym" klientom za 250zl..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 aha a co do normalnego sklepu to nie wiem co to znaczy "normalny" . moj kqmpel ma sklep i sprzedaje to "normalnym" klientom za 250zl..... w moim miescie nie ma takich gield komputerowych, ja nigdy na takiej rowniez nie bylem, ale z tego co czytam nieraz, to jest tam taniej, a mowiac 'normalny' sklep mialem namysli taki, do ktorego sie wchodzi przez drzwi i stoi sobie w jakims budynku :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 aha a co do normalnego sklepu to nie wiem co to znaczy "normalny" . moj kqmpel ma sklep i sprzedaje to "normalnym" klientom za 250zl..... w moim miescie nie ma takich gield komputerowych, ja nigdy na takiej rowniez nie bylem, ale z tego co czytam nieraz, to jest tam taniej, a mowiac 'normalny' sklep mialem namysli taki, do ktorego sie wchodzi przez drzwi i stoi sobie w jakims budynku :P tak ............ i najlepiej zeby tak jak w realu dawali testowac tylko ze zamiast zarcia to procki np. jak sie kreca......... do tego pokazy WC ....... konkursy na oc itd itd....... noooooooooo to bylby normalny sklep ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 aha a co do normalnego sklepu to nie wiem co to znaczy "normalny" . moj kqmpel ma sklep i sprzedaje to "normalnym" klientom za 250zl..... w moim miescie nie ma takich gield komputerowych, ja nigdy na takiej rowniez nie bylem, ale z tego co czytam nieraz, to jest tam taniej, a mowiac 'normalny' sklep mialem namysli taki, do ktorego sie wchodzi przez drzwi i stoi sobie w jakims budynku :P tak ............ i najlepiej zeby tak jak w realu dawali testowac tylko ze zamiast zarcia to procki np. jak sie kreca......... do tego pokazy WC ....... konkursy na oc itd itd....... noooooooooo to bylby normalny sklep ;) raczej raj, a nie sklep ;D zadam pytanie, czy warto wymieniac 7500 na tego 440SE? niby jest szybszy, ale 7500 ma Environment Bump Mapping i wieksza przepustowosc pamieci przez co gry nie traca az tak duzej plynnosci w niektorych momentach, nie tak jak wiekszosc GF ;) sam nie wiem, w poniedzialek bede miec dwa SE, ale na 90% beda to 64bit, wiec kiepsko, ale kto wie, moze w tych kartach, to nie ma znaczenia? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 przejzyj caly topic (ten ofkoz... )........ pisalem ze super sie kreci....... przeciez na moim sprzecie ( w podpisie ) mam 41500pkt..... na tym mx440se mam 5000 z groszami a po podkreceniu mam 6400 !!!!!!!!1 przeciez to bardzo duzy rzyrost.......... oplaca sie ale na jakies 2 miechy a potem jakis radek.... ja tak bede robic..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 przejzyj caly topic (ten ofkoz... )........ pisalem ze super sie kreci....... przeciez na moim sprzecie ( w podpisie ) mam 4150pkt..... na tym mx440se mam 5000 z groszami a po podkreceniu mam 6400 !!!!!!!!1 przeciez to bardzo duzy przyrost.......... oplaca sie ale na jakies 2 miechy a potem jakis radek.... ja tak bede robic..... tak samo chcialem zrobic, ale dopiero wymienie jak 9500Pro bedzie w cenie dzisiejszego 8500, czyli 400-500 PLN, ale ciagle mam mieszane uczucia co do tego gf, niby szybka, a jeszcze bardziej przestarzala niz 7500 :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazz82 Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 ..... i niech wejdzie na poprzednią strone i przeczyta caly topic od a do z . Dopiero potem niech GŁOSI SWOJE MĄDROŚCI........ do tazz82: ładne lamostwa piszesz.......... mój qmpel na athlonie 2000+ i tej karcie ma 6000pkt ( ver. 2001 ) , a ty na duronku?????? BUAHAHAHAHAHAHAAAAA I TY MOWISZ ZE MOJ WYNIK JEST NIEMOZLIWY............ PS CZYTAJ UWAŻNIE BO POWIEDZIALEM ŻE PO PODKRĘCENIU KARTY JEST 6200 PKT!!!!!! ehhhhhhhhhhhh aż się spociłem.......... Oj widze że mi nie wierzysz że tyle na duronku wyciagam, w poniedziałem zamieszcze adres stronki z zrzutem ekranu to zobaczysz że mówie prawde. I zobaczymy przez kogo lamerstwo przemawia . :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Moj Prolink GF4MX 440 wyciąga 6846 @ 325/500 Sheep : Zapuść 3D marka w loopie [tak 30 razy] i napisz czy przeszła testy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 ..... i niech wejdzie na poprzednią strone i przeczyta caly topic od a do z . Dopiero potem niech GŁOSI SWOJE MĄDROŚCI........ do tazz82: ładne lamostwa piszesz.......... mój qmpel na athlonie 2000+ i tej karcie ma 6000pkt ( ver. 2001 ) , a ty na duronku?????? BUAHAHAHAHAHAHAAAAA I TY MOWISZ ZE MOJ WYNIK JEST NIEMOZLIWY............ PS CZYTAJ UWAŻNIE BO POWIEDZIALEM ŻE PO PODKRĘCENIU KARTY JEST 6200 PKT!!!!!! ehhhhhhhhhhhh aż się spociłem.......... Oj widze że mi nie wierzysz że tyle na duronku wyciagam, w poniedziałem zamieszcze adres stronki z zrzutem ekranu to zobaczysz że mówie prawde. I zobaczymy przez kogo lamerstwo przemawia . :lol: gosciu.......... nie bede komentowac twoich postow............. nie warto tracic nerwow.............. leje na to ile masz 3d markow. ja od poczatku topicu mowilem prawde...... a to ze ty nie potrafisz czytac ( napisalem 6400 3dmarko BEZ KRECENIA !!! ALE PROCESORA... A KARTA BYLA PODKRECONA......... ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...