Skocz do zawartości
ath

Fifa 07

Rekomendowane odpowiedzi

najlepsza FIFA to 2002 i od tamtego czasu po równi pochyłej spadała jakość kolejnych odcinków tego melodramatu.

Zgadzam sie z tym w 100%, ostatnia dobra fifa to 2002, miło było pograc a potem to tylko z roku na rok coraz wieksza reklama marketingowa <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fifa 98 WR - mistrzostwo swiata ;)

Fifa 2002 - rowniez bardzo fajna, dosc specyficznie trzeba bylo grac, zeby bylo skutecznie.

Jako ciekawostke dodam, ze Fifka 2000 byla chyba najprzyjemniejsza do grania ze wszystkich - ale tylko wersja psx!

Teraz pogrywam w Fifke 2006 (od 20minut?) i srednio mi sie podoba. Pod wzgledem graficznym niemozna wiele zarzucic, jednak przyjemnosc z gry jest jak narazie srednia.

PS Grałem w PES z tydzien i mi sie w ogole nie podoba:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za ten podsycajacy do klotni podtemat dowalilbym % jak nic.

a tam przestań, niech se gadają, mnie cieszy fakt, że z roku na roku sympatyków FIFY ubywa - widać to chociaż po tym forum bardzo dobrze :D, cieszy mnie to, że ludzie przestają sobie dawać wciskać ciemnotę, cieszy mnie to, że może za kilka lat FIFA zostanie zrobiona od nowa i będziemy mieli dwie fajne piłeczki na blaszaka Edytowane przez kucyk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszyscy fani PES'a powinni kochać FIFĘ, a nie jej nienawidzić...... A to dlatego, że o ile PES jako taki jest grą dobrą czy bardzo dobrą, to gdy go skonfrontujemy z FIFĄ staje się grą znakomitą :) Gdyby FIFY nie było, to by bardziej przeszkadzały niedociągnięcia, które w PES są, a tak gra jest zawsze najlepsza. To tak jak z IE i innymi przeglądarkami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PES6 ma miec juz polski komentarz - Borek, Kołtoń. Ciekawe jak to wypadnie :lol: Zobaczymy jakie tym razem EA doda patenty do rozgrywki, oczywiscie zastrzeze je znakiem ®, jak co roku. Nie wiem jak mozna zachwycac sie karierą z tak beznadziejnym gameplayem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie miałem okazji grać w PES'a - podobno gra bez pada to nie gra.

Fajnie mi się grało w 01, 02 WC. A ostatnia jaką przetestowałem to 05 - wytrzymała 20 minut.

Od tej pory nie gram w gry sportowe :]

bullshit. Gram bez pada, zobaczysz, ze przyniesie Ci to tyle frajdy, ze zapomnisz, ze grasz na klawiaturze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aż ciężko uwierzyć że ludzie grają w Fifę.Poza grafiką,to kompletne dno.Zresztą ten filmik świetnie to obrazuje.

Niektorzy ludzie sraja sobie na klate.

Wierzysz czy nie ale tak jest.

A w FIFCE zawsze jest jakas nowosc, ktora sie polubi albo i nie. Mnie sie podoba co roku zmieniony gameplay oraz cala otoczka.

Edytowane przez Kaeres

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wyglada to tak samo jak poprzednie fify :/

warto dodać - wygląda jak poprzednia fifa z x360, na bank ten filmik jest z x360, w ogóle nie będę zaskoczony jak na PC trafi fifa o gorszej grafie tak jak to miało miejsce rok temu

A w FIFCE zawsze jest jakas nowosc, ktora sie polubi albo i nie. Mnie sie podoba co roku zmieniony gameplay oraz cala otoczka.

:plum:

Edytowane przez kucyk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehehe piękna puenta na temat FIFY :D Lepiej tego nie można ująć :D :ploom: :twisted2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehehe piękna puenta na temat FIFY :D Lepiej tego nie można ująć :D :ploom: :twisted2:

w sumie grać w fife to jak srać sobie na klatę, rzeczywiście coś w tym jest :lol: - pewny rodzaj zboczenia

ale koniec OT już z mojej strony, czekam na filmik z wersji PC

Edytowane przez kucyk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tu się nie zgadzam. Mnie się Fifa NIGDY nie podobała, nie spodoba i nie będzie podobać. Jak dla mnie kompletnie brak grywalności, jak partyjka szachów, z pajacowatymi ruchami zawodników, którzy łyknęli za dużo kijów od szczoty. I ta kiczowata cukierkowa oprawa, debilne menu, zero czucia gry. W tle jakaś topowa muzyczka. Jak dla mnie Fifa to KOMPLETNE DNO, w pełnym tego słowa znaczeniu i zdania nie zmienię. Zapewne zagram w nową wersję ze 2 mecze u kumpla, który jest maniakiem tejże gry. Zobaczyć można, ale imo to kolejny gniot w moim prywatnym rankingu oczywiście. I mam prawo do swojego zdania :D.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie się Fifa NIGDY nie podobała, nie spodoba i nie będzie podobać...

Mnie...? :blink: :wacko: :mur:

Chyba nie grałeś w FIFE 2000 na psx'a :roll: Grywalnością ssała i zapewniała masę zabawy... Ech te nieprzespane noce, aż się łezka w oku kręci :lol: pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie...? :blink: :wacko: :mur:

[OT]Na początku zdania używa się dłuższej formy wyrazu.[/OT]

Pamiętam, jak miałem na PSX do wyboru : PES 2 (jakoś się inaczej nazywał, ale nie pamiętam i nie chcę skłamać) i Fifa 200x (też nie pamiętam jaka). Zawsze Fifa przegrywała.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi