Gość fredus Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 najlepsza FIFA to 2002 i od tamtego czasu po równi pochyłej spadała jakość kolejnych odcinków tego melodramatu. Zgadzam sie z tym w 100%, ostatnia dobra fifa to 2002, miło było pograc a potem to tylko z roku na rok coraz wieksza reklama marketingowa <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiMa Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Jeszcze World Cup 2002 fajny był :razz: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Fifa 98 WR - mistrzostwo swiata ;) Fifa 2002 - rowniez bardzo fajna, dosc specyficznie trzeba bylo grac, zeby bylo skutecznie. Jako ciekawostke dodam, ze Fifka 2000 byla chyba najprzyjemniejsza do grania ze wszystkich - ale tylko wersja psx! Teraz pogrywam w Fifke 2006 (od 20minut?) i srednio mi sie podoba. Pod wzgledem graficznym niemozna wiele zarzucic, jednak przyjemnosc z gry jest jak narazie srednia. PS Grałem w PES z tydzien i mi sie w ogole nie podoba:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Za ten podsycajacy do klotni podtemat dowalilbym % jak nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 (edytowane) Za ten podsycajacy do klotni podtemat dowalilbym % jak nic.a tam przestań, niech se gadają, mnie cieszy fakt, że z roku na roku sympatyków FIFY ubywa - widać to chociaż po tym forum bardzo dobrze :D, cieszy mnie to, że ludzie przestają sobie dawać wciskać ciemnotę, cieszy mnie to, że może za kilka lat FIFA zostanie zrobiona od nowa i będziemy mieli dwie fajne piłeczki na blaszaka Edytowane 14 Sierpnia 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3qu!l!br!um Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 może za kilka lat FIFA zostanie zrobiona od nowaWątpie :? Seria FIFA powinna byc wycofana z PC po pojawieniu sie PES :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Wszyscy fani PES'a powinni kochać FIFĘ, a nie jej nienawidzić...... A to dlatego, że o ile PES jako taki jest grą dobrą czy bardzo dobrą, to gdy go skonfrontujemy z FIFĄ staje się grą znakomitą :) Gdyby FIFY nie było, to by bardziej przeszkadzały niedociągnięcia, które w PES są, a tak gra jest zawsze najlepsza. To tak jak z IE i innymi przeglądarkami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 PES6 ma miec juz polski komentarz - Borek, Kołtoń. Ciekawe jak to wypadnie :lol: Zobaczymy jakie tym razem EA doda patenty do rozgrywki, oczywiscie zastrzeze je znakiem ®, jak co roku. Nie wiem jak mozna zachwycac sie karierą z tak beznadziejnym gameplayem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 PES6 ma miec juz polski komentarz - Borek, Kołtoń. Ciekawe jak to wypadnie :lol:Moze to dlatego narazie WC2006 byly moimi najgorszymi mistrzostwami ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 to jest fifa na 2007 rok , tak ? to czemu na jednym ze screenow gra Zidane jak on juz wogole nie gra w pilke? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Ja nie miałem okazji grać w PES'a - podobno gra bez pada to nie gra. Fajnie mi się grało w 01, 02 WC. A ostatnia jaką przetestowałem to 05 - wytrzymała 20 minut. Od tej pory nie gram w gry sportowe :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Ja nie miałem okazji grać w PES'a - podobno gra bez pada to nie gra. Fajnie mi się grało w 01, 02 WC. A ostatnia jaką przetestowałem to 05 - wytrzymała 20 minut. Od tej pory nie gram w gry sportowe :] bullshit. Gram bez pada, zobaczysz, ze przyniesie Ci to tyle frajdy, ze zapomnisz, ze grasz na klawiaturze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel89 Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Kwestia przyzywczajenia. Na klawiaturze też się nieźle gra, choć zwody, sztuczki itp. wygodniej robi mi się na padzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Kwestia przyzywczajenia. Na klawiaturze też się nieźle gra, choć zwody, sztuczki itp. wygodniej robi mi się na padzie.swojego czasu mój brat grał tylko na klawie a ja na padzie i wymiatał nieźle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 http://przesada.pl/212/Fifa_07_Gameplay/ Fifa 07 gameplay :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 http://przesada.pl/212/Fifa_07_Gameplay/ Fifa 07 gameplay :o Calkim milutko to wyglada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbec Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 (edytowane) wyglada to tak samo jak poprzednie fify :/ Edytowane 16 Sierpnia 2006 przez qbec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1110 Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 wyglada to tak samo jak poprzednie fify :/ Fakt jest faktem. Mam to jednak gdzieś. :) Interesuje mnie tylko co zmienili w kewstii kariery. I tak zostane pewnie przy 06. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 aż ciężko uwierzyć że ludzie grają w Fifę.Poza grafiką,to kompletne dno.Zresztą ten filmik świetnie to obrazuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 (edytowane) aż ciężko uwierzyć że ludzie grają w Fifę.Poza grafiką,to kompletne dno.Zresztą ten filmik świetnie to obrazuje. Niektorzy ludzie sraja sobie na klate. Wierzysz czy nie ale tak jest. A w FIFCE zawsze jest jakas nowosc, ktora sie polubi albo i nie. Mnie sie podoba co roku zmieniony gameplay oraz cala otoczka. Edytowane 16 Sierpnia 2006 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 (edytowane) wyglada to tak samo jak poprzednie fify :/warto dodać - wygląda jak poprzednia fifa z x360, na bank ten filmik jest z x360, w ogóle nie będę zaskoczony jak na PC trafi fifa o gorszej grafie tak jak to miało miejsce rok temu Niektorzy ludzie sraja sobie na klate. Wierzysz czy nie ale tak jest. A w FIFCE zawsze jest jakas nowosc, ktora sie polubi albo i nie. Mnie sie podoba co roku zmieniony gameplay oraz cala otoczka. :plum: Edytowane 16 Sierpnia 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Fifa co rok robi gorsze g......Ale jak co roku zostane przy niej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Niektorzy ludzie sraja sobie na klate. Wierzysz czy nie ale tak jest. A w FIFCE zawsze jest jakas nowosc, ktora sie polubi albo i nie. Mnie sie podoba co roku zmieniony gameplay oraz cala otoczka. Hehehe piękna puenta na temat FIFY :D Lepiej tego nie można ująć :D :ploom: :twisted2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 (edytowane) Hehehe piękna puenta na temat FIFY :D Lepiej tego nie można ująć :D :ploom: :twisted2:w sumie grać w fife to jak srać sobie na klatę, rzeczywiście coś w tym jest :lol: - pewny rodzaj zboczenia ale koniec OT już z mojej strony, czekam na filmik z wersji PC Edytowane 16 Sierpnia 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 (edytowane) płaczę ze śmiechu.Fifa=sranie na klatę. LOL ROKU Edytowane 16 Sierpnia 2006 przez RALF11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 To dalej wyglada jak kopanina po sznurze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Niektorzy ludzie sraja sobie na klate. Wierzysz czy nie ale tak jest. A w FIFCE zawsze jest jakas nowosc, ktora sie polubi albo i nie. Mnie sie podoba co roku zmieniony gameplay oraz cala otoczka. Tu się nie zgadzam. Mnie się Fifa NIGDY nie podobała, nie spodoba i nie będzie podobać. Jak dla mnie kompletnie brak grywalności, jak partyjka szachów, z pajacowatymi ruchami zawodników, którzy łyknęli za dużo kijów od szczoty. I ta kiczowata cukierkowa oprawa, debilne menu, zero czucia gry. W tle jakaś topowa muzyczka. Jak dla mnie Fifa to KOMPLETNE DNO, w pełnym tego słowa znaczeniu i zdania nie zmienię. Zapewne zagram w nową wersję ze 2 mecze u kumpla, który jest maniakiem tejże gry. Zobaczyć można, ale imo to kolejny gniot w moim prywatnym rankingu oczywiście. I mam prawo do swojego zdania :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Mnie się Fifa NIGDY nie podobała, nie spodoba i nie będzie podobać...Mnie...? :blink: :wacko: :mur: Chyba nie grałeś w FIFE 2000 na psx'a :roll: Grywalnością ssała i zapewniała masę zabawy... Ech te nieprzespane noce, aż się łezka w oku kręci :lol: pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Mnie...? :blink: :wacko: :mur:[OT]Na początku zdania używa się dłuższej formy wyrazu.[/OT] Pamiętam, jak miałem na PSX do wyboru : PES 2 (jakoś się inaczej nazywał, ale nie pamiętam i nie chcę skłamać) i Fifa 200x (też nie pamiętam jaka). Zawsze Fifa przegrywała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 A czy Wy nie zauważyliście ironi Kareas'a ??? Tylko ja z kucykiem to dojrzałem ? OMG. :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...