fisher_nh Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Jak w temacie .problem polega na tym ,ze instalowalem windowsa na partycji c (na d tez byl windows) ale sformatowalem obie partycje w czasie instalacji. Po zakonczeniu instalacji przy bootowaniu mam menu wyboru dwóch windowsów i czas na podjecie decyzji ( 30 sek) . Pytanie co zrobić aby usunąć jednego nie uzywanego windowsa ( partycja d sformatowana) ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Moj komputer -> wlasciwosci ->zaawansowane -> uruchamianie i odzyskiwanie (ustawienia) -> Edytuj Wycinasz ostatnia linijke i zapamietujesz Koniec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek2107 Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 a ianczej uruchom->c:/boot.ini i wywalasz jedna linijke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fisher_nh Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Dzieki temat do zamkniecia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Dzieki temat do zamkniecia.Jeszcze chwilke A ja mam dwa systemy operacyjne Windows i Linux, no i pierwszy uruchamiany jest linux da się przestawić aby pierwszy uruchamiany był LInux :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 ja mam podobne pytanie... na C mam XP a na D Bete Visty... jak zrobic zeby jako glowny uruchmialsie XP (bo teraz jest ze podswietlana jest Vista i to ona sie uruchamia samoczynnie...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość razorex Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 ja mam podobne pytanie... na C mam XP a na D Bete Visty... jak zrobic zeby jako glowny uruchmialsie XP (bo teraz jest ze podswietlana jest Vista i to ona sie uruchamia samoczynnie...) PPM na Mój komputer /Właściwiości/Zaawansowane/Uruchamianie i odzyskiwanie/Ustawienia/ i tam ustawiasz który system ma się ładować jako domyślny ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...