Kllaymenn Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zostaly mi 4x32MB pamieci SIMM i zastanawiam sie ile one sa warte. Przegladalem ANONSE i tam np. 2x64MB SIMM byly po 200zl. Moze ktos z was sie orientuje ile za nie kasy powinienem ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span>? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Dla mnie to max 50 zl, chyba ze wyceniasz to jako zabytek :wink: !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 SIMM'y może i zabytek ale trzeba za nie troche klasy dać :D Ciężko je dostać dlatego takie drogie są :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kllaymenn Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Bo w Gdyni w komisie komputerowym Cooler proponuja mi wymiane na 256MB DIMM PC133 nowego rodzaju lub na 128MB DIMM PC133 starego rodzaju. Nie wiem o co chodzi z tymi nowymi i starymi tylko wiem ze u nich starego typu 256MB kosztuje 170zl! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...