stranded Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Studia za dużo nie dają, ale co chcesz robić, bo na pewno nie pracować, musisz odsłużyć wojo najpierw... Z tym wojem to nie wiem, na bank tam nie ide. :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Jakieś 'żaluzje' masz do mnie MareCeK? ;) Wiem jak wyglądają studia informatyka/specjalność grafika. W większości wypadków jest to w 3/4 programowanie + 'okołobzdety', a grafiki będzie 60-80 godzin na jednym semestrze, to jest nic dla 'artystów z zamiłowania'. Jeszcze matematykę można przetrawić, czasami nawet interesująca jest, ale programowanie, niebardzo.Nie, po prostu piszę z czteroletniej autopsji. Zabrzmiało, jak zabrzmiało- widocznie znowu przecinki w złych miejscach musiałem wstawić <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...