jojoro Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Co myślicie o tym wentylatorze Arctic Fan Czy rzeczywiście jest taki cichy jak reklamuje sprzedający? Może jednak Papsty są cichsze? Nie chce kupować czegoś co mi będzie buczeć w obudowie - zależy mi na maksymalnym wyciszeniu. Nie wiem czy decdować się na ten wentylator, czy kupować sprawdzonego papsta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Lepiej kup Panaflo, albo PAPSTA. To mi niue wyglada na porzadny cichy wentylator. Kicha jakas to jest i tyle. O wentylach bylo duzo. PoSZUKAJ sobie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 ja go mam i jakoś nie mam zastrzeżeń, jest cichy i tani Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slipkot Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Bier Papsta jak pan Bóg przykozoł :D :D :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 papst jest cichy i fajny :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 a ile kosztuje taki Papst??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 A ja wczoraj kupilem na WGE kolo GUS za 20zet Sunona 80x80 slizgowego (lozyskowany 25 czyli tez taniej od tego cuda z allegro). Oba kreca sie 2300rpm i prawie ich nie slychac - a mam porownanie do wiatrakow Zalmana, to wiem. Kupilem slizgowego, bo nie bylo roznicy w halasie. W sklepie moglem sobie go posluchac i dokupic (0.5zet) wtyczke :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tkwadrat Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Miałem tego Arktikculera. Już się pozbyłem ;) Niby wszystko ok, ale nie nadaje sie do wyciszonego kompa. wydaje z siebie dziwne terkotania (jeżeli masz głośny wentyl w zasilaczu albo na procku to powinien te terkotanie spokojnie zagłuszyć :] ) ps. we Wrocku chodzą po 20zt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 a ja go zamontowałem w zasilaczu właśnie i było duuużo ciszej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tkwadrat Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Mi się udało na tyle wyciszyć zasilacz, że ten arctic fan był od niego głośniejszy ;) Teraz zmieniłem wentylatoy w dobudowie na coolermastery (@5V) jest lepiej, ale jeszcze trzeba będzie troszkę to wszystko dopracować... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 z tymi Arctic Collerami jest tak, ze na poczatku sa cichutkie, a po 2 miechach juz robia sie glosniejsze, ale i tak nie narzekam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookout Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 A co sadzicie o wentylatorach 80x80 'Manhattan' ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tkwadrat Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Umnie było tak samo, też na początku Arctik chodził całkiem cicho, ale potem zaczął wydawać z siebie różne dziwne odgłosy (niezbyt głośne, ale nie świadczy to dobrze o producencie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...