maly86 Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Witam! W pracy mamy internet, ale jestem zmuszony pracowac na IE, i brakuje mi (tak jak jest w Operze), przerzucenia w nastepne okno linka(url), za pomoca klikniecia na kolko przewijania na myszce. I teraz pytanie do Was, czy jest jakis plugin, co uzupelni ten brak w IE? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 W pracy mamy internet, ale jestem zmuszony pracowac na IE,To jest dobry powód aby zmienić pracę ;] brakuje mi (tak jak jest w Operze), przerzucenia w nastepne okno linka(url), za pomoca klikniecia na kolko przewijania na myszce.Rozwiązanie dla Ciebie to Opera @USB -> http://www.obermair.net/opera/operausbpl.htm I teraz pytanie do Was, czy jest jakis plugin, co uzupelni ten brak w IE?W ostateczności, możesz spróbować tych różnych śmiesznych nakładek typu Maxthon, Avantbrowser, Crazybrowser, bo o pluginie o takiej funkcjonalności nie słyszałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Ale pamietam, ze kiedys Sqj wspominal o jakiejs wersji IE, wlasnie z ta funkcja, tylko teraz jest pytanie co to za wersja... :> :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 7.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 7.0Thx :>. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...