KaxxL Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Witam Dzisaj doaldwoalem sobie konto za 20zl przed doaldowaniem mialem -6,50 a po doladowaniu pokazlo mi sie ze mam -0,54 jak to mozliwe!!! WTF? :( Czy 20zl poszlo sie........ pzdr .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 dzwoń na infolinię..tutaj raczej nikt ci nie powie co się stało ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Jak minuta ksoztuje 1zl a ja mam na minusie :< napisalem do nich miela i czekam..... ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr^_^max Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 (edytowane) kolegów nie masz? ;] edit. chętnie poczekam na finał sprawy, bo sam mam heyah i na koncie -6,10zł. ehh, wszystko przez ten wap... Edytowane 12 Sierpnia 2006 przez mr^_^max Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 napisalem do nich miela i czekam..... ;( To czuje ze sobie poczekasz :] Dzwon do nich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Wiesz powiem szczerze że Heyah ma skopane info o debetach. Kolega miał debet chyba 0.84 zł ..... tak pisało (widziałem). Doładował 2 razy po 20 zł. I miał debet nadal ok 15 zł po dzwonieniu na infolinie dowiedział się o tym. A skąd debet :>? Dzwonił przez roaming :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koti Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Ja jak jechałem do Niemiec wyłączyłem telefon na granicy, a jak włączyłem to dopiero na polskiej stronie 3 tygodnie później. Nie wiem jakim cudem, ale z 6,50pln zrobiło mi się -3,80pln. Zmieniam na simplusa jak tylko stracę kasę z konta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Może to przez opóźnienia. Ja dzwoniłem do pomocy technicznej :P i podobno najmniejsza pokazywana kwota na debecie to -6,5 zł czy -16,5 zł nie pamiętam, ale jakoś tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koti Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Doładowałem wtedy konto o 20zł i dopiero wtedy zobaczyłem, że mam 16,20zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 No czekam :] JA stracilem kase na GO-KARD :< myslalem ze free ale i tak za duzo mi naliczyli poczekamy :] Ale dali mi +2zl i juz mam 1.45 na koncie!!!:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Z kartami są jaja jak berety, ja mam TakTaka i nieraz mi się zdarzyło, głównie dzięki GPRS, że kasa mi znikała. Najgorsze jest to, że nie ma możliwości sprawdzenia niczego, bo bilingów, czy jakichkolwiek dokumentów prezentujących ile pobierałem/wysyłałem nie dostanę nigdzie. Nie można zatem udowodnić, jeśli operator z konta zakosi mi kasę, bo jak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 w simplusie mozesz zamowic sobie bilingi... tylko ze to kosztuje sporo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Juz sie wyjasnilo :] 20zl kosztowalo mnie samo GO-CARD :< a pisalo 6 :( coz trudno.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Niestety mam kolejny problem :/ Mam zablokowana usluge sms jak odblokowac :>? sry za 2 posty pod rzad :< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Niestety mam kolejny problem :/ Mam zablokowana usluge sms jak odblokowac :>? sry za 2 posty pod rzad :< Też tak miałem, doładowałem za 20zł a nie doszedłem jeszcze do 0.00 i zjadło mi 4 złote. Olałem to, nie mogłem pisać sms ale mogłem dzwonić, po jakiejś godzinie już wszystko oki było. Przyszedł sms coś o funkcji "Już Jestem". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmiChild Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Dobrze że Orange jeszcze nie nie robi takich akcji z PoPem :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 A tak się ta heyah prezentuje w tych reklamach że są tacy na tip - top. A o takich wałkach nie powiedzą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 To ja nie mam takich problemów z heyah :) raz mi konto zablokowali ale napisałem maila i odblokowali :) – bo wcześniej miałem – 10zł doładowałem i było 10zł ale nadal blokada wszystko wyjaśniłem w 5h pisemnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...