Goofy Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Rozpakowałem archiwum, wciskam dxsetup (wersja pliku 4.09.00.0900) wyskakuje błąd : oprogramowanie nie przeszło testów zgodności z systemem WindowsXP ………. A instalacja zostaje przerwana. W zakładce podpisywanie sterowników zaznaczyłem Ignoruj gdy brak podpisu, lecz to nic nie zmieniło. W jaki sposób mogę zainstalować DX9??? I jak to nie przeszło ich testów przecież to nie beta (32M) a testy robią sami :lol . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 a skad to ściagłes? Dx9 mozesz zainstalowac sciagajasc go najlepiej ze strony mistrosoftu, z działu "download" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 wylacz certyfikaty!!!!! Menu start>panel sterowania>system>sprzęt>podpisywanie sterownikow>zaznacz ignoruj i ptaszka na dole. u mnie tak poszlo xp zakladam? a czemu debile dali pelna wersje bez podpisu to sie ich musisz spytac pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Tak też sprawdzałem i nic :( Zawsze mam napis, że nie przeszło testów, nawet jak klikne prawym i wybiorę uruchom jako i zezwalaj na instalowanie ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...