Skocz do zawartości
deek

Agp I Wycięcia :d

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam takie pytanie z czystej ciekawości czemu niektóre karty oczywiście na AGP X8 mają 2 wycięcia jak np 6800gs od palita a inne np od asusa tez agp 8 6800 ma 3 wyciecia?? od czego to zależy i czy taka karta bedzie pasowac do plyty z agp ?? .Drugie pytanie to takie ze mam zamier kupic karte gf6800gs od palita 256/256 i cz ona wejdzie do takiej plyty 2269905[/snapback]

Witam

Mam takie pytanie z czystej ciekawości czemu niektóre karty oczywiście na AGP X8 mają 2 wycięcia jak np 6800gs od palita a inne np od asusa tez agp 8 6800 ma 3 wyciecia?? od czego to zależy i czy taka karta bedzie pasowac do plyty z agp ?? .Drugie pytanie to takie ze mam zamier kupic karte gf6800gs od palita 256/256 i cz ona wejdzie do takiej plyty http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=15467 :)??? i takiej obudowy http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=21871 (chodzi mi o to czy sie zmiesci :) ).Prosiłbym bardzo o odpowiedz bo na dniach mam zamiar dokonac zakupu

pozdrawiuam :D

odpowie ktos na pytanie ?? z gory dzieki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzieki za odpowiedz,czyli te wycięcia nie maja znaczenia np że jak jest 3 to agp x4 a jak 2 to agpx8?? ten palit ma wlasnie 2 wyciecia,OK

pozdrawiam :) a jeszcze mi sie coś przypomnialo co do procka to nie bedzie mi ograniczał karciochy ????? mógłby mi ktoś odpisac ?

niech mi ktoś odpowie na pytanie i juz daje spokoj :))

Edytowane przez deek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi