deek Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Witam Mam takie pytanie z czystej ciekawości czemu niektóre karty oczywiście na AGP X8 mają 2 wycięcia jak np 6800gs od palita a inne np od asusa tez agp 8 6800 ma 3 wyciecia?? od czego to zależy i czy taka karta bedzie pasowac do plyty z agp ?? .Drugie pytanie to takie ze mam zamier kupic karte gf6800gs od palita 256/256 i cz ona wejdzie do takiej plyty 2269905[/snapback] Witam Mam takie pytanie z czystej ciekawości czemu niektóre karty oczywiście na AGP X8 mają 2 wycięcia jak np 6800gs od palita a inne np od asusa tez agp 8 6800 ma 3 wyciecia?? od czego to zależy i czy taka karta bedzie pasowac do plyty z agp ?? .Drugie pytanie to takie ze mam zamier kupic karte gf6800gs od palita 256/256 i cz ona wejdzie do takiej plyty http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=15467 :)??? i takiej obudowy http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=21871 (chodzi mi o to czy sie zmiesci :) ).Prosiłbym bardzo o odpowiedz bo na dniach mam zamiar dokonac zakupu pozdrawiuam :D odpowie ktos na pytanie ?? z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 bedzie pasowac i wejdzie co do wyciec, jak dobrze pamietam to jest cos z napieciami jakie daje agp 2x i 4x sa jak si enie myle inne niz to na agpx8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Na przykladzie obrazka nizej Asus czesto jedzie na wlasnych, nie referencyjnych PCB. Moze inzynierowie stwierdzili ze te kilka jest zbedne? Napisz do producenta, moze odesla ci odpowiedz...W ciagu tygodnia/miesiaca... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deek Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 (edytowane) dzieki za odpowiedz,czyli te wycięcia nie maja znaczenia np że jak jest 3 to agp x4 a jak 2 to agpx8?? ten palit ma wlasnie 2 wyciecia,OK pozdrawiam :) a jeszcze mi sie coś przypomnialo co do procka to nie bedzie mi ograniczał karciochy ????? mógłby mi ktoś odpisac ? niech mi ktoś odpowie na pytanie i juz daje spokoj :)) Edytowane 12 Sierpnia 2006 przez deek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 deek> pewnie nie wkońcu to najlepszy procesor pod Socket A ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...