mongothealien Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 mam w pracy sieć 8 kompów spiętych przez hub 3com'a 100mega... wszystkie kompy siedzą na d-link 100. qpiłem notebooka toshiba portege 3490ce ( mały i lekki, petrzy 700, 128 negsów ramu, sieciówka xircoma, stetka na pcimci ) i pojawiły sie problemy z kopiowaniem plików na/z tego laptopa -> przy plikach do 20 mega wszystko jest OK -> powyżej winda wyświetla komunikat "sieć zajęta" 8O kabelek cat.5 w 100% sprawny ( testowany na innym topie, duuużo słabszym portege 3020 )... net przez bramę też chula... o co kurde chodzi ? w czym problem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 moze sieciowka nawalila ? albo sterowniki ? masz mozliwosc sprawdzenia w tym notebooku inna siec-karte ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 właśnie znalazłem odpowiedź... :oops: troche ciężko się przyznać - sieć, protokoły i sama sieciówka ok. wtyczka z przejściówką na rj45, która wpina się do pcimci jest ukruszona :oops: ale i tak THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...