Skocz do zawartości
Robertcik

Unreal 2: The Awakening

Rekomendowane odpowiedzi

Nie no nie moge, gosciu wywalasz teksty że chyba zara blat zalicze czołem ofkoz. Tak czytałem ten topic i sie zastanawiam ..... czy to na zdjeciu to naprawde ty ??????? :lol: :lol: a co do twoich upodobań to.... NIE, DZIĘKUJE wole panie 8)

no coments :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no ostry typ z niego dawno już się nie ubawiłem czytając topiki :) gęba niewiele różni sie od [gluteus maximus] i wogóle niezły popapraniec z tego gościa . Brachu te słowa kieruje do Ciebie Od dziś jesteś moim IDOLEM . Zbieram zapisy do fanklubu Subzera buahahaha :) tak trzymaj lolu a bedziesz wielki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałbym się zapytać czy unreal II pójdzie na moim sprzęcie bo niewiem czy kupić bo kupuje tylko orginały i boje się wyrzucić kase w błoto(zbieram już od 2 miesięcy). Pierwsza część chodzi u mnie bez zarzutu ale kumpel powiedział mi że do dwójki muszę podkręcić procesor specjalnymi śrubeczkami. Trochę boję się podkręcać żeby nic nie zepsuć. Co WY o tym myślicie? 8)

Takie jaja to mozna robic na dyskusjach.pl

Tam jest dzial kawaly.

to jest raczej absurd, wiec na MontyPython'a sie nadaje taki watek :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie po co to kontynuowac tylko dajecie mu powód do dalszych prowokacji. Olać i aby do następnego.

Wkońcu mądre słowa w tym durnym topicu, nieżle daliście się podpuścić panowe :? Co nie usprawiedliwa Was bo niektóre wypowiedzi tu były poniżej jakiegokolwiek pożiomu - jednym słowem plama :( .

Zgadzam się z Sewerem, gdzie są moderatorzy - róbcie tu porządek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przydałoby mu sie coś w zamian za ten topic i jego teksty (słowa kieeruje do jakiegoś moderatora...)

jestem na tym forum niecały miesiąć i myśle że tacy ludzie nie powinni zakładac topiców... Bo tak jak ktos u góry napisał zaśmiecają forum!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi