adnet Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Skoro wytykamy błedy to ja dorzuce jeden - fizyka i słynny Karma engine. Nie ma tam żadnego z reklamowanych efektów - jakos w wakcje pojawił się filmik "Unreal 2 technology movie" czy coś takiego. Filmik pokazywał co może Karma, np modele realistycznie przewracające się, upadające, dym rozwiewany wybuchami rakiet itp. W grze jest TYLKO efekt realistycznych upadków modeli, np jak nas załatwią na jakimś zboczu górki to nasze ciało fajnie zeslizguje się na dół, ale nic ponadto. Jest za krótki, ale motyw ze śmiercią głównych bochaterów (Aida :-))))))) na koncu jest dobry :twisted: UNRAL 2 SUX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adnet Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Dziś miałem zrobić update z nowymi screenami (skończyłem dziada) i zapowiadane przemyslenia, ale... zapomniałem zabrać z domku kieszeni z hdd. Będzie jutro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moszna_Brothers Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Skoro wytykamy błedy to ja dorzuce jeden - fizyka i słynny Karma engine. Nie ma tam żadnego z reklamowanych efektów - jakos w wakcje pojawił się filmik "Unreal 2 technology movie" czy coś takiego. Filmik pokazywał co może Karma, np modele realistycznie przewracające się, upadające, dym rozwiewany wybuchami rakiet itp. W grze jest TYLKO efekt realistycznych upadków modeli, np jak nas załatwią na jakimś zboczu górki to nasze ciało fajnie zeslizguje się na dół, ale nic ponadto. Jest za krótki, ale motyw ze śmiercią głównych bochaterów (Aida :-))))))) na koncu jest dobry :twisted: UNRAL 2 SUX .........Ale efekt z rozwiewanym dymem jest.......ale w unreal2003 :).....moze to co teraz mieliśmy okazje zobaczyć to nie była wersja finalna tylko jakiś kał do testów jka doom3alpha...... hm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Skoro wytykamy błedy to ja dorzuce jeden - fizyka i słynny Karma engine. Nie ma tam żadnego z reklamowanych efektów - jakos w wakcje pojawił się filmik "Unreal 2 technology movie" czy coś takiego. Filmik pokazywał co może Karma, np modele realistycznie przewracające się, upadające, dym rozwiewany wybuchami rakiet itp. W grze jest TYLKO efekt realistycznych upadków modeli, np jak nas załatwią na jakimś zboczu górki to nasze ciało fajnie zeslizguje się na dół, ale nic ponadto. Jest za krótki, ale motyw ze śmiercią głównych bochaterów (Aida :-))))))) na koncu jest dobry :twisted: UNRAL 2 SUX Przetestowali te efekty zawarte w Karma Engine i doszli do wniosku, ze kazdy powinien posiadac PIV 3.06, R9700pro, 512 ddr 400 wiec wylaczyli to wszycho. Pewnie ten silnik w przyszlosci pokaze na co go stac. W U2 jest sredni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Na dzień dzisiejszy (bo oficjalnie ani DN4ever, ani Doom 3 sie nie liczą) powiem że grafa w Unreal 2 wymiata i jest najlepsza z tego co sie ukazało do tej pory. Nigdzie nie ma tak ostrych teksturek z mapowaniem środowiskowym i wypukłości. Jedyne co można sie przyczepić to szwankujące oświetlenie i (przynajmniej na R9000) brak cieni , czego tak podczas gry nie widać.to chyba masz cos nie tak ze sterownikami bo u mnie jest lux Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 załączam UNRALA II ustawiam max. roździelczośc detale też załanczam gre nic sie nietnie ale (!!!) patrze na ludzi i szok całkowicie zamazani no ale ide dalej spotykam jakąś kobiete i nie jest zamazana a dalej wszyscy inni są zamazani !!!!!! POMOCY napiszcie dlaczego tak się dzieje może to wina szprzętu a może mam coś z UNRALEM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Niech zgadne. Masz NV i detonatory ponizej 41.09 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 zamazany swiat... Fajnie wyglada aida bez munduru (jej nie zamazuje, tylko est gola ;) ) probowalem wstawic screen, ale interia sie sypie znowu mi strasznie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Wlasnie zaczalem w nia grac. Zajebcza grafika ale naprawde godny uwagi jest dzwiek. Na 5.1 glosnikach odglosy z w tej grze sa niesamowite. Czytalem ze krutka - (tylko 9 poziomow) dlatego tez wlaczylem sobie na najtrudniejszy stopien w ten sposob dluzej pogram w to cudo ! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 dobra koniec problemu zainstalowałem jeszcze raz stery i działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Giera jest świetna! Full detale 1024/768 i gierka nawet sie nie zatnie na sekundę!!! Cos macie zrąbane w configach, bo u mnie wszystko w sterach wymuszone na jakość. Świetna gra i klimacik- przekonuję sie do Unreala :) Trochę szkoda, że podobno krótka, ale ja jestem prawie na samym początku , wiec jeszcze trochę przede mną. I te Skarj- niezłe bydlaki ;) PS- byłem nad takim stawem koło bazy, tuż obok miejsca, gdzie zginął ten koleś z artefaktem. Leżał tam dychający Skarj- i nie atakował. Dziwne ;) Gierka full wypas, bronie nareszcie jakieś w miarę. Co najleprze- grafika prezentuje sie bardzo dobrze, co prawda nie ma w niej jakiś porażeń, ale jest płynna i przebija wszystko, co dotąd widziałem w FPP. Nie mam do niej zastrzeżeń :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 ile masz fpsow na mapie na ktorej dostajesz questy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 a mnie cos ten unreal nie powalil na kolana :-(. Wiecej zawiodlem sie...tak jak przy jedynce pamietam srałem w gacie tak tutaj....phiii....przypomina mi to raczej C&c: renegade. Zadnego specjalnego klimatu tylko idziesz i nawalasz w te potwory....szkoda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Mnie wywalił kilka razy błąd ochrony z zastrzeżeniami dotyczącymi AUDIO i nie wiem czy to wina nForce 2, czy przetaktowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 To jest wina bibliotek EAX (OpenAL) w grze i właśnie ściągnąłem sobie łatkę w wersji beta ze strony supportu infogrames (poprzez stronkę www.unreal2.com). Ten problem jest faktycznie najczęściej pojawiającym się w tej grze. Mam nadzieję, że łatka da rady :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 a mnie cos ten unreal nie powalil na kolana :-(. Wiecej zawiodlem sie...tak jak przy jedynce pamietam srałem w gacie tak tutaj....phiii....przypomina mi to raczej C&c: renegade. Zadnego specjalnego klimatu tylko idziesz i nawalasz w te potwory....szkoda. eee-tam, zbyt wiele gier rozpieściło Cię już efektami (a właściwie to chyba za często puszczasz sobie wyjechane benchmarki heh) tak prawdę mówiąc to trochę smak zepsuło wcześniejsze pojawienie się UT2003 (bo jakby wyszły razem to wszyscy bez wyjątku by klękali z zachwytu przed U2). Czego się spodziwaliście??? ja tego, co mój sprzęt uciągnie. Ale niedługo wyjdzie DeusEx 2 i wtedy sobie pooglądamy :) (100% dynamicznych świateł i karma dla wszystkich obiektów które da się ruszyć) Polecam artykuł na GameSpot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksk Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 nie mam drivera OpenGL w katalogu system unreala. Gra w D3D chodzi trochę wołowato. Czy ktoś mógłby podesłać na priva lub dać namiary na pliczek z opengl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Nie wydaje mi sie zeby bylo mozliwe granie w u2 pod api opengl. Jesli sie myle to mnie poprawcie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Mnie tez sie wydaje ze jest rzeczywiscie niemozliwe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 nie wim o co wam chodzi mnie gra śmiga jak trza, a co do open gl to raczej nie mozliwe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksk Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 okazuje się ze gra chodzi tylko pod D3D, może poźniej wyjdzie jakis patch pod opengl. Nara. Gra juz nie przycina, ale musiałem cienie ustawić na medium. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moszna_Brothers Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 nie wim o co wam chodzi mnie gra śmiga jak trza, a co do open gl to raczej nie mozliwe HAHAHAHAH :) "gra ci śmiga".....jasne......na radkach 9700 schodzi do 35 fps to jak tobie może śmigać.........no chyba że nie przeszkadza ci schodzenie poniżej 14 fps to moze tak. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 czego chcessz mam swojego radka podkreconego i smiga wiec nioe wim o co ci chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 ja wogole nie ma mproblemow z unrealem 2 wkór... mnie tylko to ze na poczzatku co chwila jest jakis filmik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moszna_Brothers Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 czego chcessz mam swojego radka podkreconego i smiga wiec nioe wim o co ci chodzi śmiga .....brzmi enigamatycznie.......jak bedziesz miał na highest 1024/768 minium 40 fps to mozesz powiedziec ze ci śmiga :) a narazie to pryka najwyżej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 ...czepiasz się Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 Mnie raz wyskoczylo cos takiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 Czy ktoś z was zauważył, ze w u2 niema muliplaya? Mam oryginal wersje i fizycznie tego multiplaya niema! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 Czy ktoś z was zauważył, ze w u2 niema muliplaya? Mam oryginal wersje i fizycznie tego multiplaya niema! czy zauwazyles ze sam unreal byl tworzony zmysla o singlu, a tournament o multiplayer`ze ? chyba z jakiegos powodu tak je nazwali ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 a mnie cos ten unreal nie powalil na kolana :-(. Wiecej zawiodlem sie...tak jak przy jedynce pamietam srałem w gacie tak tutaj....phiii....przypomina mi to raczej C&c: renegade. Zadnego specjalnego klimatu tylko idziesz i nawalasz w te potwory....szkoda.Sama w sobie gra jest taka sobie. Nic specialnego. Dla mnie grafika jest bardzo fadna i dlatego mi sie ta gra tak podoba. Ale troche mi sie zacina gra niestety. Moze to dlatego ze mam ICQ, KAZAA i eMule wlaczone jak gram :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...